Kadangi gavau barti jog neparasau,tai esu cia
Sveikos mamos
.Tiesa sakant,nelabai norejosi man rasyti,nes buvau nervuota nerealiai.Zodziu mums antradieni padare anginos,polipu ir ausytes operacija.Viska vienu kartu isoperavo.I ausyte idejo kazkoki ten istirpstanti drenazini vamzdeli,kurio pagalba turetu pasisalinti sekretas nuo slogos.Mes gi juk pastoviai su sloga didziausia buvome.O dar kai mazas buvo parode tyrimai,kad vienoj ausytej pilna to sekreto,o nuo jo per ilga laika negirdeti pradedama.Viskas praejo gerai,neturime tempos,jau esame namie ir sedesime kokia savaite i lauka neiseidami kol nesugysim.Svarbiausia dabar nesusirgti ir viska susigydyti.O as aisku,kad ir menka operacija,nervinausi,visgi turim sirdute operuota,o dar bendra nejautra.Tai vat.Pas mus ligonineje irgi karsta nerealiai buvo.Visoms sekmes
Giedre, hermita - stiprybes jums ir kantrybes
Jusu vaikuciams- greito pasveikimo
Jusu vaikuciams- greito pasveikimo
labutis.dekui uz palinkejimus, bet mano ta stiprybe labai jau banguotai, vienu momentu labai blogai galvoju, kitu truputuka geriau.apie ligonine ir diena ir nakty galvoju.o jei nuvaziavus vel kokia zaraza prikips, mes nesam priprate prie tokio karscio ,kaip ten ligonineje yra. gal kas zinot ,ar pas mus kada nors pavasaris ateis. taip norisi saules ir silumos.
QUOTE(giedre10 @ 2009 02 27, 20:26)
labutis.dekui uz palinkejimus, bet mano ta stiprybe labai jau banguotai, vienu momentu labai blogai galvoju, kitu truputuka geriau.apie ligonine ir diena ir nakty galvoju.o jei nuvaziavus vel kokia zaraza prikips, mes nesam priprate prie tokio karscio ,kaip ten ligonineje yra. gal kas zinot ,ar pas mus kada nors pavasaris ateis. taip norisi saules ir silumos.
Tu nesijaudink taip, nes vaikai viska labai jaucia, laikykis
O mums tai prasidejo dantuku digymas
Sivakar net sukarsciavo
Sveikatytes ligoniukams
Sveikos, mamytės
Linusia, kantrybės tau. O geriausia, skirk sau laiko šiek tiek, pailsėk. Pervargusi, jei jau irzli tapai. Būtinai pailsėk. Mikučiui viskas bus gerai. Irzli mama- irzlus vaikas, pailsėjusi mama- linksmas ir vaikutis
Giedre, saugokitės skersvėjų. Ir linkim greičiau sėkmingai kad viskas baigtųsi
Lenusia, ir mums dantukai dygsta, jau vieną turim. Tik labai jau sunkiai kalasi. Tas pirmasis dygo kokias tris savaites, kol pasirodė
Lenusia, ir mums dantukai dygsta, jau vieną turim. Tik labai jau sunkiai kalasi. Tas pirmasis dygo kokias tris savaites, kol pasirodė
[/quote]
Sveikutes!
Mums tai jau tie dantukai ( du apatinai) kalasi jau apie menesi
Visas mamytes ir vaikucius sveikinu su pirma pavasario diena
Sveikatytes visiems
Sveikutes
Vilte sveikinam Godute su gimtadieniu ir linkim,kad ji visada butu tokia sauni mergyte
Vilte sveikinam Godute su gimtadieniu ir linkim,kad ji visada butu tokia sauni mergyte
sveikinam Godute su gimtadieniu ir mes
Sveikutes
Aciu Jums uz sveikinimus
o as ziuriu i savo panele ir negaliu patiket,kad jau 12 metu
,kiek daug visko ji mane ismoke per tuos metus
o mes Jus vaisinam
Aciu Jums uz sveikinimus
o as ziuriu i savo panele ir negaliu patiket,kad jau 12 metu
o mes Jus vaisinam
VILTES GODUTE SU GIMTADIENIU!

O MAMYTEI TA PROGA SIUNCIU:

O MAMYTEI TA PROGA SIUNCIU:
Dideliausi sveikinimukai Godutei su gimtadieniuku!!!
Sveikinimai Godutei
Aukit sveikos, stiprios ir labai laimingos
Aukit sveikos, stiprios ir labai laimingos