Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

Man Vladas iš Salon+ yra wub.gif Kažkodėl juo pasitikiu 100 proc. Nėra manęs nuvylęs.
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 07 27, 15:34)
Man Vladas iš Salon+ yra  wub.gif  Kažkodėl juo pasitikiu 100 proc. Nėra manęs nuvylęs.

is mandarino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2009 07 24, 09:02)
Gal kas žino kur dirba ir apskritai ar dirba kirpėja Renata, anksčiau dirbusi Fabijoniškių 2A (priešais "Senukų" PC) "Figaro" kirpykloje... Kaip išėjo į dekretą, taip ir nebegrįžo, o aš geriau nerandu jau kokie 6-7 metai biggrin.gif

Nesu garantuota ar tu apie ta pacia kalbi, bet kazkokia Renata Figaro dirba Savanoriu gatvej. mano pazistama pas kirposi... gundausi ir as. Bet mano plaukai garbanoti.. bijau as eksperimentu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjoragele @ 2009 07 26, 15:14)
gal kas lankesi naujam salone expert kas ten gero kokios kainos nieko nerandu internete noreciau pastiprinti plaukus  smile.gif [CODE]

Jo ir man visi idomu kas ten per salons 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2009 07 21, 21:11)
Vat Tauragėj ir mano pati geriausia kirpėja yra tik gaila, kad labai retai ten bevažiuoju verysad.gif o tu Invincible iš Tauragės pati esi mirksiukas.gif

Invincible , Gita - butu idomu ir Tauragiskiu kontaktus suzinoti biggrin.gif budama pas tevus uzsukciau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 27, 15:47)
is mandarino?  4u.gif

Agam, iš Mandarino wink.gif
Atsakyti
O gal kas kirpos pas YURI?
Praejau kazkada pro sali, grazu ten viduj, idomu kaip kirpejai biggrin.gif
Papildyta:
O gal kas kirpos pas YURI?
Praejau kazkada pro sali, grazu ten viduj, idomu kaip kirpejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2009 07 27, 19:42)
Invincible , Gita -  butu idomu ir Tauragiskiu kontaktus suzinoti  biggrin.gif  budama pas tevus uzsukciau  ax.gif  mirksiukas.gif

Nepamenu kaip ta kirpykla vadinasi kur kirpdavausi, bet adresas Ateities takas 2 kirpėja Jūratė, nors ten visos gerai apkirpdavo ir nudažydavo.
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 07 27, 15:34)
Man Vladas iš Salon+ yra  wub.gif  Kažkodėl juo pasitikiu 100 proc. Nėra manęs nuvylęs.

O kokie tavo plaukai. Ar turi kirpciukus?
man ji irgi rekomendavo
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 07 21, 16:11)

Mertise, tai kaip vakar sekesi kirpykloje? Ar patiko kirpeja? Kaip kirpciukai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 07 28, 10:42)
Mertise, tai kaip vakar sekesi kirpykloje? Ar patiko kirpeja? Kaip kirpciukai?  bigsmile.gif

Nebuvo ji pas kirpėją wink.gif Irina sakė, kad ši klientė perkėlė apsilankymą kitam kartui 4u.gif

Buvau aš vakar pas Iriną bigsmile.gif Esu labai patenkinta rezultatu wub.gif thumbup.gif

Vienž, daug metų dažiausi šviesimis sruogelėmis, plaukučiai buvo kaip šiaudai ax.gif Apsitarėm su Irina, kad reiktų man dažytis plaukučius natūraliais dažais (šiek tiek tamsesnės spalvos, panašios į mano natūralią), kad gražiai padengtų ir atgaivintų mano plaukuoseną bigsmile.gif Rezultatas puikus wink.gif Taip tolygiai pasidengė spalva, o kur buvo mano baltos sruogos, šiek tiek šviesesni ruoželiai matosi - atrodo, lyg tie tamsesni plaukučiai būtų tolygiai saulėj pablukę wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu. bigsmile.gif O kazin kaipjai sekasi kirpti kirpciukus? g.gif Man labai svarbu, kad moketu kirpti graziai, stilingai tuos kirpcius, o ne kaip pries 5metus, tokius babinus paliktu doh.gif
Atsakyti