Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

negailek tokiu zmoniu Kristutyte. Negaliu pakesti standartu. Visi mes esam skirtingi ir tuo idomus. Tiesiog akivaizdu, kad turi rinktis jei nenori daugiau buti iskaudinta. Draugai - toks dalykas, vieni atsiranda, kiti prapuola. Toks gyvenimas. Svarbiausia - seima, Tavo vaikuciai mirksiukas.gif
Sandrulka, dziaugiuosi, kad tiek daug teigiamu emociju patyret. Musu zuikiams tai labai naudinga.
Atsakyti
QUOTE(lenusia @ 2009 04 12, 12:19)
Sveikutes!
Sveikinam su sv. Velykom!!!Ramybes jusu namams, sveikatytes, sypseneliu daug jums ir jusu vaikuciams!!!
Hermita, o kodel jus menesi neguldet ant pilvo? g.gif  Man tai chirurgas liepe jau po savaites guldyt Andriuska ant pilvuko...

O mes kai gulejom vrc, tai susirgom, dabar geriam antibiotikus ir dar kruva visokiu vaistu doh.gif  Kosulys baisus, nosyte uzgulta , atsiranda nakti dusulys blink.gif
Bet turim ir geru ziniu-Andriuskai prasikale pirmas dantukas ir jau tuoj islys antras thumbup.gif  Kita savaite vaziuosim pas kardiochirurgus- ziuresim ka mums pasakys, bet manau kad viskas bus ok. Dar vrc liepe mums tartis su pediatre del sanatorinio gydymo, tai gal ir pavyks mums gaut kelione i sanatorija g.gif  Butu visai neblogai...

4u.gif Andriuskai pirmojo dantuko proga wub.gif O aš bijojau ilgai laikyti ant pilvo mažosios, nes mane prigasdino dėl negerai suaugančios krūtinės ląstos, tipo, gali atsirasti deformacijų... Tai visą mėnesį tik trumpam palaikydavau ant pilvuko blush2.gif Na, dabar atsigriebiam

sekmes jums Vilniuje

QUOTE(saulesmamyte @ 2009 04 12, 22:05)
Rytoj Ernestytaaa visas mamytes kviecia i Kauno Rotuses aikste.Ten vyks renginys thumbup.gif  Renginys prasideda 12val sviesto,vandens nesimu nuo Birstono gatves pozemines perejos iki Rotuses aikstes. 13val prasides rungtys,zaidimai,pasirodymai.Atsineskit ir marguciu,nes bus pacio graziausio rinkimai  Labai lauksim visu mamyciu ir vaikuciu.Atvaziuokit bus labai smagu Susitiksim su Ernestytaaa

Labai norėjom sudalyvaut su zuikiais, bet varėm su krepšiukais pas krikšto mamas margučių bigsmile.gif

QUOTE(kristutyte @ 2009 04 14, 09:46)
Sveikinu visas su praėjusiom šventėm  4u.gif .

O dabar klausimukas jums smile.gif.
Po Justuko gimimo visiems išpūtusi akis tvirtinau, kad nepraradau nei vieno draugo ir kad visi man brangūs žmonės mus priima tokius, kokie esam. Bet... Žodžiu, turim artimą giminaitę tokio pat amžiaus kaip Justukas. Neseniai buvo jos gimtadienis. Gavom pakvietimą į gimtadienio šventę. Pakvietime buvo įrašytas vienas vienintelis vardas "Mantai, kviečiu tave......" . Apie Justuką nieko. Ašaros ritosi skruostais kaip pupos. Negalėjau patikėti, kad artimi žmonės elgiasi šitaip. Juk aš turiu DU vaikus. Nenorėjau aštrinti situacijos, pyktis ir velti vaikų į suaugusių nesusipratimus, tiesiog išleidau į gimtadienį savo vyresnėlį su močiute. Bet kaip reikėjo elgtis šitoj situacijoj??? Kaip būtų buvę teisinga??? Ir jau geras mėnuo neturiu ramybės ir situaciją modeliuoju ir modeliuoju vis iš naujo ir naujo. Gal aš per daug viską dramatizuoju???
Ką galvojat jūs?

