Na jei kam bus idomu, vakar apsilankiau kirpykloje YURY, kirpausi pas Renata

Esu grbane, plaukai iki peciu, papasakosiu, kaip mane apkirpo, garbanes turetu mane suprasti. Paskambinusi pasiteiravau, kuris kirpejas geriausiai tvarkosi su garbanotais pusilgiais plaukais, man buvo atsakyta, kad toks klausimas yra keistas, nes visi kirpejai YURY kirpykloje kerpa vienodai puikiai tiek garbanotus tiek lygius plaukus. (Pas pati Juriju neuzsirasiau, nes 200 Lt uz kirpima, man siuo metu yra siek tiek brangoka

). Kupina lukesciu atvykstu i kirpykla, administratore labai maloni, siulo kavos- arbatos, viskas atrodytu klostosi puikiai. Ateina Renata, mes aptariam mano norus - aiskiai nusakiau, kad dabar madingas kirpimas kai virsugalvyje trumpi plaukai o likusios kelios ilgos sruogos - tikrai ne mano plaukams, ir mane jau taip yra apkirpe Eslaudoje, verkiau po to kelias dienas, ir kantriai auginau, dabar norejau suteikti plaukams apvalesne forma (plauku kiekiu nesiskundziu). Ir ka jus galvojate, matau kaip negailestingai ploninami galai, su zirklemis ciuoziama nuo virsugalvio iki galiuku

galvojau apsiverksiu vietoje. as pati kalta reikejo iskart sakyti, kad - viskas aciu ir begt namo, bet vis dar tikejausi, kad si "meistre" zino ka daro

kai mane pradejo dziovinti veidrodyje pamaciau nusususius styrancius siurkscius plaukus, virsugalvyje dabar turiu salygini "eziuka" (plauku trumpumas apie 5 cm) pridengta keliom ilgesnem sruogom, o likusios kelios ilgos sruogos kai susigarbanoja pavirsta i permatoma pukeliu kucula

sumokejau 80 Lt. apsiverkiau jau gatveje, salone dar susilaikiau. Nesakau, kad ta kirpeja prasta, lygius plaukus ji turbut gerai kerpa, bet as eilini karta buvau nevykusio eksperimento auka... zodziu garbanems nesiulau eiti pas sia kirpeja