QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 20, 23:39)
oij lb lauksim .

as pati garbane man , lb aktualu.
Na ka, ka tik grizau is Irinos. Mano ilgus plaukus paverte gana trumpais

, nors prasiau islaikyti ilgi. Kadangi mano plaukai yra garbanoti tai sakiau, jog nenoriu su jais daug vargti:dziovintis dziovintuvu, ar tiesintis, bet dabar, jauciu, kad reiks, nes ir Irina sukuodama juos istiesino ir pridure, jog atrodys puikiai, kai issitiesinsiu. Mintyse kilo klausimas, kai issitiesinsiu?, o tai jei as neketinu kiekviena ryta ju tiesinti, tai kas tada

?
Na nezinau, prasiau, kad pakeistu sukuosena, tai sukuosena ji ir pakeite, bet prasiau islaikyti ilgi, o ilgio neislaike, pasakydama, jog, neva norint pasikeisti nereik plauku gaileti. Na, ka as zinau, kai turi ilgus plaukus ir staiga tau juos labai nutrumpina ir aiskina ( lyg gailedama to, ka padare), jog ataugs dar grazesni.
Na, nezinau, reik, kad praeitu siek tiek laiko, tada galesiu ivertinti. Na, paziuresim, ar issiplovus galva toks kirpimas garbanotiems plaukams atrodys gerai. Tiesiems plaukams toks kirpimas atrodytu puikiai, o garbanotiems- ?.
Siaip, kaip asmuo tai Irina paliko silto zmogaus ispudi. Maloni, plepi, na tikra grozio salono darbuotoja

. Pritaike nuolaida, tai net ir nepatogu dabar kazka neigiamo apie jos darba rasyt.