Sandrulka, dziaugiuosi, kad tiek daug teigiamu emociju patyret. Musu zuikiams tai labai naudinga.
negailek tokiu zmoniu Kristutyte. Negaliu pakesti standartu. Visi mes esam skirtingi ir tuo idomus. Tiesiog akivaizdu, kad turi rinktis jei nenori daugiau buti iskaudinta. Draugai - toks dalykas, vieni atsiranda, kiti prapuola. Toks gyvenimas. Svarbiausia - seima, Tavo vaikuciai
Sandrulka, dziaugiuosi, kad tiek daug teigiamu emociju patyret. Musu zuikiams tai labai naudinga.
QUOTE(lenusia @ 2009 04 12, 12:19)
Sveikutes!
Sveikinam su sv. Velykom!!!Ramybes jusu namams, sveikatytes, sypseneliu daug jums ir jusu vaikuciams!!!
Hermita, o kodel jus menesi neguldet ant pilvo?
Man tai chirurgas liepe jau po savaites guldyt Andriuska ant pilvuko...
O mes kai gulejom vrc, tai susirgom, dabar geriam antibiotikus ir dar kruva visokiu vaistu
Kosulys baisus, nosyte uzgulta , atsiranda nakti dusulys
Bet turim ir geru ziniu-Andriuskai prasikale pirmas dantukas ir jau tuoj islys antras
Kita savaite vaziuosim pas kardiochirurgus- ziuresim ka mums pasakys, bet manau kad viskas bus ok. Dar vrc liepe mums tartis su pediatre del sanatorinio gydymo, tai gal ir pavyks mums gaut kelione i sanatorija
Butu visai neblogai...
Sveikinam su sv. Velykom!!!Ramybes jusu namams, sveikatytes, sypseneliu daug jums ir jusu vaikuciams!!!
Hermita, o kodel jus menesi neguldet ant pilvo?
O mes kai gulejom vrc, tai susirgom, dabar geriam antibiotikus ir dar kruva visokiu vaistu
Bet turim ir geru ziniu-Andriuskai prasikale pirmas dantukas ir jau tuoj islys antras
sekmes jums Vilniuje
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 04 12, 22:05)
Rytoj Ernestytaaa visas mamytes kviecia i Kauno Rotuses aikste.Ten vyks renginys
Renginys prasideda 12val sviesto,vandens nesimu nuo Birstono gatves pozemines perejos iki Rotuses aikstes. 13val prasides rungtys,zaidimai,pasirodymai.Atsineskit ir marguciu,nes bus pacio graziausio rinkimai Labai lauksim visu mamyciu ir vaikuciu.Atvaziuokit bus labai smagu Susitiksim su Ernestytaaa
Labai norėjom sudalyvaut su zuikiais, bet varėm su krepšiukais pas krikšto mamas margučių
QUOTE(kristutyte @ 2009 04 14, 09:46)
Sveikinu visas su praėjusiom šventėm
.
O dabar klausimukas jums
.
Po Justuko gimimo visiems išpūtusi akis tvirtinau, kad nepraradau nei vieno draugo ir kad visi man brangūs žmonės mus priima tokius, kokie esam. Bet... Žodžiu, turim artimą giminaitę tokio pat amžiaus kaip Justukas. Neseniai buvo jos gimtadienis. Gavom pakvietimą į gimtadienio šventę. Pakvietime buvo įrašytas vienas vienintelis vardas "Mantai, kviečiu tave......" . Apie Justuką nieko. Ašaros ritosi skruostais kaip pupos. Negalėjau patikėti, kad artimi žmonės elgiasi šitaip. Juk aš turiu DU vaikus. Nenorėjau aštrinti situacijos, pyktis ir velti vaikų į suaugusių nesusipratimus, tiesiog išleidau į gimtadienį savo vyresnėlį su močiute. Bet kaip reikėjo elgtis šitoj situacijoj??? Kaip būtų buvę teisinga??? Ir jau geras mėnuo neturiu ramybės ir situaciją modeliuoju ir modeliuoju vis iš naujo ir naujo. Gal aš per daug viską dramatizuoju???
Ką galvojat jūs?
