Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes 4u.gif

Jums noriu palinketi is visos sirdies, kad sieloje gerumo geles skleistus.
Kad jegos vel atgimtu su gamta, kad sviesia minti i dar geresne keistu.
Kad duona ir medum kvepetu Jus namai, kad butu jie uzuoveja saugiausia.
Kad baltas angelas- dangaus pasiuntinys- juos saugotu, globotu, neapleistu.

Visas su Sv Velykom
Atsakyti
Rytoj Ernestytaaa visas mamytes kviecia i Kauno Rotuses aikste.Ten vyks renginys thumbup.gif Renginys prasideda 12val sviesto,vandens nesimu nuo Birstono gatves pozemines perejos iki Rotuses aikstes. 13val prasides rungtys,zaidimai,pasirodymai.Atsineskit ir marguciu,nes bus pacio graziausio rinkimai thumbup.gif wub.gif Labai lauksim visu mamyciu ir vaikuciu.Atvaziuokit bus labai smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Susitiksim su Ernestytaaa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ernestytaaa labai aciu,kad pakvietei i toki nuostabu rengini wub.gif Labai smagiai praleidom laika thumbup.gif Jusu pasirodymo grupe nuostabi wub.gif Jus labai graziai sokot,net zmones visi ziurejo ir is nuostabos negalejo atsigauti.As buvau giliai sujaudinta,kai ziurejau jusu pasirodymus thumbup.gif Jus saunuoliai wub.gif wub.gif wub.gif sviesi spalva aciu,kad atvaziavai wub.gif Smagiai paplepejom wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su praėjusiom šventėm 4u.gif .

O dabar klausimukas jums smile.gif.
Po Justuko gimimo visiems išpūtusi akis tvirtinau, kad nepraradau nei vieno draugo ir kad visi man brangūs žmonės mus priima tokius, kokie esam. Bet... Žodžiu, turim artimą giminaitę tokio pat amžiaus kaip Justukas. Neseniai buvo jos gimtadienis. Gavom pakvietimą į gimtadienio šventę. Pakvietime buvo įrašytas vienas vienintelis vardas "Mantai, kviečiu tave......" . Apie Justuką nieko. Ašaros ritosi skruostais kaip pupos. Negalėjau patikėti, kad artimi žmonės elgiasi šitaip. Juk aš turiu DU vaikus. Nenorėjau aštrinti situacijos, pyktis ir velti vaikų į suaugusių nesusipratimus, tiesiog išleidau į gimtadienį savo vyresnėlį su močiute. Bet kaip reikėjo elgtis šitoj situacijoj??? Kaip būtų buvę teisinga??? Ir jau geras mėnuo neturiu ramybės ir situaciją modeliuoju ir modeliuoju vis iš naujo ir naujo. Gal aš per daug viską dramatizuoju???
Ką galvojat jūs?
Atsakyti
sveikutes mamytes ir vaikuciai,

visus su praejusiomis velykomis.buvome isvyke,tad nebuvo galimybes pasveikinti.
mes velykoms buvome isvyke pas mano mociute,tai Dominykas susipazino su vistomis ir kiaulemis biggrin.gif labai daug buvome lauke,tai turbut po tiek daug visokiu emociju ,labai daug snekos atsirado.taip pat vaziavome jau su traukiniu,tai Dominykui labai patiko.

agnyteee saunuolis tavo berniukas kad jau vartosi thumbup.gif

ir dar karta aciu uz sveikinimus su nestuke.gif ir smagu kad dziaugiates kartu su mumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutyte @ 2009 04 14, 09:46)
Sveikinu visas su praėjusiom šventėm  4u.gif .

O dabar klausimukas jums smile.gif.
Po Justuko gimimo visiems išpūtusi akis tvirtinau, kad nepraradau nei vieno draugo ir kad visi man brangūs žmonės mus priima tokius, kokie esam. Bet... Žodžiu, turim artimą giminaitę tokio pat amžiaus kaip Justukas. Neseniai buvo jos gimtadienis. Gavom pakvietimą į gimtadienio šventę. Pakvietime buvo įrašytas vienas vienintelis vardas "Mantai, kviečiu tave......" . Apie Justuką nieko. Ašaros ritosi skruostais kaip pupos. Negalėjau patikėti, kad artimi žmonės elgiasi šitaip. Juk aš turiu DU vaikus. Nenorėjau aštrinti situacijos, pyktis ir velti vaikų į suaugusių nesusipratimus, tiesiog išleidau į gimtadienį savo vyresnėlį su močiute. Bet kaip reikėjo elgtis šitoj situacijoj??? Kaip būtų buvę teisinga??? Ir jau geras mėnuo neturiu ramybės ir situaciją modeliuoju ir modeliuoju vis iš naujo ir naujo. Gal aš per daug viską dramatizuoju???
Ką galvojat jūs?

sveikutes visos ,su sventem praejusiom,negalejau as prisest prie jusu ,nes sirgau doh.gif
zinai mano nuomone,vaikai patys nesugalvotu atskirt vaiko,manau kad ir suauge prie to prisideda,jei jau nepripazysta to vaikelio ir kito nebuciau leidausi,bent cia mano nuomone
Atsakyti
labukas Mamyčiukės 4u.gif