Būčiau paprasčiausiai paskambinusi mergytės mamai, jei ji tokia artima giminė. Gal jie manė, kad jūs nenorėsit, kad Justukas dalyvautų... Kartais žmonės visai kitaip mąsto, nei mums atrodo... Reikia pakalbėt ir pasiaiškinti wink.gif O ignoruoti visada spėsit smile.gif

Viena tolima giminaitė, bet artimai su ja bendraujame, net į ligoninę atėjo ir kalbino mane palikti tik gimusią dukrytę, nesivežti į namus, net krūtimi nemaitint, kad neprisiriščiau, žodžiu, atsisakyti savo saulytės... o tos giminaitės vyresniąją dukrą vėliau kviečiau į savo Saulytės krikštamotes... taigi, suprantat, kad labai stresavau, bijojau, kad atsisakys, nenorės kitokio vaiko krikštyti, kad toji giminaitė atkalbinės dukrą ir t.t. O tikrovėje kvietimas buvo džiaugsmingai priimtas, ir dabar mus dažnai lanko, mes į svečius vykstame, vis paskambina... jaučiu nuoširdumą, o galvojau, kad šalinsis mūsų...

QUOTE(sviesi spalva @ 2009 04 14, 13:55)
labukas Mamyčiukės 4u.gif

...
Nebesigraužkim Mamos, aš esu tokia laiminga, kad turiu Jį, savo sauliuką Linuką wub.gif
Ir tikrai jei atsuktų laiką kas atgal, ir reiktų stovėt eilėj prie Dievo dalinamų kūdikėlių, aš tikrai stočiau į tą pačią eilę savo to  paties nuostabiausio, paties PROTINGIAUSIO, Linuko. Man jis - mano sūnus, gražiausias, protingiausias ir gudriausias. O ką mano kiti apie tai - man visai tas pats.

Džiaukimės ir būkim laimingos, tai priklauso tik nuo mūsų pačių. Kuo laimingesnės mes būsim, tuo šaunesnius, savarankiškesnius ir laimingesnius užauginsime savo vaikelius.
Sėkmės, geros nuotaikos, geros dienos visiems.
Už lango toks pavasaris
[

lenkiu galvą, šviesi spalva, už tavo meilę... wub.gif Aš dar vis paašaroju, vis dar skauda... Ačiū tau, nes po tokių tavo žodžių man net gėda, kad raudu blush2.gif Tikiuos, kada nors susitiksim ir realiai (gal tas Rumšiškių susitikimas įvyks) - bus tikrai miela pasibendraut 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,neverkim mamos is skausmo,liekim tik dziaugsmo asaras,juk tokie nuostabus musu pipiriukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 04 15, 10:18)
sveikutes,neverkim mamos is skausmo,liekim tik dziaugsmo asaras,juk tokie nuostabus musu pipiriukai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikutes 4u.gif

Teisingai pasakei zuikuli wub.gif wub.gif wub.gif Kaip tu jautiesi?Kaip sveikatele?
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 04 15, 11:11)
Sveikutes 4u.gif

Teisingai pasakei zuikuli wub.gif  wub.gif  wub.gif Kaip tu jautiesi?Kaip sveikatele?

jauciuos neblogai,sveikata lyg jau ir gera,tik pykina vel kazko g.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristutyte @ 2009 04 14, 09:46)
Sveikinu visas su praėjusiom šventėm  4u.gif .

O dabar klausimukas jums smile.gif.
Po Justuko gimimo visiems išpūtusi akis tvirtinau, kad nepraradau nei vieno draugo ir kad visi man brangūs žmonės mus priima tokius, kokie esam. Bet... Žodžiu, turim artimą giminaitę tokio pat amžiaus kaip Justukas. Neseniai buvo jos gimtadienis. Gavom pakvietimą į gimtadienio šventę. Pakvietime buvo įrašytas vienas vienintelis vardas "Mantai, kviečiu tave......" . Apie Justuką nieko. Ašaros ritosi skruostais kaip pupos. Negalėjau patikėti, kad artimi žmonės elgiasi šitaip. Juk aš turiu DU vaikus. Nenorėjau aštrinti situacijos, pyktis ir velti vaikų į suaugusių nesusipratimus, tiesiog išleidau į gimtadienį savo vyresnėlį su močiute. Bet kaip reikėjo elgtis šitoj situacijoj??? Kaip būtų buvę teisinga??? Ir jau geras mėnuo neturiu ramybės ir situaciją modeliuoju ir modeliuoju vis iš naujo ir naujo. Gal aš per daug viską dramatizuoju???
Ką galvojat jūs?

