............
Del mokejimo i kasa, tai pati kalbejausi praejusia savaite su gydytoja, tai ji mane nuramino ir sake nereikia moketi.
Labas visoms, norejau paklausti, ar gydytoja noriai leidzia ngimdyti su epiduriniu, ar ji labiau naturaliste?
QUOTE(Pellagija @ 2009 12 19, 21:25)
Labas visoms, norejau paklausti, ar gydytoja noriai leidzia ngimdyti su epiduriniu, ar ji labiau naturaliste?
Tarkis tarkis

Merginos, dėl kasų nesukite galvos. Nereikia mokėti

QUOTE(Pellagija @ 2009 12 19, 20:25)
na kol sarėmiai buvo, tai leido epidura, bet kai procesas stumimo vyko, tai jau nebe
QUOTE(paprikutė @ 2009 12 22, 16:35)
na kol sarėmiai buvo, tai leido epidura, bet kai procesas stumimo vyko, tai jau nebe
tai taip ir turi buti. Nes jei tau leistu epidura stumimo metu, tai nejaustum kada ir kaip stumt ir perpystum arba nepagimdytum.....
Susiduriau su sia gydytoja kai gulejau patologiniam skyriuje ir galiu pasakyti nepatiko ji man visai
Labai salta ir kartais net siurksti

Šiaip jau girdžiu ne vieną nuomonę, kad jei neduodi šiai gyd. pinigėlių ir jei su ja nesitari gimdyti, tai šaltumas iš jos pusės garantuotas
. Kadangi, aš su ja tariausi, tai nusiskundimų neturiu
.

QUOTE(Balabolka @ 2009 12 23, 10:16)
tai taip ir turi buti. Nes jei tau leistu epidura stumimo metu, tai nejaustum kada ir kaip stumt ir perpystum arba nepagimdytum.....
kai gimdžiau pirmą leliuką pas kitą gydytoją, tai buvo pilna epidūra. Man sakė tik kada stumt ir viskas, vat tada buvo "lafa" gimdyt

Vat ir as zinau, kad gydytoju sprendimas stumimo metu neleisti epiduro tiesiogiai susijes su ju nenoru sunkaiu dirbti. Jiems tenka sudetingesnis darbas- paziuret saremius, pasakyt mamai, kada stumt, jiems eriau duot mamoms pasikankint ir maziau rupintis, tegu pacios jaucia, kada stumt...Amerikietiskoj nestumo knygoj visur parasyta, kad epiduro skyrimas enpriklauso nei nuo gimdos kaklelio atsidarymo cm, nei nuo imdymo fazes, tereikia gimdyves sugebejimo ramiai issedet epiduro durimo metu.
Pas šitą gydytoją gimdžiau pirmą vaiką su epidūrine nejautra. Truputį per ilgai veikia apidūras ir stūmimo pradžioj aš nejaučiau kada reikia stumt. Gydytoja su akušere, man sakydavo, aš stumdavau, bet per vėlai pradėdavau, per vėlai baigdavau. Man norėdavosi stumti, kai jau nebereikėdavo ir atvirkščiai, kai reikėdavo, man nesinorėdavo. Antrą gimdžiau be epidūro. Stūmimas buvo visai nesunkus, aišku, čia gali būti dėl to, kad antras gimdymas, bet vis dėlto geriausias dalykas buvo tame, kad aš galėjau visa tai kontroliuoti.
Man teko su šita gydytoja susidurti gimdant dukrytę. Nesitariau su ja, bet papuoliau per jos budėjimą. Nežinau kokios priežastys, bet man ji nepatiko. Gal laukai nesutapo, bet ji buvo grubi, šiurkšti. Ačiū dievui gimdymas buvo greitas ir lengvas. Nežinau kodėl , bet gimdyme buvo du gydytojai ir akušerė. Kadangi viskam vadovavo gyd. Požėra - tai jis kompensavo jos grubumą.