mano minusas, vyro pliusas, pastojau per 2 menesius, 29 nestumo savaite padare kraujo tyrimus del antikunu, kadangi ju nebuvo tai suleido anti-D imunoglobulina. gime vaikutis, istyre jo krauja, kadangi jis buvo pliusas, tai as ir vel gavau doze imunoglobulino. lyg tai ji turi suleist per 72 valandas p ogimdymo.
sveikutes,ikisiu savo nosyte ir as,visos kalbat apie + ir -,mano kraujo grupe 4+,o vyro 3+,sakyciau abieju retokos grupes,ar cia gali tureti itakos pastojimui,nes savo leliaus jau 2 metai nesulaukiam
QUOTE(jurga27 @ 2009 03 11, 00:56)
sveikutes,ikisiu savo nosyte ir as,visos kalbat apie + ir -,mano kraujo grupe 4+,o vyro 3+,sakyciau abieju retokos grupes,ar cia gali tureti itakos pastojimui,nes savo leliaus jau 2 metai nesulaukiam 
sveikute.cia nesuprasi,vienos sako turi,kitos ne.mano ginekologe pasake kad jokios reiksmes neturi.jei tiek laiko nepastoji vadinasi yra kazkas rimtesnio,bet ne kraujo grupe
girdejau kad del vienodu kraujo grupiu sunku pastoti.
QUOTE(dangerous @ 2008 11 06, 15:45)
mano minusas, vyro pliusas, 29 nestumo savaite padare kraujo tyrimus del antikunu, kadangi ju nebuvo tai suleido anti-D imunoglobulina. gime vaikutis, istyre jo krauja, kadangi jis buvo pliusas, tai as ir vel gavau doze imunoglobulino. lyg tai ji turi suleist per 72 valandas p ogimdymo.
man irgi taip pat viska dare ir mano gyd. sake, kad itakos neturi
Sena tema, gaivinu, nes man aktuali
Mano kr. gr. "-", vyro "+"
Turim 1 vaikiuką, paveldėjo mano minusą, dėl to viskas po gimdymo buvo OK ir papildomai imunoglobulino nebeleido
Pradėję planuoti antrą susidūrėm su ne viena nesėkme, bet kadangi persileidimai ankstyvi visi iki 12 sav., tai gyd. nemato būtinybės suleisti i-globulino, nes kaip suprantu, jeigu vaisiai būtų užsimezgę pliusiniai, per tokį laiką dar nebūtų spėję prisigaminti antikūnų ir pakenkti kitiems nėštumams.
Gal yra kitų su kitokia patirtimi ir jums visgi atliko papildomus tyrimus arba po P suleido imunoglobulino prieš antikūnų susidarymą?
Mano kr. gr. "-", vyro "+"
Turim 1 vaikiuką, paveldėjo mano minusą, dėl to viskas po gimdymo buvo OK ir papildomai imunoglobulino nebeleido
Pradėję planuoti antrą susidūrėm su ne viena nesėkme, bet kadangi persileidimai ankstyvi visi iki 12 sav., tai gyd. nemato būtinybės suleisti i-globulino, nes kaip suprantu, jeigu vaisiai būtų užsimezgę pliusiniai, per tokį laiką dar nebūtų spėję prisigaminti antikūnų ir pakenkti kitiems nėštumams.
Gal yra kitų su kitokia patirtimi ir jums visgi atliko papildomus tyrimus arba po P suleido imunoglobulino prieš antikūnų susidarymą?