Matyt, kaip kam pasiseka....
o be to nekiekvienam gali patikti

Antroji dukryte gime su sia gydytoja, buvom susitare
laaaaabai dziaugiuosi kad butent sita gydytoja prieme gimdyma
nors gimdymas buvo lengvas, bet ir gimdymo metu ir po jo, prieziura tiesiog

laaaaabai dziaugiuosi kad butent sita gydytoja prieme gimdyma

nors gimdymas buvo lengvas, bet ir gimdymo metu ir po jo, prieziura tiesiog

Gydytoja tikrai rūpestinga, atsakinga, atrodo, iš pusės žodžio supranta. Lygiai prieš dvi savaites ji padėjo mums susilaukti mūsų stebukliuko, už ką esame labai jai dėkingi, nors paskutinis mėnuo buvo nelengvas, teko ir patogoliniam pagulėti, bet ten gydytoja prižiūrėjo, vis bandėm laukti, gal pavyks pačiai pagimdyti, deja, viskas susiklostė taip, jog viskas baigėsi operacija. Patinka tokie gydytojai, kurie esant realiai situacijai objektyviai ir racionaliai priima sprendimus. Pasirinkę šią gydytoją tikrai nenusivilsite...

QUOTE(strashylka @ 2009 09 15, 13:03)
Nu ką aš žinau... Kam čia gali patikt, kai surauktu veidu, įsakmiu tonu aiškina, kad greičiau, greičiau, kiek čia galima laukt. Vos ne rėkdama apžiūros kabinete liepia kelnaites nusimaut, kažką norėjau paklaust, tai dar garsiau užstaugė, kad aš čia jos laiką trukdau...
Gal ir yra tokių, kurioms toks elgesys norma....
Tikiu, kad su daugeliu ji elgiasi gerai, bet su manimi elgėsi taip, todėl nieko gero ir negaliu apie ją parašyt

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 09 24, 18:49)
Nu ką aš žinau... Kam čia gali patikt, kai surauktu veidu, įsakmiu tonu aiškina, kad greičiau, greičiau, kiek čia galima laukt. Vos ne rėkdama apžiūros kabinete liepia kelnaites nusimaut, kažką norėjau paklaust, tai dar garsiau užstaugė, kad aš čia jos laiką trukdau...
Tikiu, kad su daugeliu ji elgiasi gerai, bet su manimi elgėsi taip, todėl nieko gero ir negaliu apie ją parašyt

Tai gal tikrai ilgai kuiteisi

o reikia nepamirsti, kad gyd. ne robotai kurie turi kiekvienam sypsotis ir taikytis prie jo budo

O man ši gydytoja labai patiko. Padėjo tiek gimdyme, kuris užtruko, tiek po to,kai gulejau su savo mažute ligoninėje. Ateidavo,pasiteiraudavo kaip jaučiamės. Daug patarimų gavau

P.S. Mes su gydytoja tarėmės

QUOTE(vinga @ 2009 09 25, 09:35)
Tai gal tikrai ilgai kuiteisi
Kartais savyje problemų neįžvelgiam, tik kituose matom 

Ką reiškia "ilgai kuiteisi"? Nu ne po grožio procedūrų juk ten buvau - po gimdymo nė pusės paros nepraėjus, susiūta, svaigstančia galva, tai gal ir neprivalėčiau kaip sprinterė lakstyt???

Gimdžiau pirmąją pas šią gydytoją, dabar vėl planuoju lankytis ir gimdyti pas ją, nors ir gyvenu jau nebe vln
gal kas iš neseniai gimdžiusių galėtų atsiųsti až kiek mokėjote? kai pirmą sykį gimdžiau, tai sumos kažkaio gal net neklausėm, visiems plius minus stafkės buvo vienodos, o dabar net neišsivaiduoju kaip yra

gal kas iš neseniai gimdžiusių galėtų atsiųsti až kiek mokėjote? kai pirmą sykį gimdžiau, tai sumos kažkaio gal net neklausėm, visiems plius minus stafkės buvo vienodos, o dabar net neišsivaiduoju kaip yra

QUOTE(Vasarėjant @ 2009 10 10, 10:34)
Gimdžiau pirmąją pas šią gydytoją, dabar vėl planuoju lankytis ir gimdyti pas ją, nors ir gyvenu jau nebe vln

Man irgi butu idomu suzinoti dabartines kainas