Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(Carevna @ 2009 03 04, 14:03)
tai va sėdžiu ir suku galvą kur kišt ir niekur padlos nepasideda  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mergaites o jus naujai sukurtam sodros procenteliui (6%) pritaiket naują korespondentine sąskaitą ar pridedat prie buvusiu 3% ?

galvoju kaip teisingiau pasielgti... norėtųsi supaprastinti ir juos sudėti...bet ar vėiau neteks kokioj ataskaitoj juos atskirt? nors dabatinėse Sodros formose jie susideda g.gif

kaip jus darote?
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2009 03 04, 15:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mergaites o jus naujai sukurtam sodros procenteliui (6%) pritaiket naują korespondentine  sąskaitą ar pridedat prie buvusiu 3% ?

galvoju kaip teisingiau pasielgti... norėtųsi supaprastinti ir juos sudėti...bet ar vėiau neteks kokioj ataskaitoj  juos atskirt? nors dabatinėse Sodros formose jie susideda  g.gif

kaip jus darote?

aš sudedu 4u.gif

Dar gal galit kas pagelbėt - tėvelį išleidau į tėvelio atostogas. ar už vieną kovo dieną išmokėti algą kartu su praeito mėn alga? ar palikti ir išmokėti balandį su kovo alga (nes į darbą grįš šio mėn pabaigoje)?
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2009 03 04, 15:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mergaites o jus naujai sukurtam sodros procenteliui (6%) pritaiket naują korespondentine  sąskaitą ar pridedat prie buvusiu 3% ?
galvoju kaip teisingiau pasielgti... norėtųsi supaprastinti ir juos sudėti...bet ar vėiau neteks kokioj ataskaitoj  juos atskirt? nors dabatinėse Sodros formose jie susideda  g.gif
kaip jus darote?

Nejuokinga blush2.gif man baisu kai nuo visų mano nesąmonių galva atsisakinėja baisu ko nepridirbt popieriuose bet tfu tfu vis dar tvarkingai kapstausi, blin šiandien nenusėdžiu nugara surakinta tai vaikštau segtuvą apsikabinus, tai ant kušetukės pagulinėju rastų kas tai sakytų kad visai pablūdus boba doh.gif doh.gif

O sodros neatskyrinėjau tik sėdžiu ir žegnojuosi kad nesugalvotų kokios ataskaitos atskyrimui tų 6 ir 3 proc. doh.gif doh.gif

QUOTE(KYM @ 2009 03 04, 15:46)
Dar gal galit kas pagelbėt - tėvelį išleidau į tėvelio atostogas. ar už vieną kovo dieną išmokėti algą kartu su praeito mėn alga? ar palikti ir išmokėti balandį su kovo alga (nes į darbą grįš šio mėn pabaigoje)?

atsiskaityt šiaip privaloma tą dieną kai jį išleidi atostogų, bet šiaip tai galima atiduot ir su praeito mėn alga ir su kito tik tam tada turi būt darbuotojo prašymas išmokėti jo tuos pinigėlius už 1d su kažkuria alga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 03 04, 15:59)

atsiskaityt šiaip privaloma tą dieną kai jį išleidi atostogų, bet šiaip tai galima atiduot ir su praeito mėn alga ir su kito tik tam tada turi būt darbuotojo prašymas išmokėti jo tuos pinigėlius už 1d su kažkuria alga  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 03 04, 16:06)

nėr už ką aš visada kai kur nors reik išsiprašyt kokiom 3-4 dienom forminuosi atostogas kur turiu likusių už užpraeitus metus ir rašau prašymą išmokėt su kito mėn alga arba su ta kuri dar neišmokėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 03 04, 14:40)
Labuka, susibalamutinau dėl skaičiavimų unsure.gif  .
Atleidžiant darbuotoją bendra suma už kovą gaunasi (alga ir atostoginiai kartu) 260,53 LT. Išsiaiškinau,kad NPD reikia pritaikyti visai tai sumai.
GPM neskaičiuojama, o kaip su SoDra? Kaip suprantu, skaičiuoti ir 3, ir 9 proc? O garantinį irgi skaičiuoti (kaip suprantu, darbdavio Sodra ir garantinis kartu skaičiuojasi)  g.gif ? ačiū iš anksto  4u.gif

