Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

[quote=charisma212,2009 05 05, 20:21]
panos, gal kuri kirpotes/dazete plaukus pas stella2007 arba Retro_style ?

taip ir kirpausi, ir daziausi - del jos meciau visas kirpejas brangininkes biggrin.gif
Superiskai viska daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 05 06, 09:10)
taip ir kirpausi, ir daziausi - del jos meciau visas kirpejas brangininkes  biggrin.gif
Superiskai viska daro  4u.gif

pas kuria is ju? bigsmile.gif ka konkreciai tau padare? ir kokie tavo plaukai (spalva ir ilgis)
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 09:55)
pas kuria is ju? bigsmile.gif ka konkreciai tau padare? ir kokie tavo plaukai (spalva ir ilgis)

Buvau pas Stella. Kadangi mano plaukai trumpi - tai itin sunku rasti kirpeja, kuri nesudarkyti, nenuzarintu ir padarytu gera stiliuka bigsmile.gif
Tai Stella padare liuks, o spalva - sokoladine po daZYMO, naturali - tamsiai rudi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 05 06, 13:13)
Buvau pas Stella. Kadangi mano plaukai trumpi - tai itin sunku rasti kirpeja, kuri nesudarkyti, nenuzarintu ir padarytu gera stiliuka bigsmile.gif
Tai Stella padare liuks, o spalva  - sokoladine po daZYMO, naturali - tamsiai rudi 4u.gif

aisku. o idomu, kaip tvarkosi su ilgais plaukais ir kaip sviesina g.gif
Papildyta:
man labai svarbu, kad atrastu ta "mano spalva", labai nepatinka geltonumas ax.gif
Atsakyti
As labai dziaugiuosi kirpeja Reda! Anksciau dirbo grozio salone Performa, dabar atradau ja Revalyje esanciame salone Visunita. Visuomet puikus rezultatas, isklauso mano pageidavimu ir labai maloniai bendrauja.
Atsakyti
Tai Stella padare liuks, o spalva  - sokoladine po daZYMO, naturali - tamsiai rudi 4u.gif

Kokio konkreciai ilgio pas tave plaukai?

QUOTE(tyloje @ 2009 05 07, 09:59)
As labai dziaugiuosi kirpeja Reda! Anksciau dirbo grozio salone Performa, dabar atradau ja Revalyje esanciame salone Visunita. Visuomet puikus rezultatas, isklauso mano pageidavimu ir labai maloniai bendrauja.

Ji kerpa gerai ar ir dazo. Kokie pas tave plaukai? Ir kokios pas ja kainos kirpimo?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 05 07, 10:33)
Ji kerpa gerai ar ir dazo. Kokie pas tave plaukai? Ir kokios pas ja kainos kirpimo?

Ji ir kerpa, ir dažo, ir visą kitą daro. Man kirpimai pas Redą apie 70 lt dažniausiai kainuoja, bet niekada negaila būna, matant rezultatą. O plaukai pas mane vidutinio ilgio, bet nemėgstu rutinos, tad ir trumpesniais pavaikštau ir paauginu kartais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 05 07, 10:33)

trumpi, pasisiause - na kaip pas Lidija Rasutis lotuliukas.gif
Atsakyti
cia ne musu forumo robertas laimejo auksines zirkles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 14:28)
aisku. o idomu, kaip tvarkosi su ilgais plaukais ir kaip sviesina g.gif
Papildyta:
man labai svarbu, kad atrastu ta "mano spalva", labai nepatinka geltonumas ax.gif

mano plaukus šviesino sruogom labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Buvau pas Stella.

QUOTE(daiva.k @ 2009 05 09, 13:32)
mano plaukus šviesino sruogom labai patiko  4u.gif

bandysiu pas stella ir as, kaip tik einu i vestuves, tai tikiuosi liksiu patenkinta jos darbu blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ikeliu Zbignevo spalva ir kirpima...jau menuo praejo, tai kirpimo nelabai matysis...
http://s49.radikal.r...2a061b0fb3a.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo real_cat: 12 gegužės 2009 - 17:51