Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Dangė @ 2009 02 21, 17:59)
Tai tuomet visos ilgaplaukes turetu vaikscioti vienodai apkirptos

prakiskai taip ir yra ax.gif ka ten sugalvosi su tais ilgai plaukais? doh.gif niu trikampiu iskirpti, asimetrija padaryti, sugarbanoti,istiesinti. doh.gif ax.gif
cia tik mano nuomone.

gal perdaug norejot? ir pasikeistis, ir kad plauku ilgis liktu. Va jums ir istiesino plaukucius.
Mano kolege irgi turi ilgus garbanotus plaukus. tai visada eina pas Misha i Toni&Guy. Tai jis tik galiukus ir nukerpa, ir visalaik tiesina garbanas. Cia turbut visu kirpeju "fishka" doh.gif biggrin.gif vien uz galiukus 100lt nepaimsi, tai istiesina ir drasiai ima 130 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revlona: 21 vasario 2009 - 18:25
QUOTE(Dangė @ 2009 02 21, 18:21)
Jei turi kirpeja, kuri tave supranta, tai tikrai neverta rizikuoti ir eiti pas zmogu, kuris tavo plauku nepazista, o ir tavo poreikiu nezino. Na, cia jau mano nuomone.

turiu butent tokia, todel ir labai abejoju, kad eisiu pas irina kirptis g.gif dazo ji neblogai - bet del kirpimo kazkaip nesinori pas ja eiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 21, 18:37)
turiu butent tokia, todel ir labai abejoju, kad eisiu pas irina kirptis g.gif dazo ji neblogai - bet del kirpimo kazkaip nesinori pas ja eiti schmoll.gif

g.gif vat as irgi suabejojau del Irinos, nenoriu iseiti trumpais plaukais. blink.gif o kuom ji geriau tave nudaze, nei tavo kirpeja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 21, 22:43)
g.gif  vat as irgi suabejojau del Irinos, nenoriu iseiti trumpais plaukais.  blink.gif o kuom ji geriau tave nudaze, nei tavo kirpeja?  g.gif

mano kirpeja jau pradejo dazyti pagal sablona, o be to geltonumas labai greitai islisdavo bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2009 02 21, 14:48)
Na ka, ka tik grizau is Irinos. Mano ilgus plaukus paverte gana trumpais unsure.gif , nors prasiau islaikyti ilgi. Kadangi mano plaukai yra garbanoti tai sakiau, jog nenoriu su jais daug vargti:dziovintis dziovintuvu, ar tiesintis, bet dabar, jauciu, kad reiks, nes ir Irina sukuodama juos istiesino ir pridure, jog atrodys puikiai, kai issitiesinsiu. Mintyse kilo klausimas, kai issitiesinsiu?, o tai jei as neketinu kiekviena ryta ju tiesinti, tai kas tada schmoll.gif ?
Na nezinau, prasiau, kad pakeistu sukuosena, tai sukuosena ji ir pakeite, bet prasiau islaikyti ilgi, o ilgio neislaike, pasakydama, jog, neva norint pasikeisti nereik plauku gaileti. Na, ka as zinau, kai turi ilgus plaukus ir staiga tau juos labai nutrumpina ir aiskina ( lyg gailedama to, ka padare), jog ataugs dar grazesni.
Na, nezinau, reik, kad praeitu siek tiek laiko, tada galesiu ivertinti. Na, paziuresim, ar issiplovus galva toks kirpimas garbanotiems plaukams atrodys gerai. Tiesiems plaukams toks kirpimas atrodytu puikiai, o garbanotiems- ?.
Siaip, kaip asmuo tai Irina paliko silto zmogaus ispudi. Maloni, plepi, na tikra grozio salono darbuotoja smile.gif .  Pritaike nuolaida, tai net ir nepatogu dabar kazka neigiamo apie jos darba rasyt.

console.gif labai tikiuosi kad atauginės gražiai.
Aš pati tai noriu tik kad suformuotų, ir išplovus nereiktų vargt...nes nei tiesinu, nei fenu džiovinu - mėgstu natūraliai
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 21, 22:43)
g.gif  vat as irgi suabejojau del Irinos, nenoriu iseiti trumpais plaukais.  blink.gif o kuom ji geriau tave nudaze, nei tavo kirpeja?  g.gif