O dabar klausimukas jums
Po Justuko gimimo visiems išpūtusi akis tvirtinau, kad nepraradau nei vieno draugo ir kad visi man brangūs žmonės mus priima tokius, kokie esam. Bet... Žodžiu, turim artimą giminaitę tokio pat amžiaus kaip Justukas. Neseniai buvo jos gimtadienis. Gavom pakvietimą į gimtadienio šventę. Pakvietime buvo įrašytas vienas vienintelis vardas "Mantai, kviečiu tave......" . Apie Justuką nieko. Ašaros ritosi skruostais kaip pupos. Negalėjau patikėti, kad artimi žmonės elgiasi šitaip. Juk aš turiu DU vaikus. Nenorėjau aštrinti situacijos, pyktis ir velti vaikų į suaugusių nesusipratimus, tiesiog išleidau į gimtadienį savo vyresnėlį su močiute. Bet kaip reikėjo elgtis šitoj situacijoj??? Kaip būtų buvę teisinga??? Ir jau geras mėnuo neturiu ramybės ir situaciją modeliuoju ir modeliuoju vis iš naujo ir naujo. Gal aš per daug viską dramatizuoju???
Ką galvojat jūs?
Būčiau paprasčiausiai paskambinusi mergytės mamai, jei ji tokia artima giminė. Gal jie manė, kad jūs nenorėsit, kad Justukas dalyvautų... Kartais žmonės visai kitaip mąsto, nei mums atrodo... Reikia pakalbėt ir pasiaiškinti
Viena tolima giminaitė, bet artimai su ja bendraujame, net į ligoninę atėjo ir kalbino mane palikti tik gimusią dukrytę, nesivežti į namus, net krūtimi nemaitint, kad neprisiriščiau, žodžiu, atsisakyti savo saulytės... o tos giminaitės vyresniąją dukrą vėliau kviečiau į savo Saulytės krikštamotes... taigi, suprantat, kad labai stresavau, bijojau, kad atsisakys, nenorės kitokio vaiko krikštyti, kad toji giminaitė atkalbinės dukrą ir t.t. O tikrovėje kvietimas buvo džiaugsmingai priimtas, ir dabar mus dažnai lanko, mes į svečius vykstame, vis paskambina... jaučiu nuoširdumą, o galvojau, kad šalinsis mūsų...
QUOTE(sviesi spalva @ 2009 04 14, 13:55)
labukas Mamyčiukės
...
Nebesigraužkim Mamos, aš esu tokia laiminga, kad turiu Jį, savo sauliuką Linuką
Ir tikrai jei atsuktų laiką kas atgal, ir reiktų stovėt eilėj prie Dievo dalinamų kūdikėlių, aš tikrai stočiau į tą pačią eilę savo to paties nuostabiausio, paties PROTINGIAUSIO, Linuko. Man jis - mano sūnus, gražiausias, protingiausias ir gudriausias. O ką mano kiti apie tai - man visai tas pats.
Džiaukimės ir būkim laimingos, tai priklauso tik nuo mūsų pačių. Kuo laimingesnės mes būsim, tuo šaunesnius, savarankiškesnius ir laimingesnius užauginsime savo vaikelius.
Sėkmės, geros nuotaikos, geros dienos visiems.
Už lango toks pavasaris
[
...
Nebesigraužkim Mamos, aš esu tokia laiminga, kad turiu Jį, savo sauliuką Linuką
Ir tikrai jei atsuktų laiką kas atgal, ir reiktų stovėt eilėj prie Dievo dalinamų kūdikėlių, aš tikrai stočiau į tą pačią eilę savo to paties nuostabiausio, paties PROTINGIAUSIO, Linuko. Man jis - mano sūnus, gražiausias, protingiausias ir gudriausias. O ką mano kiti apie tai - man visai tas pats.
Džiaukimės ir būkim laimingos, tai priklauso tik nuo mūsų pačių. Kuo laimingesnės mes būsim, tuo šaunesnius, savarankiškesnius ir laimingesnius užauginsime savo vaikelius.
Sėkmės, geros nuotaikos, geros dienos visiems.
Už lango toks pavasaris
[
lenkiu galvą, šviesi spalva, už tavo meilę...
sveikutes,neverkim mamos is skausmo,liekim tik dziaugsmo asaras,juk tokie nuostabus musu pipiriukai
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 04 15, 10:18)
sveikutes,neverkim mamos is skausmo,liekim tik dziaugsmo asaras,juk tokie nuostabus musu pipiriukai

Sveikutes
Teisingai pasakei zuikuli
QUOTE(kristutyte @ 2009 04 14, 09:46)
Sveikinu visas su praėjusiom šventėm
.
O dabar klausimukas jums
.
Ką galvojat jūs?
