QUOTE(jollicasa @ 2010 06 27, 15:41)
Na, nezinau, gal nuo kunigo cia priklauso, ar duoda isrisima ar isgedija baisiausiai. turbut pasiseke man su parapija, nes irgi gyvenu susimetus, bet niekada nebijojau to pasakyti per ispazinti ir gavau isrisima, ir nereikejo gultis kryzium

, pries vestuves tikrai eisiu nuosirdzios ispazinties, nes tai ne spektaklis kitiems, o mano sazines reikalas. kunigas siaip neverte eiti ispazinties, tik paklause, ar noresim komunijos santuokos metu, o tikrai neregistruos ar buvom, ar ne. taip ir pasake-palieku tai jusu sazinei...
o as kai zinojau, kad nuodeme, tai apsigyvenus parasiau vyskupui siuo klausimu pasitikslint

tai jis man graziai paaiskino ir parase, kad tai nuodeme ir kad tikras kunigas negali duot isrysimo... patare geriau viska apsvarstyt ir eit doros keliu.. cia kiek supratau sita arba vel issikraustyt atskirai arba tuoktis.. bet tokiu dalyku pats nepaskubinsi, keleta meteliu praejo kol pradejom ruostis vestuvems

uztai as manau, kad Baznycia keiciantis visuomenei, kai kuriais klausimais ir patys galetu buti atlaidesni