Įkraunama...
Įkraunama...

KATĖ

As ten vienus tokius idomius marskinukus pirkau, tai kokybe visai s..
Atsakyti
o man alergija nuo kačių baisinė cry.gif o ten visada guli katinas, todėl į tą pardę aš neužsuku mirksiukas.gif
bet ne tik dėl to.. man jos asortimentas nelabai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2005 08 04, 16:34)
o man alergija nuo kačių baisinė  cry.gif o ten visada guli katinas, todėl į tą pardę aš neužsuku  mirksiukas.gif
bet ne tik dėl to..  man jos asortimentas nelabai patinka.

katino (jeigu kalbi apie kauna) tai jau labai seniai nemaciau gal jau padvese g.gif verysad.gif ...bet pvz as nieko ten neperku kadangi viskas yra pirkta bazese randa jie koki idomesni drabuzi bazeja nusiperka uzdeda +100lt ir pardavineja...uztat ju kokybe labai prasta...kadangi ne viena drabuzi mano drauges yra nusipirkusios bazeje ir lygiai tokius pat matem katej... tik tai vienintelis kates pliusas yra tas kad jeigu nori isskirtiniu drabuziu ir tingi kur nors ieskoti (tarkim bazeje) tai nueini i kate ir nusiperki...
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 08 04, 16:57)
viskas yra pirkta bazese randa jie koki idomesni drabuzi bazeja nusiperka uzdeda +100lt ir pardavineja...uztat ju kokybe labai prasta...

nesnekek to, ko neziani!!!!
Atsakyti
as tai kiek girdejau, tai ten drabuziai vezami is lenkijos, bet tik, kad prabrangesni. teke girdeti, kad tokiu paciu kartais bazeje buna, bet tikrai KATE ne is bazes perka tongue.gif gal tik tas pats gamintojas..o siaip ten neapsipirkineju, drabuziai gan idomus, bet man perdaug reksmingi biggrin.gif
Atsakyti
pries 3-5 metus man 'kate" patiko. bet dabar wink_3.gif nezinau, man ta "kate" nuprastejo. gal merginom 18-20 metu ten ir galima tuos skudurelius nesiot, bet moterim kuriom link 30m tai jau ane kaip schmoll.gif . spalvu gama, dekoro elementai, medziagos, fasonas tikrai netinka. na bet cia mano subjektyvi nuomone.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2005 08 04, 19:24)
as tai kiek girdejau, tai ten drabuziai vezami is lenkijos, bet tik, kad prabrangesni.  teke girdeti, kad tokiu paciu kartais bazeje buna, bet tikrai KATE ne is bazes perka tongue.gif gal tik tas pats gamintojas..o siaip ten neapsipirkineju, drabuziai gan idomus, bet man perdaug reksmingi biggrin.gif

siaip, jei labai gerai pastebetum, tai tokiu paciu drabuziu rastum ir APRANGOJ ir IMITZ ir t.t.t
taip kad, baze tik vienas is tu variantu
juk drabuzius kazkas gamina, o kazkas parduoda, todel man atrodo, kad jie kartojasi skirtingose parduotuvese-tai nieko baisaus....o jei nori tureti ruba toki vieninteli ir nepakartojame-yra dizainaeriai tongue.gif ir aisku Dalmetos tongue.gif
Atsakyti
Gal galite Vilniaus adresus parašyti panašių parduotuvių?
Atsakyti
praeinant pro "Katę" vis įkišu nosį pasidairyti. Iš tolo tie drabužėliai gal ir visai nieko atrodo, bet kai pradedu iš arčiau apžiūrinėti, tai nieko gražaus nebematau. Tai tas, tai anas nebepatinka. kokybė (apie ją tikrai nusimanau smile.gif ) tikrai ne pati idealiausia. Bet šiaip čia yra skonio reikalas. Vienoms tokie rūbai patinka, kitoms ne
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 08 04, 10:23)
Man tai jie tokie Aukštoji Gariūnų mada.
Kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif Skarmalai padabinti blizguciais,raukiniais.Jei kokie dzinsai kabo,tai kisenes butinai karoliukais ar gifiuru "papuostos",megztukai silkiniais kapsinais pagrazinti...Kosmaras blink.gif
Atsakyti
bet jeigu jau yra tokia parduotuve, vadinasi tie drabuziai kazkam painka smile.gif
Atsakyti
kokia daili mergytė smile.gif
Atsakyti