Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Labuka visoms 4u.gif

Sandrulka patys didziausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Zuikuli sveikinam wub.gif Super naujienos 4u.gif

O mes pasirodysim, kai tik susitvarkysim kompa... uzluzo viskas doh.gif doh.gif 4u.gif
O musu mazulis jau vartos thumbup.gif lovoj vieno palikt nebeimanoma... buvau palikus trumpam.... tai vos spejau pagaut doh.gif nebeina paguldyt ant nugarytes visai, iskart vercias ant pilvuko, o dar taip baisu po tos sirdeles operacijos, kad neprispaustu ten ko nors.... unsure.gif Mums turbut manksteles cia labai padejo g.gif
O va vyras buvo del darzelio nuejes pakalbet su direktore (cia kalbu apie normalu darzeli), i ta pati kur musu dickis lanko, tai darziuko direktore sake, kad butinai mus priims ir kad musu vaikuciams tik i paprastus normalius darzelius ir reikia eit, nes jie tada tik dar labiau visko ismoksta ir tobuleja... niu va, kaip sakant jau vienas toks didelis reikalas i ateiti kaip ir issprestas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės

Pirmiausia sveikinu Sandrulka su gimtadieniu 4u.gif (atsiprašau, kad taip vėlai blush2.gif ) ir labiausiai sveikinu su ta gerąja naujiena nestuke.gif thumbup.gif wub.gif

Trude ir aš noriu to paties blush2.gif ax.gif ... wub.gif

Ačiū Rokučio mamyte 78 už gerus linkėjimus
Agnyteee, girdėjau, kad mūsų vaikučių turėtų norėti paprasti darželiai, nes kažkaip už juos darželis gauna didesnį finansavimą.
Taip kad, mamos, drąsiau thumbup.gif

Zuikuli, echoskopija šešėlių mokslas biggrin.gif , dažnai pataiko, bet būna, kad ir apsirinka.
Esu gyvas pavyzdys. Labai gera daktarė ilgai sakė kai nešiojau Linuką, kad nemato kas. Gale nėštumo sako nematau "peliuko", tai tikriausiai mergaitė.
Susipirkau visus rūbelius rožinius...
Gimė Linas.
Akušerė sako: sveikinu, jums gimė sūnus.
Aš - šoke. Sakau - negali būti, pažiūrėkite dar kartą... lotuliukas.gif
Va tau ir echoskopija...
Vaisiaus vandenis kai tiri, tai pasako tiksliai kas.

Svarbiausia, kad viskas gerai būtų ir Tau, ir mažam ateinančiam žmogučiui. To ir nuoširdžiausiai linkiu wub.gif .

Mine, dėl biuletenio paklausk pas savo šeimos daktarę(arba kokią soc. darbuotoją. Pvz. "Lopšelyje" yra faina, tokia jaunutė.)
O kurį mėn. ir kur ruošiesi važiuoti?

Ernestyta, nesiliauju Tavimi žavėtis... wub.gif thumbup.gif
šaunuolė iš didžiosios raidės!
Atsakyti
Labutis, mielosios 4u.gif Vis laiko mažai parašyti jums, bet dabar Velykų proga, manau, pasveikinsiu smile.gif

Iš ligoninės jau senokai grįžome, bet, pasirodo, kad operacija nelabai pavyko - vėl atsilaisvino tas latakas sad.gif Tai taip liūdna, kad mažutei reiks, ko gero, dar narkozių doh.gif Gerai tik, kad lauksim iki metukų... O didžiausi pasiekimai - tai kad svoris jau pasiekė pagaliau 5kg thumbup.gif Tai jau laimės... ax.gif

Agnytee, kaip smagu, kad tavo sūnelis jau vartosi - net baltai užpavydėjau smile.gif Juk jis, regus, irgi spalio mėn. gimęs? Mano panelytė po tos operacijos tai visai atsioliko, nes mėnesį ant pilvo neguldėme... Tai sunku mums su vartymais, džiaugiuos, kad galvelė laikosi...

