Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes,

ir dar karteli aciu uz visus sveikinimus aciuks.gif mes taip pat labai dziaugiames kad Dominykas tures broliuka ar sesute smile.gif

mes taip pat vis einame i lauka,i miska,tai Dominykui visus medzius reikia paliesti ir pakrapstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 04 07, 09:11)
Sveikutes 4u.gif

sandrulka didziausi sveikinimai laukiant  2.gif Saunuoliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

zuikuli labai grazi tavo seimynele wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ernestytaaa Toniukas dabar buna namie,nes po truputi ruosiames i sanatorija,tai nevedu i darzely,kad nesusirgtu 4u.gif Jus saunuoliai,kad laimejot pirma vieta thumbup.gif Labai sveikinu jus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Niu daug stengėmės , daug labai dirbom prie naujojo spektakliuko ir kažkaip pasisekė laimėt pirma vietelę, nors tik per plaukeli, vienu balsiuku skirtumo nuo antrosios. smile.gif Finale jaučiu taip nebepasiseks nes busim surinkti iš triju pusfinaliu pirmų-trečių vietų kolektyvai, patys stipriausi. Teks pakovoti kaip už tevynę. lotuliukas.gif
O kada jūs važiuojat į sanatoriją? Aš irgi žadu po velykų bėgt pas gydytoja prašyt kelialapio,Stengsiuos kuo greičiau susisukt kad iki birželio jau gryščiau ir spėčiau pasiruošti tam finaliukui. Gaila kad tektu praleist kelis renginukus geguže, nemažai nusimato, bet labai jau su stuburiuku negerai daros, ryšiuos apleist visus darbukus keliom savaitėm jei tik gausiu kelialapiuką, kad ir kaip vadovai butu nepatenkinti, sveikatėlė kažkaip daros svarbesnė, keičiuos truputuką. hihihi.gif
O kolkas rytoj dar vel lekiu į renginuką Alytuj su pantomimą, o antrą vėlykų dieną turbūt šoksiu ir vaidinsiu kaune Rotušės aikštėj, jei susisirinksim grupes. blush2.gif doh.gif Planavau per vėlykas lėkt iš kauno bet turbūt teks keist visus planus, darbai net per šventes. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 07 balandžio 2009 - 17:29
sveikos mamytes.senai buvau nes vel kompas streikavo.sveikinu su gimtadieniu sandrulka 4u.gif .labai noreciau pamatyti jusu nuotraukytes ir savo vaikino ikelt blush2.gif zuikuli tokie grazus linksmi vaikuciai thumbup.gif . einam ir mes rytoi pas gydytoja reikalausim sanatorijos g.gif saules mamyte o kur maze savo palieki kai vaziuoji su toniuku i sanatorija?gal galima kartu pasiimti?gal zinai kiek kainuotu?nes manoji dar per maza likti viena namie.as cia taip pasvajoju kad mus su mantuku isleis blush2.gif
Atsakyti
Ernestyta sveikinimai nuosirdziausi thumbup.gif
sandrulka kaip faina,kad turesit dar viena leliuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir buvau uzsikepus del sanatorijos,bet musu gydytoja sako kad kol kas neverta mums ten vaziuot,tai matysim veliau ar reiks
Atsakyti
Sveikutes.
Kuo dileliausi sveikinimai sandrulkai!Dziaugiuosi su tavim ir uz tave del antro leliuko!!! thumbup.gif SAunuoliai!!!
O as susinervinau del sanatorijos.Nelabai nori mus leist,sako,kad per velai pasakem ir dar visokiu trukdziu iesko,tarsi uz ju pinigus vaziuotumem schmoll.gif
O kas zinot,ar man duotu biuleteni ar atostogas reikia imt???
vmn32 as i sanatorija vaziuociau su abiem vaikais,Emilyte vezciausi,kaip komercini vaika.Nepigus malonumas,bet ir vaikui smagiau ir man ramiau.Pernai,birzelio men,komercine vieta kainavo-lova-35lt.dienai,o maistas 17lt. doh.gif doh.gif
Ernestytaaa thumbup.gif ,saunuole,kaip tu sugebi suktis ir nenukabini nosies.Mums visoms is tavesd reikia mokytis thumbup.gif
Atsakyti
Ernestytaaa mes isvaziuosim balandzio 27d.Tikek ir pamatysi,kaip uzimsit pirma vieta thumbup.gif Jus sauniuoliai kitaip ir buti negali wub.gif

mine kas cia dabar per naujiena del sanatorijos?Mumis irgi visur siuntinejo kur netingejo,bet dave doh.gif

vmm32 as savo panele paliksiu su savo mama blush2.gif Jos gerai sutaria ir mama ja nuveza i darzeli ir labai uzsiema su ja,tai man ramu ir as ramiai isvaziuoju.Savaitgali jos abidvi atvaziuos musu aplankyti ir visi praleisim kartu laika.O siaip gali drasiai atsivezti savo brangenybe ir niekam nieko nesakyti,nes daug mamyciu taip daro.Ir savaitgaliais vyrai atvaziuoja ir niekas nieko nesako.As neimu Emilytes todel,kad ji pailsetu nuo brolio,nes jis ja paskutiniu metu labai skriaudzia,tai mes isvaziuosim ir tegul mano paneles ilsisi nuo Tonio isdaigu biggrin.gif
Atsakyti
Sandrulka,as irgi noriu tave labai pasveikinti su nestuke.gif ,labai gerai kad nusprendete tureti leliu,o mums papasakosi,kaip seksis?

Nuejau i albumeli,pamaciau nauju nuotrauku,labai patiko ax.gif .O naujoms mamytems palinkesiu irgi pasirodyti,ideti lialius,kad susipazintumeme smile.gif
Atsakyti
paziurejau vaikuciu albuma.tokie visi fainuoliai. bigsmile.gif aciu saulesmamyte uz slaptazodzius!butinai ikelsiu ir savo vyriskio nuotraukytes kai turesiu nes po kompo remonto visos istrintos.tik man kaskodel atidaryti albuma pavyko tik is 3 karto wub.gif
Atsakyti
sveikutes,as sendien is po echoskopo,tai ko gero turesim mergyte,bet sake neduodu 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 04 08, 17:51)
sveikutes,as sendien is po echoskopo,tai ko gero turesim mergyte,bet sake neduodu 100%  thumbup.gif

Kokios geros naujienos zuikuli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu visas su atejanciomis velykomis,gamtos atbudimo svente,linkiu atsilus orams nebesirgti,bukit sveikos,ir vaikuciai sveiki thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif ax.gif

Smagios žinios Sandrulka, sveikinimai didžiausi bigsmile.gif
kai čia nestuke.gif gretos didėja ir man toks didelis noras apima vėl savo pilvelyje jaust gyvybę blush2.gif ax.gif Ech, tas pavasaris wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 09 balandžio 2009 - 08:29