labas,
Aš būčiau taip pat paskambinus ir išsiaiškinus. Paklausus ar Justukas gali ateiti unsure.gif Nemėgstu nesusipratimų, nepakeliu įtampos, todėl būčiau tuoj pat skambinus blush2.gif
Man yra buvę nemažai visokių nesusipratimu, bet išsiaiškinus pasirodo ne taip supratau, ne taip mane suprato ir t.t. O jei tai ištiesų yra ignoravimas, tai nei savo kito vaiko nebūčiau leidus. Skaudu, bet tokių žmonių tau ir nereikia, gal jie užleis vietą kažkam kitam. mirksiukas.gif Pasaulyje nėra tuštumos mirksiukas.gif Žinau iš savo patirties. keli mano „draugai“ pasitraukė iš mano gyvenimo, vienam turėjo įtakos ir Gabytės atsiradimas. Bet jų vietą užėmė kiti žmonės, kurie myli Gabytę tokią kokia ji yra ir dar su savimi atsivedė į mano gyvenimą ir savo šeimas wub.gif Dabar ji yra apsupta meilės ir šilumos wub.gif
Atsakyti
hermita Rumsiskiu susitikimas butnai ivyks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai jo laukiu,nes visi susipazinsim ir vienas kita pamatysim gyvai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

zuikuli tik nesupyk,bet patarciau nedeti viesai Justulio nuotraukyciu,nes cia uzsuka labai negeru zmoniu,kad paskui nepanaudotu tu nuotraukyciu kur nereikia mirksiukas.gif Justulis toks fainuolis wub.gif wub.gif wub.gif Mes turim savo albumeli ir ten dedam nuotraukytes,kad ju nematytu tam kam nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 04 15, 16:33)
hermita Rumsiskiu susitikimas butnai ivyks thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai jo laukiu,nes visi susipazinsim ir vienas kita pamatysim gyvai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

zuikuli tik nesupyk,bet patarciau nedeti viesai Justulio nuotraukyciu,nes cia uzsuka labai negeru zmoniu,kad paskui nepanaudotu tu nuotraukyciu kur nereikia mirksiukas.gif Justulis toks fainuolis wub.gif  wub.gif  wub.gif Mes turim savo albumeli ir ten dedam nuotraukytes,kad ju nematytu tam kam nereikia 4u.gif

zinau,bet as kartais taip tingiu ir cia ikelt greiciau blush2.gif
Atsakyti
Labučiukas 4u.gif

Su praėjusiom šventytėm visas. oro_buckis.gif

Pagaliau atgavau ryši su kompuku, beveik visa savaitę kad dingo netas tai dingo. doh.gif
Labai labai džiaugiuosi vėl su jumis susitikusi saulės mamyte su Toniuku ir šviesi spalva, labai smagu buvo susipažint su Linuku, Emilyte ir tavo mama, saulės mamyte. thumbup.gif Nors tikrai sunku patikėt kad tai ne sesė. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Tokia jaunutė. thumbup.gif Labai ačiū kad atėjot. thumbup.gif Tik gaila kad šviesi spalva taip greit išskubėjot su Linuku, nesulaukėt mano pasirodymėliu, nors jų laukt tai net mums atsibodo. doh.gif Programa renginio buvo visiškai sumakaluota ir perkeisti pasirodymų numeriai. Jau tada kai mane išsikvietė iš jūsų ruoštis pasirodymui, turėjom išeit į scena sekantys, o tik va po kiek laiko pasirodėm. doh.gif
Šį kartelį mūsu pasirodymėlius įamžino tai įdedu jei įdomu, pažiurėti ir visoms. 4u.gif
Tik pantomimos vaidinimėly biški iškirpti pati pradžia ir pats galiukas. rolleyes.gif

pantomima-aklieji

Šokis žydėjimas

Ir prašom į svečius mano albumėlyje. Įdėjau nuotraukytes su saulės mamyte ir šviesia spalvą ir naujų nuotraukėlių iš savo renginukų. mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos mamos

Apziurejau nuotraukytes ir video ideta.Ernestytaa tu ir tavo kolegos esate tikri saunuoliai 4u.gif .Labaaai grazu wub.gif
Rokucio mamytes nauja nuotraukyte uzmaciau,ant Velykinio stalo wub.gif
Na o kitos mamos,naujokes,kada jau nuotraukyciu jusu sulauksim?Butu malonu susipazinti ax.gif ,tik praneskite,kai idesite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linusia5 @ 2009 04 15, 18:14)
...
Na o kitos mamos,naujokes,kada jau nuotraukyciu jusu sulauksim?Butu malonu susipazinti ax.gif ,tik praneskite,kai idesite bigsmile.gif

Aš jau sudėjau visą savo mažiaus gyvenimo istoriją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutyte @ 2009 04 15, 19:16)
Aš jau sudėjau visą savo mažiaus gyvenimo istoriją  ax.gif

Jau lekiu ziureti 4u.gif

Na laaaaaaabai grazu wub.gif .Berniukai tavieji ir gamtos vaizdai,fantastiskos foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linusia5: 15 balandžio 2009 - 19:24