Oi, ką aš čia apie lėliukų bėdas - jūsų dauguma jau apie darželius kalbate:) Vis bėgu mintimis ir aš į priekį - kaip mums seksis, kaip ta bendruomenė ir visuomenė mus priims, kaip mes, šeima, atsilaikysime... Jau dabar kažkaip pajutau, kad keli draugai ignoruoja mažylės gimimą - toks įspūdis, kad ji net negimė sad.gif Suprantu, kad čia jų problemos, bet labai liūdna...

Na, stop monologui. blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Su artėjančiomis Šv. Velykomis 4u.gif Būkite visi sveiki, besišypsantys, mylintys ir mylimi ir mylimos wink.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hermita: 11 balandžio 2009 - 00:24
SVEIKINU VISAS MAMYTES IR VAIKUCIUS SU SVENTOM VELYKOM 4u.gif GRAZIU MARGUCIU IR GEROS VELYKU BOBUTES! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Glėbį saulės, šilumos,
nuotaikos labai geros,
daug linksmybių įvairių,
nemiegot ligi gaidžių.
Ir margučių Jums stiprių
per Velykas aš linkiu.

user posted image
Atsakyti
SU ARTEJANCIA GRAZIAUSIA PAVASARIO SVENTE! SU VELYKOM!BUKIT STIPRIOS,KAIP MARGUCIAI!DZIAUKITES PAVASARIU IR BUKIT LAIMINGOS!O VAIKUCIAMS DAUG SVEIKATYTES!
O mes tuoj po Velyku isvaziuojam i Druskininkus.Viskas issisprende ir mes jau gyvenam sanatorijos nuotaikos.
likit sveikos!
Atsakyti
thumbup.gif visoms mamytems dekui uz grazius sveikinimus!
Atsakyti
s[COLOR=purple]
Tegul šventų Velykų varpo dūžiai
Širdy palieka laimę amžinai.
Palaiminto prisikėlimo ryto,
Gyvenimo su džiaugsmo spinduliais.
Atsakyti

KAD VELYKŲ PYRAGAIS KVEPĖTŲ NAMAI,

KAD LINKSMYBĖS IR JUOKAS KLEGĖTŲ ILGAI,

KAD BIČIULIAI IR ŠYPSENOS BŪTŲ ŠALIA,

KAD ŠIRDĮ SUŠILDYTŲ ŠVENČIŲ ŠVIESA.

SU ŠV. VELYKOM!

BŪKIT SVEIKI, LINKSMI IR LAIMINGI MANO MIELIEJI SAULĖS ZUIKUČIAI wub.gif

wub.gif wub.gif IR JŲ ŠEIMOS wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir mes norim pasveikinti visas mamytes ir vaikucius su Sventem 4u.gif

Daug daug stipriu marguciu bigsmile.gif
Atsakyti
Bailiai tarp lapeliu suziuro Žibutės,
Nekaltos kaip kudikio židros akutės.
Gal tyčiomis angelas jas čia pasejo.
Kad puoštu lauku laukus,nes Vėlykos atejo......
VISUS SU SVENTĖM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik musu Vėlykos liudnos,mes su mažyliu ligonineje.Plauciu uzdegimas.
VISIEMS GERU SVENCIU 4u.gif
Kai gryšim iš ligoninės būtinai jums parašysim wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Sveikinam su sv. Velykom!!!Ramybes jusu namams, sveikatytes, sypseneliu daug jums ir jusu vaikuciams!!!
Hermita, o kodel jus menesi neguldet ant pilvo? g.gif Man tai chirurgas liepe jau po savaites guldyt Andriuska ant pilvuko...

O mes kai gulejom vrc, tai susirgom, dabar geriam antibiotikus ir dar kruva visokiu vaistu doh.gif Kosulys baisus, nosyte uzgulta , atsiranda nakti dusulys blink.gif
Bet turim ir geru ziniu-Andriuskai prasikale pirmas dantukas ir jau tuoj islys antras thumbup.gif Kita savaite vaziuosim pas kardiochirurgus- ziuresim ka mums pasakys, bet manau kad viskas bus ok. Dar vrc liepe mums tartis su pediatre del sanatorinio gydymo, tai gal ir pavyks mums gaut kelione i sanatorija g.gif Butu visai neblogai...
Sveikinam Sandrulka!!! nestuke.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Visiems ligoniukams daug sveikateles!!! 4u.gif
Atsakyti