Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis prieš vestuves

hihihi.gif et.. ir vel matome pavyzdi, kada einama is reikalo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 23, 17:10)
Kunigas del komunijos neklausia, sutvirtinimas jiems yra svarbiau.

to negali but,nes sutvirtinimas suteikiamas tik tada,jei yra prieita pirma komunija.Svarbiausia,kad zmogus butu krikstytas.Komunijos ir sutvirtinimo reikalauja ne visi kunigai,bet kriksto-visi.
Atsakyti
QUOTE(*Amari* @ 2010 06 25, 19:53)
to negali but,nes sutvirtinimas suteikiamas tik tada,jei yra prieita pirma komunija.Svarbiausia,kad zmogus butu krikstytas.Komunijos ir sutvirtinimo reikalauja ne visi kunigai,bet kriksto-visi.

Man irgi taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Svarbiausia kad krikstytas..O komunijos ir dirmavone nesvarbu.. Tik musu klebonas siule mano busimajam jei noretu priet komunija..Bet tikrai nera butina.. rolleyes.gif

O del ispazinties, tai as klausiu ar butina.. Nes as nepadariau nieko tokio, del ko tureciau papasakot kazkokiam dedei (nei pavogiau,nei nuzudziau)..o tokios nuodemese,kaip pamelavau, nusikeikiau.. nzn...
O priese nakti as ir taip pasneku su dievuliuku,ir pasimeldziu..

Beabejo,cia mano nuomone.. unsure.gif
Atsakyti
Nors mes jau senai vedę, bet po išpažinties prieš vestuves mano vyras daugiau nėra buvęs jos, o metų oho jau kiek praėjo, bet kunigas pats kaltas tongue.gif . Pats tokias nesąmones klausinėjo doh.gif , kad mėlynas ir piktas ėjo maniškis kažkiek ten tų Marijų kalbėti biggrin.gif . Prievarta bažnyčioje ir naglumas dabar klesti verysad.gif , bet ar ilgai, greit niekas nis iš jaunimo nei komunijos, nei sutvirtinimo schmoll.gif
Atsakyti
Tai va va.. as jau eidama ispazinties meluosiu,kada buvau ispazinties,nes jei pasakysiu tiesa, tada tikrai neiseisiu ilgai is baznycios, kadangi sakys melsitis nzn kieklaiko..
Tai bandysim tartis su klebonu kad nereiketu eit..
Nes man nepatinka sis dalykas.. rolleyes.gif

O busimasis, nei karto isvis nera buves..ir net nenori eit.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 26, 19:02)
greit niekas nis iš jaunimo nei komunijos, nei sutvirtinimo  schmoll.gif

Ir kam gi Bažnyčiai reikalingi tokie, kurie meluoja, paleistuvauja, žudo ir dėl to visai neatgailauja? g.gif Manau, kad Bažnyčia visiškai ramiai apsieis be tokių. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 06 26, 19:09)
Tai va va.. as jau eidama ispazinties meluosiu,kada buvau ispazinties,nes jei pasakysiu tiesa, tada tikrai neiseisiu ilgai is baznycios, kadangi sakys melsitis nzn kieklaiko..

Tai gal jūs klebonui tiesiai šviesiai pasakykite, kad ketinate meluoti, nes bijote didelės atgailos. Gal jis jums patars nueiti pas tokį kunigą, kuris suvokia, kad šiame savo tikėjimo kelio tarpsnyje jums labai daug laiko užimanti atgaila per sunki.
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 06 26, 20:09)
Nes man nepatinka sis dalykas..  rolleyes.gif

O busimasis, nei karto isvis nera buves..ir net nenori eit..  unsure.gif

Nu duodat lotuliukas.gif , tai kam jus tuokiates toj baznycioj?tevu norus pildot ar siaip grazesne aplinka? nesuprantu tokiu zmoniu...
Atsakyti
as ir nesuprantu kam meluot... nors kiek esu buvus ispazinties, tai ne karto kazkaip nesakydavau pries kiek laiko esu buvus... unsure.gif ir tik gal koki karta ar du yra pats kunigas isklauses..
dabar gal daugiau nei du metai nebuvus jos, nes gyvenimas "susidejus" yra irgi nuodeme kuria reikia issakyt, o kadangi zinojau, kad isrysimo niekas neduos, tai ir neidavau... po vestuviu vel bent pries sventes nueisiu blush2.gif
Atsakyti
Na, nezinau, gal nuo kunigo cia priklauso, ar duoda isrisima ar isgedija baisiausiai. turbut pasiseke man su parapija, nes irgi gyvenu susimetus, bet niekada nebijojau to pasakyti per ispazinti ir gavau isrisima, ir nereikejo gultis kryzium smile.gif , pries vestuves tikrai eisiu nuosirdzios ispazinties, nes tai ne spektaklis kitiems, o mano sazines reikalas. kunigas siaip neverte eiti ispazinties, tik paklause, ar noresim komunijos santuokos metu, o tikrai neregistruos ar buvom, ar ne. taip ir pasake-palieku tai jusu sazinei...
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 06 27, 15:41)
Na, nezinau, gal nuo kunigo cia priklauso, ar duoda isrisima ar isgedija baisiausiai. turbut pasiseke man su parapija, nes irgi gyvenu susimetus, bet niekada nebijojau to pasakyti per ispazinti ir gavau isrisima, ir nereikejo gultis kryzium smile.gif , pries vestuves tikrai eisiu nuosirdzios ispazinties, nes tai ne spektaklis kitiems, o mano sazines reikalas. kunigas siaip neverte eiti ispazinties, tik paklause, ar noresim komunijos santuokos metu, o tikrai neregistruos ar buvom, ar ne. taip ir pasake-palieku tai jusu sazinei...

o as kai zinojau, kad nuodeme, tai apsigyvenus parasiau vyskupui siuo klausimu pasitikslint blush2.gif tai jis man graziai paaiskino ir parase, kad tai nuodeme ir kad tikras kunigas negali duot isrysimo... patare geriau viska apsvarstyt ir eit doros keliu.. cia kiek supratau sita arba vel issikraustyt atskirai arba tuoktis.. bet tokiu dalyku pats nepaskubinsi, keleta meteliu praejo kol pradejom ruostis vestuvems blush2.gif blush2.gif uztai as manau, kad Baznycia keiciantis visuomenei, kai kuriais klausimais ir patys galetu buti atlaidesni blush2.gif
Atsakyti