man atrodo, kad viskas priklauso nuo gydytojo. net ir poliklinikoj gali tikrai gerai apziureti. nors kai anksciau priklausiau, tai ginekologe labai prastai apziurejo. jauciausi pazeminta. todel kita karta prisiversti buvo labai sunku. persirasiau i kita poliklinika ir dabartine mano ginekologe del apziuru man patinka, tik va del kitu klausimu musu nuomones issiskiria......
Man tai bjauriausia, kad kai jau guli visam gražume, tai gydytoja dar sugeba su sesele pakalbeti
o tu gulek ir lauk

Ojetus nieko ner taipo nemalanaus kaip apsilankymas tuokiuose gydimo istaigos kabinetuose

Aplamai,jei eini pas ginekologa,reiskia yra kazkokiu problemu,kurios vercia nerimauti.Tai is kur ten gali but malonus tas apsilankymas...Bet,jei nerviniesi tik del to,kad reikes atsisesti ant tos kedes,tai tokiu atveju reikia pasirinkti labai patikima gydytoja,pries kuria visiskai nesijaudintum,pasitiketum ja(rasau JA,nes manau daugumai moteru yra lengviau nueiti pas gydytoja moteri),kaip artimu zmogum,su kuriuo bendraujant nereiketu bijoti kazkaip ne taip klausima suformuluoti,ar dar del ko nors jaudintis.Butent del to nesilankau pas ginekologe pagal seimos gydytoja,nes ji leisdavo pasijusti kaltai,kad einu pas ja UZ DYKA.Jei jau eiti uz pinigus,tai pasirinkau ir gydytoja verta tu pinigu.
Pati nemaloniausia procedura eit pas ginekologa, bet sukandus dantis eini, nes reikia

Nesuprantu,kaks dar skausmas imant onkocitologini megineli?
QUOTE(Egloja @ 2006 11 20, 15:46)
bet viena karta netiketai papuoliau i kauno klinikas patikrinimui, na jau koks fainas daktaras pasitaike!!! jokio streso, netgi ant maloniosios kedes sedejau issisiepus
kadangi as buvau 'privaciai', norejom ninimaliai atsidekoti, bet daktaras nenorejo is manes pinigeliu imti, negalejom patiketi

va kad taip visi gydytojai tokie būtų

QUOTE(snail @ 2006 11 21, 11:03)
man nemaloniausias apsilankymas buvo prieš 4 metus, kai turėjau mažytę problemėle ir iš jos išpūtė burbulą, kad neturėsiu vaikų ir liksiu nevaisinga
. bet dabar aš
ir daugiau pas ta gine neinu.

o kokia problemėlė? nes man irgi gydytoja dėl kažkokios nedidelė problemėlės liepia antibiotikus gerti (kas mano nuomone sukelia daug daugiau problemų), kad pastoti negalėsiu (nors kiek ieškau internete, niekur to nėra) ir t.t.
QUOTE(Mind @ 2007 12 22, 18:41)
Nesuprantu,kaks dar skausmas imant onkocitologini megineli?
na,ne kiek skauda o kiek tiesiog nemalonus jausmas kai i kanala ta sepeteli kisa

Niekada niekas nekraujavo,o ka ten kisa niekada net nemaciau,todel ir nesuprantu. Man daug nemaloniau,kai kisa pirsta ir maigo pilva...
QUOTE(Mind @ 2007 12 23, 21:12)
Niekada niekas nekraujavo,o ka ten kisa niekada net nemaciau,todel ir nesuprantu. Man daug nemaloniau,kai kisa pirsta ir maigo pilva...
na,sepeteli parode dar pries procedura

o pilva skauda maigant,jei tik yra uzdegimai.esant sveikai to neturetu buti

Man labiausiai nepatinka nusirengt
bet siaip man tai nera slykstu...na pati procedura...va pati zadu tapt akusere-ginekologe