Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(mr nobody @ 2009 06 07, 15:34)
4u.gif sweikute siulau apsilankyti pas Larisa kuri dirba Taikos g66.Tikrai newiena karta esu pas ja ejusi ir likau patenkinta,mano ilgus plaukus gerai pakirpo,dazniausiai prasau,kad tik galiukus pakirptu.Ir tikrai wos kielis cm nukerpa  thumbup.gif Jai raikes jos mob tel nr rasyk sioje temoje,arba man i az..  smile.gif

Sveika smile.gif na nors viena ilgaplauke drinks_cheers.gif aha jei gali palik jos numeriuka, o kaip pati kirpeja kokie pas ja plaukai?Nes man atrodo kad ilgaplauke kirpeja pati suprastu labiau ir ilgaplauke kliente g.gif nes kazkaip dauguma pas kurias man teko lankytis budavo trumpaplaukes ir kai as jom sakydavau tik galiukus pakirpt jos man visad "nu kam tas kasas augint, pakirpkim daugiau bus lengviau tvarkytis ir t.t." noredavos is kart atsistot is kedes ir iseit...paskui dazniausiai ir rezultatai nepergeriausi budavo, nors ir nesutikdavau "pasilengvint sau gyvenimo" schmoll.gif

Palik numeriuka jei gali, reiks isbandyt, o gal dar ka nors forumietes pasiulys mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie kirpeja Inga is salono ELIS pasilaiciuose? 4u.gif
Atsakyti
Sveika, zinok temos pavadinimas turi buti rasomas be klaidu
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 07, 20:41)
Sveika, zinok temos pavadinimas turi buti rasomas be klaidu

nepastebejau, kad cia visur lietuviski simboliai nekelia problemu blush2.gif tiesa sakant cia mano pirmoji sukurta tema, kita karta atkreipsiu demesi, pazadu unsure.gif jei galima pakeisti, galiu tai padaryti, bet nustatymuose nieko neradau...
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 06 07, 17:32)
Gal kas turit atsiliepimu apie kirpeja Inga is salono ELIS pasilaiciuose? 4u.gif

apie Inga nepasakysiu, bet buvau pas Natasa - visai patiko dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 05, 19:11)
kas per debeselis? bigsmile.gif

biggrin.gif kadaise jis pasirodydavo laidoje "Tv panelė" ten ir įgavo šią pravardę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 08, 08:11)
biggrin.gif kadaise jis pasirodydavo laidoje "Tv panelė" ten ir įgavo šią pravardę  rolleyes.gif

tai cia tas, kuris dabar vizazistu dirba su make up prof. kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 08, 09:59)

g.gif na kad net nežinau ar tas pats, kiek žinau kad jis dabar tik su plaukais dirba g.gif o priemonės pas jį profesionalios kaip ir pas visus gerus stilistus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 08, 09:59)

visazistas yra plastake biggrin.gif biggrin.gif
o kur tasai "debeselis" dirba? blush2.gif beje, ar jau kas nors issiaiskinot kiek pas ji kirpimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 06 08, 10:46)
visazistas yra plastake  biggrin.gif  biggrin.gif
o kur tasai "debeselis" dirba?  blush2.gif beje, ar jau kas nors issiaiskinot kiek pas ji kirpimas?  blush2.gif

na va ir išsiaiškinom biggrin.gif o debesėlis dirba Didžiojoje g.25, na o kainos manau kad čia individualiai nes priklauso nuo to ką darysitės, man jis dažė visus plaukus po to dėjo sruogas šviesenes, pakarpė ir ištiesino visus plaukus tai sumokėjau virš 200 lt. bet tikrai nei kiek negaila,nes prieš tai man dažė pigesniais dažais o ir ištisai tas pats nieko naujo nepasiūlydavo ir mokėjau 75lt. o kirpimas paprastutėj kirpykloj kainuodavo 65lt. ir tik pakirpdavo galiukus ir kartais iškarpydavo viršugalvį smile.gif dabar turiu su kuom palyginti tai skirtumas tikrai jaučiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 07, 22:26)
apie Inga nepasakysiu, bet buvau pas Natasa - visai patiko dirol.gif

O kokios ten kirpimo kainos g.gif Ar senai buvot?
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 06 08, 11:49)
O kokios ten kirpimo kainos g.gif Ar senai buvot?

seniai, pries gerus 2 metus, uz tiesinima mokejau kazkur apie 40 lt. atrodo. anksciau ten ir antakalius tvarkiausi pas tokia ukrainiete, dabar jau nebe.
Atsakyti