QUOTE(Babulka @ 2009 04 04, 10:56)
Zmones stebi, bet as esu isitikinusi, kad tikrai ne bloga linkedami. Dalis ju galvoja apie savo artima, kita dalis gal tikrai nemaciusiu saules vaikuciu ir gal pazintine prasme stebi ir gal stebisi kad tai nera taip baisu, kai apie juos nieko nezinai. Sutikim kad musu kartos vaikuciai visuomeneje yra lyg auklejamoji priemone. Bet tikrai, ne blogaja prasme o geraja. Mes su Benu patys einam kitu vaikuciu snekint, tada mamytes atsipalaiduoja ir nebetaip susikausto. Dauguma ju gi bijo ka pasakyt, kad tik ne uzgautu, galvoja kad mes labai jautrios
Taip kad pasistenkime pacios buti visuomeniskos ir integruoti savo vaikucius i visuomene. O tokiu neisprususiu babulyciu.... ju buvo ir bus. Jos pletkins apie visus vaikus kokie jie bebutu, apie figura, apie iprocius apie bet ka.. kad tik pletkint ir ka nors bloga apie kita zmogu pasakyt
As kol kas nesutinku blogu zmoniu..... Tik daktarai kai kurie perklausia, kodel nesidariau genetiniu tyrimu. Tai atsakau, tai yra mano laime kad nesidariau, nes buciau turejusi dar papildomu keleta menesiu isgyvenimu: koks jis bus? kas dabar bus?
Sveikutės
Šaunuolė Babulka.

100% sutinku su visomis šiomis mintimis.

Kuo mūsų daugiau taip drasiai, o svarbiausia draugiškai nusiteike, išeisim į gatve, pajute žvilgsnius ne nuleisim galvas, arba karingai įsmeige žvilgsnius stengsimes lyg apsigint nuo nežinia ko, tuo greičiau visuomenė mus priims kaip ir visus kitus sveikuosius. Tai tikrai tiesa, nes kas pastoviai iš neįgaliuku visur lakstom tie retas atvejis kam užkliūnam, tiek fizine negalyte turintis, tiek mano draugiukai su protinėm negalėm. Užkalbinta gatvėj aš irgi visada su šypsena atsakau į visus klausimėlius, pajutus žvilgsni į save, nusišypsau. Ir mums reikia to, reikia buvimo tarp žmoniu, dalyvavimo visur, nes tada mes daug labiau savim pasitikim, savarankiškėjam. Ne kartą tą sakiau ir sakysiu.
Senai buvau čia beužsukus per savo darbukus, gastroles.

Šiek tiek šiandien ir aš atnaujinau savo fotoalbumėlį, visai kiek pažiurėjau apleidus jį buvau. Maniau gal jau net busit išpyre mane lauk iš jo.

Įdėjau kelias nuotraukytes iš praeito trečiadieniuko dalyvavimo "pasijuokime kartu 2009" konkursėlio pusfinalio (kuriame vėl su pirma vietele išplėšėm kelialapiuką į finalą, vyksianti liepos 4d)

)
Mine, kaip smagu kad taip šauniai pasibuvot su Rugilyte Egybte.

Saulės mamyte, kaip jus su Toniuku laikotes?
Deduos ir aš prie sveikinimuku Sandrulkai.