Sveiki,
gal zinote kur dabar dirba kirpejas Vitalijus is PC Europa? Pasiskambinau, sake nebedirba Europoj, o kazkokiame salone Lukiskiu gatvej ar kur?
Nežinau kas čia pasidarė mano plaukams, visisškai nepaklūsnūs o ir galai taip susausėję ir nušiurę
užsirašiau pas Mindaugą, kiek žinau ir kiek mačiau jis moka sutvarkyti tokias garbanotas kudlas kaip mano
na tikiuosi kad kokio extrimo nebus po apsilankymo pas jį

Gal kas lankėtės paskutiniu metu pas K.Rimdžių kaip pas jį ten reikalai,gal jau dabar tokių eilių nėra?gal kainas sumažino?
gi krizė

sveikos, kiek zinau is draugiu tai technologas Robertas ( Bulskis ) is Toni&Guy dabar dirba Kerastase salone, rodos prie Zaliojo tilto Kalvariju gatveje. Pasakojo, kad nuo siol ten atlieka ir plauku diagnostika specialia kamera bei gydomuosius ritualus plauku strukturai atstatyti su Kerastase kosmetika. jau yra isbandziusiu kolegiu, labai patiko, plaukai iskart sveikesni atrodo ir graziau krinta

Labadiena, gal kas nors lanketes burzua mindaugo g.?
kokie atsiliepimai?

Sveikos panelės
Artėja draugo išleistuvės tai planuoju suigarbaboti plaukučius, bet, kad garbanos atrodytų natūraliai ir ilgai laikytųsi
Ką galėtumėte parekomenduoti iš kirpėjų Vilniuje, kurie tai puikiai atliktų, bet nereiktų labai daug mokėti
Va pvz.:

Nenoriu jokio kirpimo, tik va tokių garbanų pas kirpėją
Ką parekomenduotumėte Vilniuje?

Artėja draugo išleistuvės tai planuoju suigarbaboti plaukučius, bet, kad garbanos atrodytų natūraliai ir ilgai laikytųsi

Nenoriu jokio kirpimo, tik va tokių garbanų pas kirpėją

QUOTE(Meskala @ 2009 04 14, 17:40)
Artemide, ir mano ilgi bei garbanoti plaukai. Ir aš pas daugelį kirpėjų lankiausi, vis neradau tos "taikliarankės". Buvau ir aš pas Raselę, BOMOND meistrę. Ir aš norėjau, kad mane nukirptų, cituoju Tave: "Tik išsiplaunu galvą ir iš viso nieko nereikia su jais daryti,taip sukrenta"...
Nifiga mieloji. Gal ji ir meistrė, tačiau su mano plaukais nesusitvarkė. Anksčiau jau esu rašiusi nusiskundimus... Kirpo kruopščiai, bet pabaigon, kai pradėjo džiovinti plaukus..kad pradėjo taisyti, raityti, (galvoju, o kaip man bus ryte, kai norėsiu tik išdžiovint ir palikt?) ...nebaigė džiovinimo, liepė pasėdėti, arbatytės pagerti, patys plaukai išdžius... Ar tai aukštos klasės meistrės-kirpėjos stilius?... Šukuosena tokia, kaip būčiau išsitrinkusi galvą ir nuėjusi miegoti šlapiais plaukais ir atsikėlusi iš ryto, net nesišukavusi. Styro bet kaip susisukę ploni sruogeliūkščiai. Kūtvėla padarė ir tiek.
Raselės komentaras: "sexy dabar atrodote". Kur gi ne, po sekso gal tokia ir atrodau
bet ar man su tokia "šukuosena" eiti į darbą?
Man juk 30 metų 
Po kirpimo kentėjau savaitę. Žinia gi, plaukai pripranta prie kirpimo, pradeda kitaip suktis ir panašiai. Velniop... Man tik norėjosi atsiimti savo pinigus, tiek sukišau ir tik pagadino plaukus. Eit dar kartą, rizikuot? Gal jau pažinos mano plaukus?
Nifiga mieloji. Gal ji ir meistrė, tačiau su mano plaukais nesusitvarkė. Anksčiau jau esu rašiusi nusiskundimus... Kirpo kruopščiai, bet pabaigon, kai pradėjo džiovinti plaukus..kad pradėjo taisyti, raityti, (galvoju, o kaip man bus ryte, kai norėsiu tik išdžiovint ir palikt?) ...nebaigė džiovinimo, liepė pasėdėti, arbatytės pagerti, patys plaukai išdžius... Ar tai aukštos klasės meistrės-kirpėjos stilius?... Šukuosena tokia, kaip būčiau išsitrinkusi galvą ir nuėjusi miegoti šlapiais plaukais ir atsikėlusi iš ryto, net nesišukavusi. Styro bet kaip susisukę ploni sruogeliūkščiai. Kūtvėla padarė ir tiek.
Raselės komentaras: "sexy dabar atrodote". Kur gi ne, po sekso gal tokia ir atrodau

Po kirpimo kentėjau savaitę. Žinia gi, plaukai pripranta prie kirpimo, pradeda kitaip suktis ir panašiai. Velniop... Man tik norėjosi atsiimti savo pinigus, tiek sukišau ir tik pagadino plaukus. Eit dar kartą, rizikuot? Gal jau pažinos mano plaukus?

Cha, skaitau lyg savo pačios žinutę

Mano apsilankymo įspudžiai Bomonde tokie patys, tik aš kirpausi pas Leną. Ir prie viso to mano iškarpymas dar buvo akivaizdžiai kreivas

Tiesa, mano plaukai tiesūs ir nepaklusnūs, bet kiti kirpėjau kažkaip susitvarkydavo

Sveikutes,
kadangi buvau forume skaicius, kad "Rutos studijoj" neblogai kerpa Kristina, siandien pasiskambinau. Bet Kristina ten nebedirba, tai uzsirasiau pas kazkoki Ricarda - gal kas zino, kaip ten jis dirba?
nes kirpeju labai bijau
kadangi buvau forume skaicius, kad "Rutos studijoj" neblogai kerpa Kristina, siandien pasiskambinau. Bet Kristina ten nebedirba, tai uzsirasiau pas kazkoki Ricarda - gal kas zino, kaip ten jis dirba?

nes kirpeju labai bijau

Labutis,
kazkaip nieko apie ESLAUDA nerasot.... Manau ten neblogi meistrai, planuoju uzsirasyt
Nejaugi Jums nepatinka?
[COLOR=green]
kazkaip nieko apie ESLAUDA nerasot.... Manau ten neblogi meistrai, planuoju uzsirasyt

Nejaugi Jums nepatinka?