Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(edre @ 2009 03 05, 12:49)
O as laukiu savo vizito pas Giusepe Lopes. Kai apsikirpsiu parasysiu.

Oho kaip imantriai skamba smile.gif O kur cia dirba ir is kur suzinojote? ax.gif
Atsakyti
o as DIVOJ kirpausi. doh.gif pani dieve, kas ryta stresa patiriu. doh.gif turejau ilgus plaukus beveik iki liemens, nu nusibodo ta kasa, uzsimaniau kirpciuku, tokiu trumpai kirptu kampu, nataip kaip pas musu e. bucelyte is panoramos smile.gif tai nureze ant sono susukavus i akis lenda, sakau patrumpinkit biski patrumpino, sakau dar. tai ta nustebus pasiteiratvo "dar"? blink.gif taip ju ir nepartumpino, teko namie paciai pasidarbuot. sakau man, nukirpkit, kad graziai kristu, kad butu nevienodo ilgio, na parasyt nemoko bet parodziau lyg aiskiai. zo, nenorejau kad prieki butu vienodai ilgai nutyse. tai moteriske pasidarbavo, visus paukus gerokai nureze, nu iki papuku blush2.gif . paskui ziu kaip ji man tuos bukus galus fileriuoja, o paskui beveik nuo virsugalvio zemyn su zirklem vaziuoja, nu zo tokius stagarus padare. dabar nieko negaliu su jais padaryt, pasileidziu, nu vaizdas klaikus, stagarai, nei isplovus nepasisuka. o anksciau tai jie tokie paklusnus buvo. zo vaikstau suristais i kasa, atrodau varganai. bet dabar ko gero beliekajuos visai trumpai kirpt sad.gif
Atsakyti
o ko noreti jei pas oensininke kirpais, jos juk savo jaunyste prisimena ir italjanka varo
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2009 03 05, 11:49)
O as laukiu savo vizito pas Giusepe Lopes. Kai apsikirpsiu parasysiu.

ne Lopes, o Giuseppe Luppi, prasau neizeidineti mano buvusios "meiles" lotuliukas.gif nerealus stilistas jis wub.gif pasiilgau..
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 05, 23:03)
ne Lopes, o Giuseppe Luppi, prasau neizeidineti mano buvusios "meiles"  lotuliukas.gif  nerealus stilistas jis  wub.gif pasiilgau..

o jis pats kerpa? Galvojau tik savininkas.. blink.gif Kokios ten kainos dazymo su kirpimu pusilgiu plauku?
Papildyta:
QUOTE(robertaslt @ 2009 03 05, 21:55)
ir as galiu, pasirodo kirpeju daugiau nei klientu sad.gif

atsiprasau uz izuluma, bet tu tas pats, kuris Vokietijoj laimes ieskojo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 05, 23:57)
o jis pats kerpa? Galvojau tik savininkas.. blink.gif  Kokios ten kainos dazymo su kirpimu pusilgiu plauku?
Papildyta:

taip, jis kerpa, o pries 3 metus jis tik vienas ir dirbo savo salone...bet siuometiniu kainu nezau...anais laikais uz galiukus atseidavo 130 lt kazkur... g.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 03 05, 23:15)
o ko noreti jei pas oensininke kirpais, jos juk savo jaunyste prisimena ir italjanka varo

jei cia man skirtas komentaras tai atsakau, kad kirpo max 25 metu kirpeja, tai greiciau siusta is darbo birzos kursu smile.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki, virtualus draugai! biggrin.gif Noriu graziai apsikirpti iki kitos savaites.. Nezinau kur kreiptis, visur eiles... Pries kiek dabar laiko pas Dziuzepe Luppi galima uzsirasyt, o pas Asta (tame paciame salone dirba), pameciau jos tel.nr. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 06, 09:30)
taip, jis kerpa, o pries 3 metus jis tik vienas ir dirbo savo salone...bet siuometiniu kainu nezau...anais laikais uz galiukus atseidavo 130 lt kazkur... g.gif

siais laikais ax.gif
uz 130 Lt galima keturiese apsikrpt
mirksiukas.gif
kirpeju tikrai daugiau nei klientu
Atsakyti
QUOTE(Yste @ 2009 03 06, 17:12)
siais laikais  ax.gif
uz 130 Lt galima keturiese apsikrpt
mirksiukas.gif
kirpeju tikrai daugiau nei klientu

na ziurint kur kerpa... biggrin.gif zinau salonu kur be 300 lt gali neiti, o kad keturiese uz 130 tai seniai nezinau tokiu "punktu"...tikiuosi apie "vizija" ar kaip ten ji nekalbate... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 07, 09:22)
na ziurint kur kerpa... biggrin.gif  zinau salonu kur be 300 lt gali neiti, o kad keturiese uz 130 tai seniai nezinau tokiu "punktu"...tikiuosi apie "vizija" ar kaip ten ji nekalbate... mirksiukas.gif

kirpimo kaina susideda
kirpėjo paklausa + salono išlaikimas + kliento mokumas
kirpėju geru turime daug per 15 metų išauginome
šiai dienai virš 1000 Lt už vieta niekas nemoka
net Gedo pr ir Vokiečių g
klientų mokumas ner pats geriausias

kaina virš 100 Lt tai plėšikavimas

mano pažįstama notarė prieš keleta metų už kirpimą ir dažymą paklojo700 lt
bet atrodė baisiai, apie ka aš jai ir pasakiau tiesiai
ji daugiau ten nebeėjo
dabar keprasi už 50 Lt tik niekam nepasakoja kur
atrodo labai gerai