as girdejau irgi, kad jeigu butu atvirksciai, tada kiltu keblumu, bet medicina sioje srityje jau pazengus, taigi, viskas ok...
Labukas! mano -II, o vyro +I, tai nezinau kiek tai itakojo kraujo grupes bet turejau trys persileidimus
po kiekvieno isvalymo suleisdavo anti D, ir begales tyrimu ir nezinau kuom viskas baigsis tik stogas vaziuoja ir nebezinau kur kreiptis, bijau ir pastoti jau, bet kad buciau mama pasiruosusi bet kam......
Na mano kraujo grupė II-, mano vyro III+, pastojau lengvai ilgai mažiukė slapstėsi nerodė jokie nėštšumo testai, dabar 8 mėnesis. Vaistus nuo antikūnių suleido kai buvo 27 savaitė. Iki šiol nešiojau mažiuke labai lengvai, jokio pykinimo, jokių tinimų, jokio per aukšto spaudimo, tiesiog idealus lengvas nėštumas (tik nugara streiką paskelbė
)
DĖl persileidimų net nežinau, nemanau, kad tai priklauso nuo kraujo grupės ar Rh faktoriaus, juk daug moterų nuo to kenčia ir su Rh+.
DĖl persileidimų net nežinau, nemanau, kad tai priklauso nuo kraujo grupės ar Rh faktoriaus, juk daug moterų nuo to kenčia ir su Rh+.
šiaip daug kur girdėjau, kad kai moters neigiamas, o vyro teigiamas, daugiau persileidimų būna. daugiau tai nereiškia, kad visoms
ir tai nereiškia, kad tos, kurioms to nebuvo, gali drąsiai teigt, kad tai nesąmonė.
QUOTE(svajukė @ 2006 09 05, 10:06)
aš tik vat neseniai perskaičiau, kad tipo jeigu moters kraujo grupė - neigiama, o vyro - teigiama, tai pastoti galimybė sumažėja iki 85 proc. ką aš žinau, kiek tame tiesos. 
nusiraminkit, tikrai netiesa, mano yra minusine o vyro pliusine ir kuo puikiausiai susipalnavome dukryte, ir labai dziaugiuosi kad ji turi tecio grupe, tai bus engviau pacia kai nores vaikuciu susilaukti
Mano I-, vyro III+, pirmas nėštumas baigėsi nesivystančiu. Po abrazijos suleido vaistus dėl anikūnių. antrą nėštumą planavom ilgai, apie 6mėn, kol pavyko pastot, bet čia manau ne dėl kruajo, o dėl to, kad man diagnozavo PKS.
Pas mane pirma neigiama o pas vyra pirma teigiama, vaikuciu kol kas neturime (bet tam isaiskintos kt priezastys ir manau jos issprestos). Ne vieno daktaro klausiau ar turi itakos ta neig.grupe, tai nuramino, jog tikrai pastojimo tai neitakoja
Taigi, nurimkit del to
Sveikutes, na as ir Rh-, o vyras Rh+. Ir pakolkas nieko blogo... Turim saunia dukryte Rh+. Man tik po gimdymo patare kad antra planuotume po 4-5 metu, tada pilnai atsistato organizmas, ir neturetu kilt jokiu problemu. Na bet jau nelabai galim taip ilgai laukt
norim sesytes ar broliuko
bet vis dar kenciam
ar nera susidurusiu mamyciu kurios kraujo grupe rh- o vyro + ir pastojusiu antra karta kai nepraejo net metai?nes nesenai pasauly isvydo mano berniukas jam tik 3men o man itarymas vel kyla kad turiu lauktis ir dabar labi bijau
QUOTE(mamyte23 @ 2008 11 06, 11:42)
Mano RH + vyro RH - itariu kad sunelis -, man neleido jokiu vaistu, kaip manot ar reikejo tokiu atveju suleist ta gamoglobima ar kaip ten jis
irgi itariu, kad galiu but vel nescia....
Tikrai nereikėjo, grėsmė yra kai moters grupė yra -, o jei vyro -, tai kaip sakoma idealus vyras, ir minusinei moteriai tinka ir pliusinei moteriai tinka.