Čia tikrai kažką subalamutinai, iš kur tuos 3proc parovei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 03 04, 16:46)
Čia tikrai kažką subalamutinai, iš kur tuos 3proc parovei g.gif

oi, pati susimaisiau - 3% sodra ir 6% prival sveikatos draudimas?

va jau susižinojau, kad reikia juos skaičiuoti, liuks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 04 kovo 2009 - 16:53
Labas rytas,

Turiu tokį klausimuką, ax.gif nu visai susibalamutijau su nedarbingumo pašalpomis. blush2.gif Gavau pažymą iš "Sodros" apie pašalpos išmokėjimą, doh.gif tai dabar aš turiu perskaičiuoti NPD pagal šią pažymą ar kaip kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2009 03 05, 07:41)
Labas rytas,
Turiu tokį klausimuką, ax.gif  nu visai susibalamutijau su nedarbingumo pašalpomis. blush2.gif  Gavau pažymą iš "Sodros" apie pašalpos išmokėjimą, doh.gif  tai dabar aš turiu perskaičiuoti NPD pagal šią pažymą ar kaip kitaip? g.gif

Pas mus seminare sakė, kad kol negausim pažymos iš sodros, tol neapmokestinamo už tą mėnesį kai sirgo netaikyt, o tik gavus perskaičiuot, Bet kokiu atveju reik perskaičiuot, o kaip žmogui išaiškint doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 03 05, 09:20)
Pas mus seminare sakė, kad kol negausim pažymos iš sodros, tol neapmokestinamo už tą mėnesį kai sirgo netaikyt, o tik gavus perskaičiuot, Bet kokiu atveju reik perskaičiuot, o kaip žmogui išaiškint doh.gif  doh.gif

Tai va, pažyma yra. mirksiukas.gif Gauta šiandien, sumos už sausio ir vasario mėn. doh.gif Jei reikia perskaičiuoti, tada kaip paaiškinti žmogui, kad jis pvz. vasario mėn jau gaus mažiau algos. ax.gif O kaip elgtis su pažyma iš "Sodros", jei žmogus jau atleistas ir viskas su juo atsiskaityta? g.gif
Atsakyti
Turiu problema, buvo šefo giminaitis, įmonės darbuotojas "komandiruotėje" užsienyje gruodžio 21-sausio 3 dienomis, matyt Naujų ir Kalėdų švęst biggrin.gif , o man avansinę tik vasarį pristatė doh.gif Kaip dabar daryti su dienpinigiais už šventines dienas g.gif , atlyginimai išmokėti, tabeliai sutvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NERINGUKAS @ 2009 03 05, 15:54)
Turiu problema, buvo šefo giminaitis, įmonės darbuotojas "komandiruotėje" užsienyje gruodžio 21-sausio 3 dienomis, matyt Naujų ir Kalėdų švęst  biggrin.gif , o man avansinę tik vasarį pristatė  doh.gif  Kaip dabar daryti su dienpinigiais  už šventines dienas g.gif , atlyginimai išmokėti, tabeliai sutvarkyti  doh.gif

Pirmiausia gerai užtrumpint tą giminaitį paimt pasiaiškinimą raštišką kodėl tik dabar pristatoma jeigu reikėjo tarkim per mėn. dokumetus traukt prie dabartinių ir su buhalterine pažyma nurašyt viską t.y atsiskaityt ir t.t kitaip neįsivaizduoju g.gif g.gif g.gif arba tegul susikiša savo avansinę į vieną vietą pats kaltas o komandiruotpinigius tegul iš šefo kišenės grynais atsiima jeigu proto neturi doh.gif doh.gif

pas mus va iš norvegų pradeda plaukt sąskiatos už kelių mokėjimą už visus 2008 metus, kai klykė vairuotojai nesavais balsais kad jie ten tikrai nevažiavo vos ne žegnojosi tik bėda, kad sąskaitos ateina su mašinų nuotraukom doh.gif doh.gif tai dabar visus iš eilės klizmuoja valdžia hihihi.gif skambino man vienas šiandien klaust ar jis gaus vaiko pinigus ar jam išeina biggrin.gif biggrin.gif sakau nežinau aš ne seniūnijos soc. rūpybos skyrius ir ne jūsų žmonos buhalterija biggrin.gif biggrin.gif kiek algos į rankas gaunat sakau žinot tai imat visas savo ir žmonos pajamas ir dalinat ant žmonių skaičiaus ir turit gaut ne daugiau kaip 1050 tai nežinau ar suprato ar nelabai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti