Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Kitoviene

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 24, 19:36)
Aga... Juk krizė lotuliukas.gif

O kas cia juokingo? As esu tos pacios nuomones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 11 24, 19:36)
Aga... Juk krizė lotuliukas.gif

gal ir del to kad krize, bet jos negauna is kasos ne cento, todel as pilnai suprantu kodel yra viskas mokama. Jei neturi galimybes, tai ir nemokek, eik pas ka pataikysi! O jei nori tartis, tai mokek. Cia kiekvieno pasirinkimas yra. Todel kiekviena masto kitaip. Vistiek man pigiau gaunasi, nei kad lankiausi privacioj klinikoj 3 men smile.gif
Atsakyti
Man irgi butu idomu suzinoti dabartines kainas ax.gif
Gal galėtumėte ir man į až parašyti +/- su kokiomis sumomis dabar į šią gyd. galima būtų kreiptis.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas zinote kiek kainuotu +/- tartis su sia daktare?

Is anksto dekoju.
Atsakyti
visi daktarai geri kuriems moki pinigus, nes jiems patinkame ne mes, o musu pinigeliai.
pati gimdziau pas ja, nesiskundziu nes mokejau pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam nors pastaruoju metu teko gimdyti pas sia gydytoja susitarus ne jos budejimo metu.
Man idomu, ar ji atvaziavo nakti ar pan. metu, kai ne jos budejimas?
Atsakyti
Man irgi būtų labai įdomūs šios gydytojos įkainiai. Gal galite kas neseniai gimdėte man į AŽ brūkštelėti, kiek kainavo. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti

mane taip pat domintu sios gydytojos kaina. Gal galite ir man asmeninę žiutę parašyti. labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(Viltelevis @ 2009 12 12, 13:21)
mane taip pat domintu sios gydytojos kaina. Gal galite ir man asmeninę žiutę parašyti. labai ačiū

Kaina priklauso nuo aplinkybiu - ar gydytojos budejimas tuo metu, ar nakti is namu tempsit, ar reikes cezari daryti. Todel nera kazkokios vienos fiksuotos "stafkes". Siaip jei norit gimdyti pas sia gydytoja, tai sutarkit susitikima ir tiesiai jos paklauskit - tikrai pasakys.
Bet bendrai orientacijai, kiek man teko girdeti, susitarus su BET KURIUO gydytoju VGN, tai minimali kaina eina 700 lt.
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2009 12 13, 16:04)
Kaina priklauso nuo aplinkybiu - ar gydytojos budejimas tuo metu, ar nakti is namu tempsit, ar reikes cezari daryti. Todel nera kazkokios vienos fiksuotos "stafkes". Siaip jei norit gimdyti pas sia gydytoja, tai sutarkit susitikima ir tiesiai jos paklauskit - tikrai pasakys.
Bet bendrai orientacijai, kiek man teko girdeti, susitarus su BET KURIUO gydytoju VGN, tai minimali kaina eina  700 lt.

O kaip viskas vyksta, kai tariesi su gydytoju, bet pagimdai ne jo darbo metu?
Moki 700 ar kiek ten tiksliai i kasa, o gydytojui damoki i kisene prie tos sumos g.gif Jei raso, kad gydytojas gauna 200 is tos sumoketos sumos, tai finale gimdymas kainuoja gerokai virs tukstancio( jei dar akuserei ir anestesiologui kazkiek duodi) doh.gif doh.gif ? Ar gydytojas pats atsiskaito su komanda?
Busiu dekinga uz paaiskinima, o tai beskaitant visai galva apsisuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitav @ 2009 12 13, 18:04)
O kaip viskas vyksta, kai tariesi su gydytoju, bet pagimdai ne jo darbo metu?
Moki 700 ar kiek ten tiksliai i kasa, o gydytojui damoki i kisene prie tos sumos  g.gif Jei raso, kad gydytojas gauna 200 is tos sumoketos sumos, tai finale gimdymas kainuoja gerokai virs tukstancio( jei dar akuserei ir anestesiologui kazkiek duodi)  doh.gif  doh.gif ? Ar gydytojas pats atsiskaito su komanda?
Busiu dekinga uz paaiskinima, o tai beskaitant visai galva apsisuko doh.gif

O taip, kartais sumoje viskas kainuoja gerokai virs tukstancio sad.gif Viskas labai priklauso nuo gydytojo ir susitarimo - vieni ima maziau, kiti daugiau. Butent del to, jeigu nusprendete tartis, tai reikia pries gimdyma nuvaziuoti ir suderinti sias detales su gydytoju.
Pvz. man gydytoja pasake taip: Suma priklausys nuo to, ar gimdysite mano budejimo metu ar ne ir pan. Tikslia suma neva pasakys po gimdymo ir reikes viska duoti gydytojai, o ji jau padalins personalui. Bet ispejo, kad gali sumoje viskas kainuoti gerokai virs 1000 sad.gif
Kita drauge irgi taresi, tai jai pasake "duokit kiek negaila". Dave po gimdymo gydytojai ir paklause o kaip su akuserem ir kitu personalu. Tai gydytoja atsake "tai galite jiems irgi duoti savo nuoziura, kiek negaila".
Taip kad cia labai individualu. Del mokejimo i kasa - kiek drauges gimde pastaruoju metu ir kviete gydytojus nebudejimo metu, tai visuomet liepdavo sumoketi i kasa sad.gif, tiesa paskui jau ir gydytojui atitinkamai maziau duodi, arba isvis neduodi (velgi priklauso nuo gydytojo poziurio - paprastai jie patys pasako kas ir kaip).
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2009 12 13, 18:40)
O taip, kartais sumoje viskas kainuoja gerokai virs tukstancio sad.gif Viskas labai priklauso nuo gydytojo ir susitarimo  - vieni ima maziau, kiti daugiau. Butent del to, jeigu nusprendete tartis, tai reikia pries gimdyma nuvaziuoti ir suderinti sias detales su gydytoju.
Pvz. man gydytoja pasake taip: Suma priklausys nuo to, ar gimdysite mano budejimo metu ar ne ir pan. Tikslia suma neva pasakys po gimdymo ir reikes viska duoti gydytojai, o ji jau padalins personalui. Bet ispejo, kad gali sumoje viskas kainuoti gerokai virs 1000 sad.gif
Kita drauge irgi  taresi, tai jai pasake "duokit kiek negaila". Dave po gimdymo gydytojai ir paklause o kaip su akuserem ir kitu personalu. Tai gydytoja atsake "tai galite jiems irgi duoti savo nuoziura, kiek negaila".
Taip kad cia labai individualu. Del mokejimo i kasa - kiek drauges gimde pastaruoju metu ir kviete gydytojus nebudejimo metu, tai visuomet liepdavo sumoketi i kasa sad.gif, tiesa paskui jau ir gydytojui atitinkamai maziau duodi, arba isvis neduodi (velgi priklauso nuo gydytojo poziurio - paprastai jie patys pasako kas ir kaip).

Papildyta:
QUOTE(Lenok76 @ 2009 02 09, 21:50)
Lankausi pas gydytoja Alina Kitoviene. Labai maloni ir rupestinga gydytoja. Gal kas gimde pas ja? Noreciau suzinoti daugiau nuomoniu apie ja.

labai faina gydytoja. Rekomanduoju.
Atsakyti