Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ginekologinėj apžiūroj skaudžiausia?

nemaloniausias dalykelis apziuroje,tie siaubingi metaliniai saukstai,kuriuos sukisa ir kaip pasuka net girgzda doh.gif wacko.gif
Atsakyti
patarkit kaip nugaleti baime eiti pas ginekologa, jauciu kad man kzk negerai....bet labai bijau...tiesiog baisi geda....jau man virs 20 ir dar niekad nebbuvau pas ginekologe..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 01 08, 15:57)
patarkit kaip nugaleti baime eiti pas ginekologa, jauciu kad man kzk negerai....bet labai bijau...tiesiog baisi geda....jau man virs 20 ir dar niekad nebbuvau pas ginekologe..... verysad.gif

neimk i sirdi
pati nuejau kai buvo tikrai virs 20 mirksiukas.gif
stresavau kaip reikiant bet viskas pasirode ne taip baisu.
galvojau bus geda,taciau tik pradejus kalbeti ir pan ta geda dingo is karto,apziura pirmoji labai maloni nebuvo del itampos,taciau taip pat praejo sklandziau nei galvojau..
antra karta ejau drasiai ir einu iki siol.
tikrai vaizduote perdeda-garantuoju mirksiukas.gif nei viena moteris manau nemire per ginekologine apziura,tu neisimtis,tuo labiau jei negaluoji-nezaisk taip savo sveikata 4u.gif

p.s. kai atejau ir gedijausi kad tik tokio amziaus atejau pas ginekologe mane gydytoja nuramino kad jos pacios dukte pirma karta apsilanke budama 25-26m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 08 sausio 2008 - 15:44
QUOTE(comep @ 2008 01 08, 13:43)
neimk i sirdi
pati nuejau kai buvo tikrai virs 20  mirksiukas.gif
stresavau kaip reikiant bet viskas pasirode ne taip baisu.
galvojau bus geda,taciau tik pradejus kalbeti ir pan ta geda dingo is karto,apziura pirmoji labai maloni nebuvo del itampos,taciau taip pat praejo sklandziau nei galvojau..
antra karta ejau drasiai ir einu iki siol.
tikrai vaizduote perdeda-garantuoju  mirksiukas.gif  nei viena moteris manau nemire per ginekologine apziura,tu neisimtis,tuo labiau jei negaluoji-nezaisk taip savo sveikata  4u.gif

p.s. kai atejau ir gedijausi kad tik tokio amziaus atejau pas ginekologe mane gydytoja nuramino kad jos pacios dukte pirma karta apsilanke budama 25-26m.

mmm.....paguodei...bet tokia baile esu..kad siaubas.....geda man didziausiai.....gal vilniuje gali gera ginekologe pasiulyti, kad po pirmo apsilankymo negauciau soko..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 01 08, 17:05)
mmm.....paguodei...bet tokia baile esu..kad siaubas.....geda man didziausiai.....gal vilniuje gali gera ginekologe pasiulyti, kad po pirmo apsilankymo negauciau soko..... verysad.gif

as deja is kauno
bet uzeik i polikliniku ir gyd forumiuka ir ten rasi atsiliepimus apie ivairius gyd pagal miestus.
as ir esu baile taciau atradus savo gydytoja tikrai pakankamai gerai praeina tas vizitas.
zinoma kad sampano ta proga nesauni jog reikia keliauti taciau nueini eiliniam apsilankymui pas gyd ir tiek
gedytis nera ko,ginek i tave ziuri kaip bet kuris kitas gydytojas i tavo ranka,aki,ausi mirksiukas.gif
Atsakyti
ar galit papasakot kaip atlieka echoskopija? ar po pilva varineja "pelyte" ar i vidu kazka kisa. ka gali rasti? ar sidinsis ant kedes? neisivaizduoju ko tiketis, kai nueisiu. niekad nesu buvusi pas gineq. man taip baisu... verysad.gif blink.gif doh.gif
bet ziuriu, kad ne vienai man cia tokia baime thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(belinda666 @ 2008 01 08, 19:51)
ar galit papasakot kaip atlieka echoskopija? ar po pilva varineja "pelyte" ar i vidu kazka kisa. ka gali rasti? ar sidinsis ant kedes? neisivaizduoju ko tiketis, kai nueisiu. niekad nesu buvusi pas gineq. man taip baisu... verysad.gif  blink.gif  doh.gif
bet ziuriu, kad ne vienai man cia tokia baime thumbup.gif  mirksiukas.gif

sveikute,
na kaip darys priklauso nuo to koki aparata ligonine tures mirksiukas.gif
dabar dazniausiai daro transvaginaliniu budu,todel vis tik ne per pilva su "pelyte" vedzioja ax.gif
paprastai poza buna tokia pati kaip ir per iprasta ginekologine apziura,kedeje blush2.gif (lygiai taip pat atlieka ir kolposkopija)
Atsakyti
as jau anksciau postinau klausima, bet dar vienas atsirado 4u.gif

o pas ginekologa eiti geriau pries ar pradedant lytinius santykius? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tranquility,2008 01 08, 19:09]
as jau anksciau postinau klausima, bet dar vienas atsirado 4u.gif

atsiprasau, kad taip apsunkinau kazkam gyvenima dar karta paklausdama doh.gif
paklausiau, atsake ir viskas, niekam neskauda, visi gyvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2008 01 08, 20:09)
as jau anksciau postinau klausima, bet dar vienas atsirado  4u.gif

o pas ginekologa eiti geriau pries ar pradedant lytinius santykius?  4u.gif

ginekologai sako kad geriau pries,tada ir kontracepcija gali rekomenduoti ir t.t. mirksiukas.gif
na bet zinant kai kuriuos apziuros ipatumus tai daugelis renkames po blush2.gif manau,svarbiausia per ilgai neatidelioti vizito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(belinda666 @ 2008 01 08, 15:51)
ar galit papasakot kaip atlieka echoskopija? ar po pilva varineja "pelyte" ar i vidu kazka kisa. ka gali rasti? ar sidinsis ant kedes? neisivaizduoju ko tiketis, kai nueisiu. niekad nesu buvusi pas gineq. man taip baisu... verysad.gif  blink.gif  doh.gif
bet ziuriu, kad ne vienai man cia tokia baime thumbup.gif  mirksiukas.gif

as ir turiu baime, dar ir kokia......... verysad.gif nzn kaip ja nugaleti...nzn.... verysad.gif
Atsakyti
Tikrai nieko nera tame apsilankyme baisaus! Nesijaudink ir pagalvok, kad tai yra tiesiog butinas vizitas - na, kaip pas dantista kasmet porakart smile.gif Pasiklausinek draugiu, kur vaiksto, paskityk forumuose atsiliepimus apie ginekologes ir keliauk mirksiukas.gif
Atsakyti