Aš pas Iriną galiukus kirpausi. Tik atėjus pasakiau, kad noriu ilgį išlaikyti, nes mano plaukai ir taip neilgi. Tai ji tikrai stengėsi jų nenutrumpinti ir dar persiklausė pakirpus, ar dar trumpinam, ar jau paliekam kaip yra rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas nors kirposi Sarma style ar Figaro, Vilniuje, Savanorių prospekte ? ax.gif
Atsakyti
Merginos, siūlau savo paslaugas. ax.gif Kirpimas, plaukų dažymas, progiunės šukuosenos. thumbup.gif Už prieinamą kainą. mirksiukas.gif Rašykit i až 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenaa @ 2009 02 23, 10:11)
Aš pas Iriną galiukus kirpausi. Tik atėjus pasakiau, kad noriu ilgį išlaikyti, nes mano plaukai ir taip neilgi. Tai ji tikrai stengėsi jų nenutrumpinti ir dar persiklausė pakirpus, ar dar trumpinam, ar jau paliekam kaip yra  rolleyes.gif

vis tiek man kazkokia nuojauta ir vidinis neramumas, kad ji per daug nukirps plauku, nusprendziau neiti pas ja kirptis schmoll.gif
Atsakyti
O aš labai nusivylusi Dianos iš "SimonaLux" kirpimu... Tiesa, kirpausi lapkričio viduryje, o iki dabar atsiauginėju plaukus, kad būtų įmanoma bent kiek pakeisti, pataisyti jos darytą kirpimą. Už Dianos paslaugas sumokėjau 200 Lt, o rezultate -tragiškai (tiek mano, tiek pašalinių žmonių nuomone) iškarpyti plaukai. Jei nupasakot kirpimą, tai kažkas panašaus į tokį http://www.grozionam...=...d=851&page= (kaip šeštoj nuotraukoj), tik pas mane truputį ilgesni palikti plaukai viršuje. Toks kirpimas man netinka visų pirma dėl to, kad mano plaukai garbanojasi... Įsivaizdokit, kaip atrodo: tie trumpi plaukai ("bliūdelis") pasipūtę, garbanojasi, o tas plonytis sluoksnis ilgų (ilgis iki liemenėlės) - tikrąja ta žodžio reikšme tyso. Beje, su Diana prieš kirpimą aptarėm, kaip nenorėčiu kad kirptų (būtent tokių "bliūdelių" ir paliktų kelių tysančių plaukų nemėgstu), ji pasakė, kad paryškins ankstesnį kirpimą, nes jis, Dianos nuomone, labai man tiko. Kirpimo metu buvau be akinių, o kadangi turiu didelę trumparegystę, tikrai negalėjau matyti, kaip kerpa ir atitinkamai prieštaraut. Po kirpyklos irgi neskubėjau piktintis, nes galvojau, kad gal išmoksiu tvarkytis su plaukais panašiai kaip Diana buvo sutvarkiusi. Deja, pačiai taip pasidaryti labai sunku ir laaabai daug laiko atima, kas man nepatinka. Taigi dabar planuoju eiti pas Mišą (pas jį ir buvau kirpusis prieš Dianą) ir tikiuosi, kad jis kaip nors sutvarkys kirpimą taip, kad jis vėl tiktų prie mano didelio kiekio besigarbanojančių plaukų smile.gif

P.S. Mano nuomonė jokiu būdu nereiškia, kad Dianą laikau bloga kirpėja. Tiesiog manau, kad ji geriausiai tvarkosi su tiesiais plaukais.
Atsakyti

As puikiai tave suprantu, nes man lygiai tokia pati situacija doh.gif . Niekaip nesuprantu kaip kirpejos nesupranta, jog tiesiems plaukams tinkanti sukuosena, prastai ir net labai(mano atveju) atrodys ant besigarbanojanciu plauku.
Juk klientams reik su tokia sukuosena ilgai ir nuobodziai vargti. Pvz as esu priversta keltis pusvalandziu anksciau ir tiesintis savo garbanotus plaukus, nes kitaip vaizdas tiesiog tragiskas.
Nekalbant apie tai, jog man kiekviena ryta atsikelus reik ilgokai pavargt, kol susiformuoju sukuosena, tai dar ir plaukai nuo tokio kasdienio tvarkymo yra niokojami.
Niekaip nesuprantu, jei as suprantu, jog tam tikros sukuosenos tiesiog netinka garbanotiems plaukams, tai kaip kirpejos ,, profesionales", kurios turetu ismanyti, tai, ka daro, niekaip to nesupranta ir kerpa neatsizvelgiant i plaukus verysad.gif
Atsakyti
O apie kokią Iriną kalbate?

Aš kerpuosi ir dažausi srogelėm pas tą pačią kirpėją, Liliją, jau 5 metus. Ji anksčiau dirbo Simona kirpykloje, paskui išėjo iš ten, dabar dirba Laiks moda liuks salone.
Kadangi mano plaukai ilgi tiesūs, tai man tiko ta šukuosena, kur aprašė Gulcan, tik aš vis dėlto ilgesnius viršuje plaukus pasilikau. 4u.gif
Atsakyti