Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(pupute @ 2009 04 24, 15:09)
super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir sako krize krize, nifiga beladonos atveju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
derinu likucius su vienais uzsienio tiekejais - tai sakau pasakykit koks likuti pas jus 2007 m pabaigai - nesako, man ta ziople pasake kad negali teikti tokios info  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir kaip siulot suderinti lukucius? kiek siunciau lenteliu jau kad ir visiskam tundrai butu aisku - nepasiraso ir viskas  verysad.gif  verysad.gif kosmaras  verysad.gif
kazi sviesi diena bus ar nebe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
toks klausimas ne y tema bet ydomu - kokiose srityse jus dirbat? 

QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 24, 15:17)
kažkokie trenkti tiekėjai doh.gif , Aš tokiu atveju pasakyčiau, kad pagal mane ne aš jiem, o jie man skoliongi, idomu ar ir tada informacijos neteiktų lotuliukas.gif
aš biudžetininkė 4u.gif

Nusiunti aktą su prierašu, kad neatsiuntus patvirtinimo atgal tu savo likutį laikai vieninteliu ir teisingu ir viso gero, tegul paskui daro ką nori, gali dar pabandyt tax.lt pasitart ten visokio plauko buhalterių su -niolikos metų patirtim yra tai tie tikrai žinos kas ir kaip gal dar koks juristas jų tarpe pasimaišys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 24, 15:14)
As dabar autoservise, ir dirbsiu irgi autoservise  ax.gif
Na mes turim uzsienio tiekeju, tai as be vargo susiderinu. Siunciu sud.akta anglu kalboje surasyta, na visi gryzta  thumbup.gif

aš irgi autoservise drinks_cheers.gif
Atsakyti
O pas mane 2 logistikos, 1 naudotus automobilius perparduoda, o viena ir logistika, ir tralus turi, ir naudoti automobiliai ir dar berėmės stiklo konstrukcijos.
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 04 24, 19:34)
O pas mane 2 logistikos, 1 naudotus automobilius perparduoda, o viena ir logistika, ir tralus turi,  ir naudoti automobiliai ir dar berėmės stiklo konstrukcijos.

Tikrai yra ka veikti g.gif
Atsakyti
Kai vaikas neserga, tai dar pazyliot laiko lieka ax.gif Per tuos bankrotus išmokau planuoti laiką ir darbus. Kai su sąrašiuku ryte ateinu, tai padarau daug daugiau nei be sąrašo. Turbūt čia tokia psichologija: kai matai konkrečiai kokie darbai slegia ir ilga jų sąrašą, tai dirbi našiau, greičiau ir efektyviau. Net rūkyt mečiau, nes pastebėjau, kad tie parūkymai "su banda" atima daug laiko ir rezultate š.. padarai per visą dieną smile.gif

Berods kažkas turit individualią įmonę ? g.gif Noriu pasitart dėl savininko automobilio naudojimo...
Atsakyti
mes kopyrais prekiaujam...
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2009 04 24, 19:12)
aš irgi autoservise drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sveika kolege wink.gif

Parsivilkau is darbo, issitraukiau savo visus konspektus is kolegijos apie apskaita, ale senienos, na bet juk principai tai nesikeicia. Ir vat man kilo toks klausimukas g.gif gal jus mergaites, turit kokius sarasiukus darbu ? ka per menesi kuriom dienom reik nuveikt ? ka deklaruot, kokius mokescius moket? nes as toki darbu plana sau kaip paprastai buhalterei turiu, ir kas menesi pagal ji darbuojuos g.gif
Atsakyti
Ziuriu cia dauguma nemoteriskoj srity dirbam biggrin.gif Ir as ten pat irankiai, pjuklai, diskai, geleztes ir tt. (didmenine prekyba visoj lietuvoj) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2009 04 24, 21:35)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  sveika kolege wink.gif

Parsivilkau is darbo, issitraukiau savo visus konspektus is kolegijos apie apskaita, ale senienos, na bet juk principai tai nesikeicia. Ir vat man kilo toks klausimukas  g.gif  gal jus mergaites, turit kokius sarasiukus darbu ? ka per menesi kuriom dienom reik nuveikt ? ka deklaruot, kokius mokescius moket? nes as toki darbu plana sau kaip paprastai buhalterei turiu, ir kas menesi pagal ji darbuojuos  g.gif

Va va ir man toks sarasiukas nepamaisytu ir menesinis ir metinis biggrin.gif nes kai kuriuos gi mokescius tai ir kas puse metu reik moket arba kas ketvirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 04 24, 21:36)
Ziuriu cia dauguma nemoteriskoj srity dirbam  biggrin.gif  Ir as ten pat irankiai, pjuklai, diskai, geleztes ir tt. (didmenine prekyba visoj lietuvoj)  smile.gif

Ai siaip juk visai faina vyriskam kolektyve dirbt thumbup.gif nors visko pasitaiko, bet kazkaip vyrai maziau intrigas rezga uz akiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti