Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(lauriux77 @ 2009 02 25, 14:01)
Galiu ir viesai ax.gif
Egle dirba Seimo kirpykloje (vidinis kiemas prie pat Seimo), 865202181.
Nors baisoka rekomenduoti, gali gi nepatikti kitam  g.gif
Man tai patiko, kad viska isaiskina, neskuba siulyti kazkokiu drastisku stiliaus pokyciu, o tik pagal galimybes.
Lauksiu atsiliepimu  po apsilankymo  4u.gif

O kokios kainos pas sia kirpeja? Kaip del tiesiu plauku? Gal kas zinot ar pataria kaip apsikirpti?
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2009 02 28, 23:59)
ka dar is stiliaus studijos megsti? dar pletkinkit smile.gif

BUVAU KIRPTIS PAS MANTA IS STILIAUS STUDIJOS, BET NEPATAIKE, TAI DAUGIAU NEISIU.MAN LABAI PATIKO KATIA(STILIAUS STUDIJA), BET KUR JI ISEJO NEZINAU.GAL VISDELTO KAS KIRPOSI PAS JA IR ZINO ,KUR JI DABAR DIRBA ? g.gif
Atsakyti
vilniuje tikrai jos nera, nes tame salone dirba keli mano pazistami tai sake kad kazkur isvaziavo. beje dar papasakok kur kirpaisi?
Atsakyti
Na jei kam bus idomu, vakar apsilankiau kirpykloje YURY, kirpausi pas Renata verysad.gif Esu grbane, plaukai iki peciu, papasakosiu, kaip mane apkirpo, garbanes turetu mane suprasti. Paskambinusi pasiteiravau, kuris kirpejas geriausiai tvarkosi su garbanotais pusilgiais plaukais, man buvo atsakyta, kad toks klausimas yra keistas, nes visi kirpejai YURY kirpykloje kerpa vienodai puikiai tiek garbanotus tiek lygius plaukus. (Pas pati Juriju neuzsirasiau, nes 200 Lt uz kirpima, man siuo metu yra siek tiek brangoka blush2.gif ). Kupina lukesciu atvykstu i kirpykla, administratore labai maloni, siulo kavos- arbatos, viskas atrodytu klostosi puikiai. Ateina Renata, mes aptariam mano norus - aiskiai nusakiau, kad dabar madingas kirpimas kai virsugalvyje trumpi plaukai o likusios kelios ilgos sruogos - tikrai ne mano plaukams, ir mane jau taip yra apkirpe Eslaudoje, verkiau po to kelias dienas, ir kantriai auginau, dabar norejau suteikti plaukams apvalesne forma (plauku kiekiu nesiskundziu). Ir ka jus galvojate, matau kaip negailestingai ploninami galai, su zirklemis ciuoziama nuo virsugalvio iki galiuku blink.gif galvojau apsiverksiu vietoje. as pati kalta reikejo iskart sakyti, kad - viskas aciu ir begt namo, bet vis dar tikejausi, kad si "meistre" zino ka daro unsure.gif kai mane pradejo dziovinti veidrodyje pamaciau nusususius styrancius siurkscius plaukus, virsugalvyje dabar turiu salygini "eziuka" (plauku trumpumas apie 5 cm) pridengta keliom ilgesnem sruogom, o likusios kelios ilgos sruogos kai susigarbanoja pavirsta i permatoma pukeliu kucula verysad.gif sumokejau 80 Lt. apsiverkiau jau gatveje, salone dar susilaikiau. Nesakau, kad ta kirpeja prasta, lygius plaukus ji turbut gerai kerpa, bet as eilini karta buvau nevykusio eksperimento auka... zodziu garbanems nesiulau eiti pas sia kirpeja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2009 03 01, 01:11)
O kokios kainos pas sia kirpeja? Kaip del tiesiu plauku? Gal kas zinot ar pataria kaip apsikirpti?

Kainuoja kirpimas 70-80 Lt. Su tiesiais plaukais, manau, irgi susitvarkytu. Siaip ji is tokiu, kuri moka patarti, ir visuomet is anksto paaiskina kaip ketina kirpti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2009 02 27, 18:59)
Kirpausi keliata menesiu is eiles pas sita kirpeja,pirma kart ji labai stengias,paskui kazkaip nebetaip.Kirpdvo ji mane vidutiniskai,kaina neatitiko kokybes.Nerekomanduoju.