Ech, praėjo šventės... taip laukiau, taip ruošiausi, tiek daug gerų emocijų apturėjau
Pirmiausia tai negaliu nustot girt Ernestytoooos wub.gif
Na Tu ir šaunuolė!!!! Negaliu atsižavėt Tavimi wub.gif . Labai smagu buvo pasimatyt mirksiukas.gif

Ačiū Saulės Mamyte, tikrai labai šauniai pabuvom ir pasiplepėjom, fainuolis tavo Toniukas wub.gif koks jau didelis bigsmile.gif

Zuikuli, kas nutiko, tikiuosi nieko labai rimto? Linkiu kuo greičiau gerai jaustis.

O aš, Kristutyte, būčiau ėjusi su abiem ax.gif mirksiukas.gif . Ir padariusi gėdą šventės organizatoriams. Ir ėjusi iškėlusi galvą ir dar labiau apkabindama, dar švelniau priglausdama savo sauliuką. Vaikai labai šaunūs, jie neskiria ir jiems visai tas pats, kad kitas vaikas ir kiek skiriasi nuo jų, jie to nesureikšmina, o va suaugę( o jų nereikia bijoti)... jų prisiklausę vaikai kartais elgiasi ne taip kaip širdelė lieptų, bet dažnai jie neklauso tų suaugusių ir priima vaikelį į savo ratą, juolab, kad mūsiškiai tokie švelnūs ir meilūs. Vaikai labai noriai su jais bendrauja(kalbu apie mažesnius).Su vyresniais reiktų pastebėti jų elgesį, kad neužgauliotų, nors mūsiškiai, mano galva, labai puikiai prisiderina prie situacijos. Tokia mano nuomonė.
Nebesigraužkim Mamos, aš esu tokia laiminga, kad turiu Jį, savo sauliuką Linuką wub.gif
Ir tikrai jei atsuktų laiką kas atgal, ir reiktų stovėt eilėj prie Dievo dalinamų kūdikėlių, aš tikrai stočiau į tą pačią eilę savo to paties nuostabiausio, paties PROTINGIAUSIO, Linuko. Man jis - mano sūnus, gražiausias, protingiausias ir gudriausias. O ką mano kiti apie tai - man visai tas pats.

Džiaukimės ir būkim laimingos, tai priklauso tik nuo mūsų pačių. Kuo laimingesnės mes būsim, tuo šaunesnius, savarankiškesnius ir laimingesnius užauginsime savo vaikelius.
Sėkmės, geros nuotaikos, geros dienos visiems.
Už lango toks pavasaris mirksiukas.gif
Papildyta:
p.s. o šiaip tai mesčiau tokius draugus ar giminaičius ir nesigadinčiau daugiau nuotaikos. Tada taip palengvėja smile.gif . Draugai ne sutuoktinis, juos galima pakeist...
Atsakyti
Neee, dėl Justuko aš jau seniai nestresuoju smile.gif. Aš laiminga, kad man dievas davė išgyventi truputį kitokį gyvenimą negu kitiems - kuriems viskas sukasi apie naujus kailinius, batukus ar mašinas smile.gif. Tik vat kartais sunku suprasti aplinkių žmonių (vaikystėje labai artimų ir labai mylėtų) poelgius. Kai dabar prisimenu, jie dažnai man kartodavo apie kažkokį pragarą žemėje ir dažnai jausdavau užuojautą, sklindančią iš jų. Bet kai man tos užuojautos nereikėjo, tai ir nesureikšmindavau to. O dabar supratau, kad niekad jie ir nepriims mūsų vaikiuko. Gaila. Gaila, kad dauguma žmonių matuoja viską pagal kažkokius standartus, nesuprasdami, kad yra žmonėse ir kažkas daugiau negu nustatyti standartai.
Atsakyti
QUOTE(kristutyte @ 2009 04 14, 14:45)
Gaila kad dauguma žmonių matuoja viską pagal kažkokius standartus, nesuprasdami, kad yra žmonėse ir kažkas daugiau negu nustatyti standartai.

Tai vienintelis budas na tiesiog nebendrauti su tokiais zmonemis ir tiek... As nezinau,ka buciau darius tokiu atveju,tikriausiai nevedus nei vieno vaiko i gimtadieni.Bet,manau,neverta testi santykiu toliau,jeigu jauciamas atstumimas,ar viskas matuojama standartais...As irgi esu nusivylus kai kuriais zmonemis,del to pacio..
Atsakyti
Ačiū Saulesmamytei uz jūsų albumiuko duomenis. Labai malonu nors ir virtualiai su jumis visais susipažinti. Vakare ir aš įdėsiu mūsų nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
as tai buciau ejusi su abejais vaikuciais,juk vaikas ir tas ir tas...
Atsakyti
o as irgi buciau leidusi vyresni .bet ateity stengciausi nebendrauti su tokiais zmonem.ir dabar taip darau .kam nepatinka tas tegul neziuri .taip maziau nervu kainuoja . wub.gif
Atsakyti