Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(ritukasx @ 2009 06 02, 14:15)
g.gif  tai vadinasi reiks ieskotis kazko gal arciau centro arba gretimuose rajonuose  ax.gif

Karoliniskese i Jadore pabandyk Simulionio g.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 02, 14:18)
Karoliniskese i Jadore pabandyk Simulionio g.

galiu pasakyti kad ši kirpykla pasitikėjimo nekelia, buvausi ten manikiūro darytis tai norėjau prancūziško o padarė "kažką' tipo panašaus į tai nes dažų neturėjo prancūziškam, nusikeikiau mintyse ir išėjau doh.gif tai kol darė ale manikiūrą mačiau kaip šukavo ir kirpo,na jei nenori nieko įpatringo tik pakirpti manau kad tiks ši kirpykla 4u.gif gal būt atsiras čia kurioms patiko ten aš tik kiek mačiau tiek galiu patarti mirksiukas.gif pamiršau kad yra karoliniškėse čia išgirta "Simona " ten manau tikrai yra neblogų meistrų 4u.gif pati nesu buvusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 02, 14:38)
galiu pasakyti kad ši kirpykla pasitikėjimo nekelia, buvausi ten manikiūro darytis tai norėjau prancūziško o padarė "kažką' tipo panašaus į tai nes dažų neturėjo prancūziškam, nusikeikiau mintyse ir išėjau  doh.gif tai kol darė ale manikiūrą mačiau kaip šukavo ir kirpo,na jei nenori nieko įpatringo tik pakirpti manau kad tiks ši kirpykla  4u.gif gal būt atsiras čia kurioms patiko ten aš tik kiek mačiau tiek galiu patarti  mirksiukas.gif  pamiršau kad yra karoliniškėse čia išgirta "Simona " ten manau tikrai yra neblogų meistrų  4u.gif pati nesu buvusi  ax.gif

Buvau ir as ten manikiuro kazkada,bet nesuzavejo.Del kirpimo nieko negaliu pasakytt,bet Karoliniskese turbut vienas is padoresniu salonu,nes daugiau tai..

Man ivis keistas noras rast kirpeja savo miegamam rajone ir dar kad gera butu..As del gero kirpimo netingiu i senamiesti nusigrsti,nekasdien gi reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 02, 14:46)
Buvau ir as ten manikiuro kazkada,bet nesuzavejo.Del kirpimo nieko negaliu pasakytt,bet Karoliniskese turbut vienas is padoresniu salonu,nes daugiau tai..

Man ivis keistas noras rast kirpeja savo miegamam rajone ir dar kad gera butu..As del gero kirpimo netingiu i senamiesti nusigrsti,nekasdien gi reikia rolleyes.gif

aš taip pat pradžioj bandžiau žiūrinėtis aplink kokios kirpyklos bet supratau kad nieko gero, tad važinėju į centrą tongue.gif tuo pačiu pasigrožiu senamiesčiu ko jau seniai nedariau dėl laikos stokos rolleyes.gif

o dėl kirpėjų tai didelės patirties neturiu nes paskutinius 6 metus lankiau Elžbietos saloną prie CUPo po to mano kirpėja perėjo į kitą saloną bet visai šalia, vienu aukštu žemiau biggrin.gif bet tas pats per tą patį kažkaip atsibodo, tuo labiau kad mano plaukai garbanoti tai nelabai ką iš jų ir padarysi doh.gif surizikavau ir nuėjau pas gerą kirpėją kuris kerpa visokias "žvaigždes" ir labai likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 02, 14:59)
aš taip pat pradžioj bandžiau žiūrinėtis aplink kokios kirpyklos bet supratau kad nieko gero, tad važinėju į centrą  tongue.gif tuo pačiu pasigrožiu senamiesčiu ko jau seniai nedariau dėl laikos stokos  rolleyes.gif

o dėl kirpėjų tai didelės patirties neturiu nes paskutinius 6 metus lankiau Elžbietos saloną prie CUPo po to mano kirpėja perėjo į kitą saloną bet visai šalia, vienu aukštu žemiau  biggrin.gif bet tas pats per tą patį kažkaip atsibodo, tuo labiau kad mano plaukai garbanoti tai nelabai ką iš jų ir padarysi  doh.gif surizikavau ir nuėjau pas gerą kirpėją kuris kerpa visokias "žvaigždes" ir labai likau patenkinta  thumbup.gif

As savo rajone tik kai buvau maza eidavau apsikirpt,o nuo 15 jau vazinejau centran,nes vietine kirpeja tik galiuks graziai kirpo.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 02, 14:38)
... pamiršau kad yra karoliniškėse čia išgirta "Simona " ten manau tikrai yra neblogų meistrų  4u.gif pati nesu buvusi  ax.gif

O kurioje mazdaug vietoje "Simona" randasi?
Nes ju puslapyje tai tik du adresai (Juozapaviciaus g. ir Laisves pr.121)
QUOTE(Malena @ 2009 06 02, 14:46)

As irgi del gero kirpimo netingiu ir i senamiesti nuvaziuoti. Tiesiog kadangi esu naujoke karoliniskese, todel ir bandziau susizinoti, gal netycia kazkas netoliese gero yra ax.gif
Atsakyti
Simona randasi iš karto už IKI parduotuvės anksčiau ten berods Rimi buvo g.gif ten devynaukštis namas ir pirmam aukšte įsikurusi ta kirpykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 02, 15:10)
Simona randasi iš karto už IKI parduotuvės anksčiau ten berods Rimi buvo  g.gif ten devynaukštis namas ir pirmam aukšte įsikurusi ta kirpykla  smile.gif

Aciu, bandysim susirasti, jeigu nesugalvosiu dar kur nors kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherbet @ 2009 06 01, 11:55)
Tai taip "iš lempos" ir eini? Tikiuosi po trečiadienio turėsim atsiliepimų  ax.gif , nes man irgi netoli - nueičiau.

drauges rekomendacijom pasikliaunu, ji labai patenkinta ir kirpimu ir dazymu, sake nesiruosia net kazko kito ieskoti
Atsakyti
karoliniskes - mano megstamiausias rajonas. idomu ir man pasidare.
Atsakyti
Mergaites, o gal kas zinot kur Toma is Europos Figaro pabego? pasiskambinau, sako nebera jau ten jos... verysad.gif
Atsakyti
Man labai patinka Siaures miestelyje pas Vida kirptis, dar nei karto nesugadino nuotaikos, iseinu visada svytinti, pajaunejusi.Drauges irgi ja megsta, nes tikrai nesugadins reikalo.
Atsakyti