Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Invincible @ 2009 07 28, 11:16)
Kaip smagu.  bigsmile.gif  O kazin kaipjai sekasi kirpti kirpciukus?  g.gif Man labai svarbu, kad moketu kirpti graziai, stilingai tuos kirpcius, o ne kaip pries 5metus, tokius babinus paliktu  doh.gif

Labas, aš pas Iriną kirpausi du kartus. Pirmą kartą kai nuėjau, norėjau kirptis kaip įprastai, bet ji įkalbėjo pakeisti šukuoseną ir pasidaviau. Tiesą sakant pirmą dieną po kirpimo buvau šoke, taip man žiauriai jis nepatiko. O ir pati kirpėja pasirodė tokia, kuri kerpa liežuviu, o ne žirklėm. Bet po poros dienų pripratau prie tos šukuosenos ir net visai ji man ėmė patikti. Tai nuvariau antrą kartą, antras kartas buvo geresnis smile.gif Man tikrai patiko kaip ji nukirpo, o kirpčius kirpo ten visaip kaip, ir su žirklėm, ir su mašinėle. Vienu žodžiu, nutariau apsistoti ties Irina thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kurios kerpasi pas irina, ar galite ideti savo plaukusiu nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(cattiva @ 2009 02 16, 15:09)
as irgi bomonda priskiriu prie gero salono, tik tenais ir kainuoja, ten dirba pora zmoniu is musu kolegijos kur mes studijojame stilistika, bet man geriausia dirbti pati sau su vakarinem sukuosenom  smile.gif
[

o kokios kainos Bomonde? ax.gif
Papildyta:
parekomenduokite kokį nors gerą saloną
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2009 07 28, 12:54)
Labas, aš pas Iriną kirpausi du kartus. Pirmą kartą kai nuėjau, norėjau kirptis kaip įprastai, bet ji įkalbėjo pakeisti šukuoseną ir pasidaviau. Tiesą sakant pirmą dieną po kirpimo buvau šoke, taip man žiauriai jis nepatiko. O ir pati kirpėja pasirodė tokia, kuri kerpa liežuviu, o ne žirklėm. Bet po poros dienų pripratau prie tos šukuosenos ir net visai ji man ėmė patikti. Tai nuvariau antrą kartą, antras kartas buvo geresnis smile.gif Man tikrai patiko kaip ji nukirpo, o kirpčius kirpo ten visaip kaip, ir su žirklėm, ir su mašinėle. Vienu žodžiu, nutariau apsistoti ties Irina  thumbup.gif

Kirpciukus su masinele? g.gif mastau.gif
Atsakyti
moterys, merginos, panelytes!! radau puiku kirpeja! thumbup.gif ir labai geroje vietoje dirba, visai salia europos, kam patogu po darbo atlekti- rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 07 28, 12:14)
Apsitarėm su Irina, kad reiktų man dažytis plaukučius natūraliais dažais (

kokiais dazais daze?
Atsakyti
QUOTE(sabrina777 @ 2009 07 28, 17:28)
moterys, merginos, panelytes!! radau puiku kirpeja!  thumbup.gif  ir labai geroje vietoje dirba, visai salia europos, kam patogu po darbo atlekti- rekomenduoju  smile.gif

ar galiam daugiau info? ax.gif
ar teisingai supratau ,kad tai vyras?
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 28, 16:24)
kokiais dazais daze?

Spėju, kad JOICO g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas gali rekomenduoti kirpėją,kad anksti ryte (iki 8-9) padarytų proginę šukuoseną Vilniuje? gal kas susidūrė, kad šukuosena daroma anksčiau, nei salonas atsidaro, arba pas kirpėją namuose ir pan.

Nes vestuvės Klaipėdoje doh.gif o reikia spėti dar nuvažiuoti..
Labai dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 07 29, 09:04)
Spėju, kad JOICO g.gif

ir as taip pagalvojau, mane Irina irgi dazo Joico, o jie naturalus?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2009 07 28, 08:59)
O kokie tavo plaukai. Ar turi kirpciukus?
man ji irgi rekomendavo

Ne, kirpčiukų neturiu, o plaukai - natūraliai garbanuojasi. 4u.gif

O tau aktualu būtent dėl kirpčių?
Atsakyti
O Kas nors kirposi pas Laimi (is tos kirpyklos, kur irina dirba)?
Atsakyti