O dabar klausimukas jums
Ką galvojat jūs?
labas,
Aš būčiau taip pat paskambinus ir išsiaiškinus. Paklausus ar Justukas gali ateiti
Man yra buvę nemažai visokių nesusipratimu, bet išsiaiškinus pasirodo ne taip supratau, ne taip mane suprato ir t.t. O jei tai ištiesų yra ignoravimas, tai nei savo kito vaiko nebūčiau leidus. Skaudu, bet tokių žmonių tau ir nereikia, gal jie užleis vietą kažkam kitam.
hermita Rumsiskiu susitikimas butnai ivyks
Labai jo laukiu,nes visi susipazinsim ir vienas kita pamatysim gyvai
zuikuli tik nesupyk,bet patarciau nedeti viesai Justulio nuotraukyciu,nes cia uzsuka labai negeru zmoniu,kad paskui nepanaudotu tu nuotraukyciu kur nereikia
Justulis toks fainuolis
Mes turim savo albumeli ir ten dedam nuotraukytes,kad ju nematytu tam kam nereikia
zuikuli tik nesupyk,bet patarciau nedeti viesai Justulio nuotraukyciu,nes cia uzsuka labai negeru zmoniu,kad paskui nepanaudotu tu nuotraukyciu kur nereikia
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 04 15, 16:33)
hermita Rumsiskiu susitikimas butnai ivyks
Labai jo laukiu,nes visi susipazinsim ir vienas kita pamatysim gyvai
Justulis toks fainuolis
Mes turim savo albumeli ir ten dedam nuotraukytes,kad ju nematytu tam kam nereikia 
zinau,bet as kartais taip tingiu ir cia ikelt greiciau
Labučiukas
Su praėjusiom šventytėm visas.
Pagaliau atgavau ryši su kompuku, beveik visa savaitę kad dingo netas tai dingo.
Labai labai džiaugiuosi vėl su jumis susitikusi saulės mamyte su Toniuku ir šviesi spalva, labai smagu buvo susipažint su Linuku, Emilyte ir tavo mama, saulės mamyte.
Nors tikrai sunku patikėt kad tai ne sesė.
Tokia jaunutė.
Labai ačiū kad atėjot.
Tik gaila kad šviesi spalva taip greit išskubėjot su Linuku, nesulaukėt mano pasirodymėliu, nors jų laukt tai net mums atsibodo.
Programa renginio buvo visiškai sumakaluota ir perkeisti pasirodymų numeriai. Jau tada kai mane išsikvietė iš jūsų ruoštis pasirodymui, turėjom išeit į scena sekantys, o tik va po kiek laiko pasirodėm.
Šį kartelį mūsu pasirodymėlius įamžino tai įdedu jei įdomu, pažiurėti ir visoms.
Tik pantomimos vaidinimėly biški iškirpti pati pradžia ir pats galiukas.
pantomima-aklieji
Šokis žydėjimas
Ir prašom į svečius mano albumėlyje. Įdėjau nuotraukytes su saulės mamyte ir šviesia spalvą ir naujų nuotraukėlių iš savo renginukų.
Su praėjusiom šventytėm visas.
Pagaliau atgavau ryši su kompuku, beveik visa savaitę kad dingo netas tai dingo.
Labai labai džiaugiuosi vėl su jumis susitikusi saulės mamyte su Toniuku ir šviesi spalva, labai smagu buvo susipažint su Linuku, Emilyte ir tavo mama, saulės mamyte.
Šį kartelį mūsu pasirodymėlius įamžino tai įdedu jei įdomu, pažiurėti ir visoms.
Tik pantomimos vaidinimėly biški iškirpti pati pradžia ir pats galiukas.
pantomima-aklieji
Šokis žydėjimas
Ir prašom į svečius mano albumėlyje. Įdėjau nuotraukytes su saulės mamyte ir šviesia spalvą ir naujų nuotraukėlių iš savo renginukų.
Sveikos mamos
Apziurejau nuotraukytes ir video ideta.Ernestytaa tu ir tavo kolegos esate tikri saunuoliai
.Labaaai grazu
Rokucio mamytes nauja nuotraukyte uzmaciau,ant Velykinio stalo
Na o kitos mamos,naujokes,kada jau nuotraukyciu jusu sulauksim?Butu malonu susipazinti
,tik praneskite,kai idesite
Apziurejau nuotraukytes ir video ideta.Ernestytaa tu ir tavo kolegos esate tikri saunuoliai
Rokucio mamytes nauja nuotraukyte uzmaciau,ant Velykinio stalo
Na o kitos mamos,naujokes,kada jau nuotraukyciu jusu sulauksim?Butu malonu susipazinti
QUOTE(linusia5 @ 2009 04 15, 18:14)
...
,tik praneskite,kai idesite 
Aš jau sudėjau visą savo mažiaus gyvenimo istoriją
QUOTE(kristutyte @ 2009 04 15, 19:16)
Jau lekiu ziureti
Na laaaaaaabai grazu