Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

isties nuostabios foto,o kada jus susitikima rumsiskese organizuojate?
Atsakyti
Ernestytaaa aciu uz komplimenta mano mamai wub.gif Ji atrodo jaunai blush2.gif blush2.gif blush2.gif

rokucio mamyte mes sustikima organizuojam vasara.Dar darysim apklausa koki menesi ir diena butu geriau,kad kuo daugiau musu atvaziuotu mirksiukas.gif

kristutyte musu berniukai vienodo amziaus 4u.gif Ir kokie grazus tavo berniukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as jau nebesulaukiu to susitikimo ax.gif Kada ta vasara pas Jus, Mamos, prasideda?
Hermita, butinai susitiksim.
Nereikia lenkti jokios galvos pries mane. Tu tokia pat kaip ir as. Ir as paverkiu, bet dabar jau atrodo is dziaugsmo(o buvo kad ir gyvent nenorejau, dabar - geda blush2.gif ). Ateis ir tau toks laikas, kai tik dziaugsiesi ir nepajusi kaip greit mirksiukas.gif
Ernestytaaa, Linukas uzmigo, tai norejau pavaiksciot kur ramiau, o po miego jis buna laaaabai alkanas, tai lekem namo mirksiukas.gif
Labanakt
Atsakyti
Ačiū, mamytės, už komplimentus. Man irgi jūsų nuotraukytės gražios ir apskritai neapsakomą šilumą jaučiu saulės vaikiukams 4u.gif

P.s. į susitikimą irgi labai mielai atlėktume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutyte: 16 balandžio 2009 - 07:25
gal kas gali man parasyti prisijungimo duomenis, seniai besijungiau... kazka ne taip darau 4u.gif
Atsakyti
mano saulytes nuotraukos jau albume bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2009 04 16, 12:07)
gal kas gali man parasyti prisijungimo duomenis, seniai besijungiau... kazka ne taip darau  4u.gif

Ar jau kazkas atsiunte?

QUOTE(vmm32 @ 2009 04 16, 20:00)
mano saulytes nuotraukos jau albume bigsmile.gif

Laaaaaaabai malonu susipazinti su tavo vaikuciais ir tavimi 4u.gif.Kieno ten gimtadieni sventete,labai zaismingos foto 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

vmm32 labai grazios nuotraukytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas. gal ir mums kas duos priėjimo prie foto katalogo blush2.gif Ir save daugiau parodysim - ypač Viltytės kasytes wub.gif
Atsakyti
aciu.cia mantuko 4 ir 5 gimtadienis.sventem mikes pukuotuko kambary mole.seses gimtadienis namie , tai cia labai sloga buvo , nosyte raudona.ir dar su Manto mylimu sunimi .kazkada internete skaiciau kad labradorai musu vaikucius veikia taip kaip delfinai.tai taip musu namuose atsirado kalyte mia.kol buvo maza tai Mantas nelabai domejosi o dabar viskuo dalinasi ir pajodineja.geriausia drauge. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

idejom pagaliau ir mes savo nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Mes irgi idejom kelias nuotraukytes ax.gif
Atsakyti