Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes
sveikinam Godule su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
labutis.sveikinam Godute su gimtadieniu,tegu pildosi abieju jusu karsciausi norai.
Atsakyti
ACIUKAS JUMS UZ SVEIKINIMUS

group.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis
Sveikinam Godute su gimtadieniu ir mes happybday.gif happybday.gif happybday.gif clap_1.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Pavėluoti, bet nuoširdūs sveikinimai Godutei: SU GIMTADIENIU, MERGYT!

happybday.gif
happybday.gif
happybday.gif
happybday.gif
happybday.gif
happybday.gif
happybday.gif
Atsakyti
Nors ir paveluotai, bet mes irgi sveikinam Godute su gimtadieniu happybday.gif birthday.gif happybday.gif 4u.gif
Atsakyti

Labukas

Ir mudu su Linuku pavėluotai sveikinam Godute su gimtadieniu 4u.gif happybday.gif 4u.gif

Būk sveikutė, sėkmės moksluose 4u.gif .
Ir mamytę sveikinam 4u.gif

Atsakyti
Sveikiname Godutę su dvyliktuoju tortadieniu 4u.gif Te džiugina mamytę naujais pasiekimais 4u.gif Vilte, daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif dukrytės gimtadienio proga - kuo daugiau šviesių dienų 4u.gif

O mano mažoji atžalėlė jau po operacijos wub.gif tris kart tfu: kaip ir pirmą etapą praėjome sėkmingai. Tikiuos, kad ir toliau lydės sėkmė...

Giedre10, o jūs dar vis namie?
Atsakyti
labutis.mes dar namie, gerkle paraudo ,viskas nusikelia, siandien susiskambinau su gyd.labai dziaugiuosiuz jus abi,ar daug nauju atvaziavo.
Atsakyti
SVEIKUTES.
SVEIKINAM VILTES GODUTE! wub.gif BUKIT LAIMINGOS!ESAT SAUNIOS MERGAITES ABI! 4u.gif
O mus ligos uzpuole,dziaugiausi,kad sveikai gyvenam verysad.gif Gulim visa seimyna kartu su GRIPU.Emilija dar laikosi.Rugilytei gripas perejo i bronchita,geriam antibiotikus.Vakar temper.kilo iki 40.Jei buciau turejus jegu,jau buciau vaziavus i ligonine.Bet nepasikeliau is lovos.Eina sau,kaip bjauru.paskutini kart gripu sirgau 1997m. unsure.gif
Mane dar ziauriai isgazdino vienas dalykas g.gif Kai Rugilytei kilo temp.pradedavo melynuot rankytes.Ar kas buvot su tuo susidure???Sirdute musu dideliu bedu lyg ir neturi.Tik uzesiukas.DAr kaip tycia cool.gif nuo rugsejo men.laukem eiles sirdies echoskopijai,KOVO 3.Ir negalejom nuvaziuot verysad.gif verysad.gif verysad.gif
hermita,sekmes tavo dukrytei.Laikykites abi!
Atsakyti
Giedre10, oi, kaip gaila... Na, laikykitės 4u.gif Aš jau pupą labai saugojau, kad tik nepriliptų koks brudas - bet mums lengviau buvo, nes mažutė, MP maitinama... Linkiu stiprėti ir sveikti 4u.gif

o naujų čia sočiai - konvejeris doh.gif keičiasi kaimynai ir iš kairės, ir iš dešinės - liūdna, kad tiek daug vaikiukų kenčia dėl širdelės bėdų verysad.gif Dar kaimynų berniukas Rotą pasičiupo šiandien - jį iškėlė, o man dabar baimės, ar neprikibo mums doh.gif lyg nebūtų ir taip bėdos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mine @ 2009 03 04, 00:31)
SVEIKUTES.
SVEIKINAM VILTES GODUTE! wub.gif BUKIT LAIMINGOS!ESAT SAUNIOS MERGAITES ABI! 4u.gif
O mus ligos uzpuole,dziaugiausi,kad sveikai gyvenam verysad.gif Gulim visa seimyna kartu su GRIPU.Emilija dar laikosi.Rugilytei gripas perejo i bronchita,geriam antibiotikus.Vakar temper.kilo iki 40.Jei buciau turejus jegu,jau buciau vaziavus i ligonine.Bet nepasikeliau is lovos.Eina sau,kaip bjauru.paskutini kart gripu sirgau 1997m. unsure.gif
Mane dar ziauriai isgazdino vienas dalykas g.gif Kai Rugilytei kilo temp.pradedavo melynuot rankytes.Ar kas buvot su tuo susidure???Sirdute musu dideliu bedu lyg ir neturi.Tik uzesiukas.DAr kaip tycia cool.gif  nuo rugsejo men.laukem eiles sirdies echoskopijai,KOVO 3.Ir negalejom nuvaziuot verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
  hermita,sekmes tavo dukrytei.Laikykites abi!

dėkui 4u.gif

na, neteko girdėt apie galūnių mėlynavimą kylant temperatūrai... gal tiesiog tuo metu atšąla rankos - ir kai kraujotaka sutrikusi, tai ir mėlsta g.gif Mano dičkiui beveik visada rankos labai šaltos kylant temperatūrai,,, Kai rankos ima šilti - žinau, kad jau nekils daugiau tempa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hermita: 03 kovo 2009 - 23:46
labutis. cia mano didysis trupuciuka pslogavo, tai matyt tiek ir tereikejo.tai dar tas rotikas ten gyvena, nieko nesuprantu, ar jis operuotas buvo ar dar ne. nes mes juo uzsikretem reanimacijoj, kai dare kompiuterine tomografija. na kiek girdejau antra karta po puses metu tekimba. visiems linkiu kuo greiciau pasveikt.
Atsakyti