QUOTE(gintek @ 2008 07 17, 12:54)
cia tik gerai dakratai taip daro, nebijo, ir taip tikrina gimda spaudinedamas pirstu pilvuka.
Cia gal neturejusiom lytiniu santykiu taip daro

QUOTE(Tučka @ 2008 07 17, 21:54)
Jei atvirai, tai pirma kart apie tai isgirdau 

Tikrai ne

Tyrimas per isange daromas lytiniu santykiu neturejusioms merginoms ir tada kai reikia isitikinti ar nera skyscio vad Douglaso ertmeje ( bet cia daugiau extriniais atvejais kai itaria negimdini nestuma, cistos plysima ir pan). Gimda ciuopiama viena ranka uzdejus ant pilvo apatines dalies o kitos rankos pirstai buna makstyje (vad bimanualinis tyrimas).
QUOTE(Tučka @ 2008 07 17, 21:54)
Jei atvirai, tai pirma kart apie tai isgirdau 

Aš tai manau, kad taip tikrina tik neturėjusioms lytinių santykių. Jo prisiminiau, kai buvau ir pasakiau, kad neturiu lytinių santykių, būtent tokia apžiūra ir buvo. Vėliau kiek teko lanktys, to jau nebuvo.....
QUOTE(gintek @ 2008 07 18, 13:34)
turiu lytinius santykius jau 7metai, bet man taip tikrino, nes dabar laukiu operacijos, tiesiog gydytojas privalo pries operacija viska istirti, visapusiskai apziureti moteri.
Visapusiškai apžiūrėti moterį geras gydytojas turi ir ne tik prieš operaciją

Sėkmės tau

Norejau paklaust kodel po gines apziuros man kartais kokia pora dienu skauda sona? negaliu bekt, nes skauda. O is karto po apziuros vaziuoju namo ir gulu i lova, nes ir vaikscot normaliai negaliu. Galvoju gal mano organizmas labai jautrus
ar cia kaip?

QUOTE(Maty @ 2008 09 19, 10:31)
Norejau paklaust kodel po gines apziuros man kartais kokia pora dienu skauda sona? negaliu bekt, nes skauda. O is karto po apziuros vaziuoju namo ir gulu i lova, nes ir vaikscot normaliai negaliu. Galvoju gal mano organizmas labai jautrus
ar cia kaip?

Gal tiesiog nervinies ar kitokio pobūdžio tas skausmas?
Aš šiaip ne iš kukliųjų, bet šitos apžiūros tai labai nemėgstu

paskaiciau temute ir keista pasidare, kad kazkam skauda
. na nemalonu, tas tiesa, bet neskauda. bent man. niekada neskaudejo, todel ir nusistebejau, kad kazkas net saukia. as gal nejautri skausmui, nes nei skeciant skauda, nei apziurint, nei tepinelis, net gimdos kaklelyje zaizdele degino ir tai nieko nejutau. visiskai nieko,laukiu laukiu kol kazka man darys ir sako gydytoja - baigta. net keista. tik kai ikisa ta sketikli ir kai isskecia, pasigirsta toks "trakst" garsas, tai as visada krupteliu. visada laukiu to garso, bet visada sukrupcioju ji isgirdus
.

Sketiklis (pletiklis) tai toks metalinis daiktas kuris gb panasus i sauksta ar kitos formos, jo paskirtis atitinka pavadinima. Ji iveda i maksti ir palieko kol gydytoja apziuri gimdos kakleli, paima tepineli. Po to isima ta sketikli ir dazniausiai dar apciuopia lytinius organus- vienos rankos pirstus deda i maksti o kita ranka ciuopia pilvo apacia ir bando uzciuopti gimda, kiausides. Sketikliai turetu buti kuno temperaturos, sterilus.