Na nezinau. Kai mano plaukai banguoti, as jau nebesitikiu kazko ypatingo verysad.gif Man svarbiausia, kad isejus is kirpyklos paskui nereiketu raudoti kelis menesius doh.gif . O si karta isejau rami, todel ir rekomendavau 4u.gif
Neatsitiko tai kaip Rainnute'i, kai paaiskini, kad plaukas banguotas ir kas jam netiks, o tave vis tiek taip apkerpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainnute @ 2009 03 03, 09:26)
Na jei kam bus idomu, vakar apsilankiau kirpykloje YURY, kirpausi pas Renata  verysad.gif  Esu grbane, plaukai iki peciu, papasakosiu, kaip mane apkirpo, garbanes turetu mane suprasti. Paskambinusi pasiteiravau, kuris kirpejas geriausiai tvarkosi su garbanotais pusilgiais plaukais, man buvo atsakyta, kad toks klausimas yra keistas, nes visi kirpejai YURY kirpykloje kerpa vienodai puikiai tiek garbanotus tiek lygius plaukus. (Pas pati Juriju neuzsirasiau, nes 200 Lt uz kirpima, man siuo metu yra siek tiek brangoka  blush2.gif ). Kupina lukesciu atvykstu i kirpykla, administratore labai maloni, siulo kavos- arbatos, viskas atrodytu klostosi puikiai. Ateina Renata, mes aptariam mano norus - aiskiai nusakiau, kad dabar madingas kirpimas kai virsugalvyje trumpi plaukai o likusios kelios ilgos sruogos - tikrai ne mano plaukams, ir mane jau taip yra apkirpe Eslaudoje, verkiau po to kelias dienas, ir kantriai auginau, dabar norejau suteikti plaukams apvalesne forma (plauku kiekiu nesiskundziu). Ir ka jus galvojate, matau kaip negailestingai ploninami galai, su zirklemis ciuoziama nuo virsugalvio iki galiuku  blink.gif  galvojau apsiverksiu vietoje. as pati kalta reikejo iskart sakyti, kad - viskas aciu ir begt namo, bet vis dar tikejausi, kad si "meistre" zino ka daro  unsure.gif kai mane pradejo dziovinti veidrodyje pamaciau nusususius styrancius siurkscius plaukus, virsugalvyje dabar turiu salygini "eziuka" (plauku trumpumas apie 5 cm) pridengta keliom ilgesnem sruogom, o likusios kelios ilgos sruogos kai susigarbanoja pavirsta i permatoma pukeliu kucula  verysad.gif sumokejau 80 Lt. apsiverkiau jau gatveje, salone dar susilaikiau. Nesakau, kad ta kirpeja prasta, lygius plaukus ji turbut gerai kerpa, bet as eilini karta buvau nevykusio eksperimento auka... zodziu garbanems nesiulau eiti pas sia kirpeja  schmoll.gif

niu, žinok, aš greičiausiai būčiau net nemokėjus pinigų blink.gif gun_rifle.gif
su savo garbanomis jau pasimokiau: kai einu į kirpyklą, niekada neprašau padaryti man kokio nors kirpimo, o primygtinai reikalauju, keliskart kartoju, kad man tik patrumpintų galiukus. Tada išeinu su plaukais....
užjaučiu, Rainnute console.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif gyveni ir mokaisi, vis raminu save, kad cia tai smulkmena, ataugs... siandien jau tik juokas ima, kai veidrodyje pamatau cipolina lotuliukas.gif teisingai skai, reikejo net nemoketi, bet itariu buciau ten ir apsiverkus prie visu, del to tik islekiau is ten kuo greiciau.
Atsakyti
sveikos, as is garbaniu tai suprantu simtu procentu console.gif ir kadangi su tais garbanotais nelabai ka padarysi, tai neapsimoka geram kirpejui milijonus moket uz galu patrumpinima bet ir ant prastos kokios nesinori uzsiraut ... tai ir kerpuos paprastai pati pries veidrodi doh.gif bet nejaugi siais laikais nera kirpeju kurios zino ka su garbanem daryt???? man labai reikia apsikirpt iki savaitgaliu bet prisiskaiciau cia tai ir nebezinau ar i pirma pasitaikiusia kirpykla ar uz zirkliu griebtis ... doh.gif
Atsakyti
sveikos,merginos,o kaip Jus ziurite i sovietiniu laiku kirpejas?as dabar vaikstau pas viena is ju.dar buvau tik karta,bet dazymu esu visai patenkinta,kirpimu,net nezinau,gal dar plauka reikia pazinti.Kai mes bendraujam,ji sako,kad yra pakraupusi nuo siuolaikiniu kirpeju mokyklos,kur mokosi vos kelis men,po to isidarbina be jokios praktikos,ir lupa l didelius pinigus,galiu pasakyt tiek,kad pas ja kirpimas ir dazymas sruogelemis ant pusilgiu plauku kainuoja 70 lt.Ji sako,kad visai nera mokoma elementariu kirpimo taisykliu,uztai paskui zmogus negali susitvarkyt plauku.
o pas ka banguojasi plaukai,galiu rekomenduot tikrai super kirpeja Inga is Silkines bangos salono siaures miestely.Ji tikrai l gerai pakerpa,ir susitvarkyt l lengva,bet man tikrai per brangu uz kirpima moket 100 lt. bigsmile.gif bet kam tinka,tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2009 03 03, 10:08)
sveikos,merginos,o kaip Jus ziurite i sovietiniu laiku kirpejas?as dabar vaikstau pas viena is ju.dar buvau tik karta,bet dazymu esu visai patenkinta,kirpimu,net nezinau,gal dar plauka reikia pazinti.Kai mes bendraujam,ji sako,kad yra pakraupusi nuo siuolaikiniu kirpeju mokyklos,kur mokosi vos kelis men,po to isidarbina be jokios praktikos,ir lupa l didelius pinigus,galiu pasakyt tiek,kad pas ja kirpimas ir dazymas sruogelemis ant pusilgiu plauku kainuoja 70 lt.Ji sako,kad visai nera mokoma elementariu kirpimo taisykliu,uztai paskui zmogus negali susitvarkyt plauku.

Na tos sovietines turi didesne patirti, bet kartais labai uzsispyrusios ir neikalbamos pasitaiko. Gal galetum parekomenduoti kas ta kirpeja ir kur dirba?
Atsakyti
QUOTE(Pinavia @ 2009 03 03, 13:53)
Na tos sovietines turi didesne patirti, bet kartais labai uzsispyrusios ir neikalbamos pasitaiko. Gal galetum parekomenduoti kas ta kirpeja ir kur dirba?

eisiu dabar antra karta pas ja,ir jei tikrai busiu patenkinta,nes manau,turi buti geresnis rezultatas,nei pirma karta,tada parasysiu...nenoriu,kad nusiviltumet... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainnute @ 2009 03 03, 08:26)
Na jei kam bus idomu, vakar apsilankiau kirpykloje YURY, kirpausi pas Renata  verysad.gif  Esu grbane, plaukai iki peciu, papasakosiu, kaip mane apkirpo, garbanes turetu mane suprasti. Paskambinusi pasiteiravau, kuris kirpejas geriausiai tvarkosi su garbanotais pusilgiais plaukais, man buvo atsakyta, kad toks klausimas yra keistas, nes visi kirpejai YURY kirpykloje kerpa vienodai puikiai tiek garbanotus tiek lygius plaukus. (Pas pati Juriju neuzsirasiau, nes 200 Lt uz kirpima, man siuo metu yra siek tiek brangoka  blush2.gif ). Kupina lukesciu atvykstu i kirpykla, administratore labai maloni, siulo kavos- arbatos, viskas atrodytu klostosi puikiai. Ateina Renata, mes aptariam mano norus - aiskiai nusakiau, kad dabar madingas kirpimas kai virsugalvyje trumpi plaukai o likusios kelios ilgos sruogos - tikrai ne mano plaukams, ir mane jau taip yra apkirpe Eslaudoje, verkiau po to kelias dienas, ir kantriai auginau, dabar norejau suteikti plaukams apvalesne forma (plauku kiekiu nesiskundziu). Ir ka jus galvojate, matau kaip negailestingai ploninami galai, su zirklemis ciuoziama nuo virsugalvio iki galiuku  blink.gif  galvojau apsiverksiu vietoje. as pati kalta reikejo iskart sakyti, kad - viskas aciu ir begt namo, bet vis dar tikejausi, kad si "meistre" zino ka daro  unsure.gif kai mane pradejo dziovinti veidrodyje pamaciau nusususius styrancius siurkscius plaukus, virsugalvyje dabar turiu salygini "eziuka" (plauku trumpumas apie 5 cm) pridengta keliom ilgesnem sruogom, o likusios kelios ilgos sruogos kai susigarbanoja pavirsta i permatoma pukeliu kucula  verysad.gif sumokejau 80 Lt. apsiverkiau jau gatveje, salone dar susilaikiau. Nesakau, kad ta kirpeja prasta, lygius plaukus ji turbut gerai kerpa, bet as eilini karta buvau nevykusio eksperimento auka... zodziu garbanems nesiulau eiti pas sia kirpeja  schmoll.gif

oho... mazdaujg skaitydama bandziau isivaizduoti tavo ta kirpima , ant savo plauku, niu baisu doh.gif kaip taijp jos kerpa bliam doh.gif
as tai eijciau pas juriju tik arba jo zmona kinietuke, bet ir taip trbut lb lb bijociau .vistik geriau man kad pakerpa galiukus ir tiek.
va nusidazyti noreciau pas jurcika , bet irgi.. ar abejoniu kyla. ax.gif
jei kas eijsit dazytis , praneskit, mano viena drauge eis , bet dar nzn kada gal kas greiciau eijs.
Atsakyti