Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ginekologinėj apžiūroj skaudžiausia?

o man nemalonu eit pas gine del isskyru .... dar lieciant jaudinuos tai isvis dregna palieku jauciu biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
man tai kazkas baisaus tas sketiklis.. bet dbr ginekologe pakeiciau tai zymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
aš nieko nejaučiau apžiūrint, skėtiklio net nejutau, tepinėlis irgi vienas juokas, tikrai stebina, kad kažkam skauda ar trekšt girdi biggrin.gif
Atsakyti
As tai ta sketikli jauciu visada, labai nemalonus tas irankis.. schmoll.gif
Atsakyti
man dar jo neteko patirt , turbūt nualpsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 22, 00:00)
man dar jo neteko patirt , turbūt nualpsiu biggrin.gif

Na jei toj kedej guledama nualpsi, tai niekis lotuliukas.gif Nenukrisi niekur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokauju, neskauda su juo, tik laaabai nemalonu.. mad.gif
Atsakyti
man tai nieko neskauda, ir nieko nejauciu, bet viena karta dare kazkoki tyrima ir kazkoki virbala sukiso i slapimtaki! blink.gif ojoj, kad suskaudo! bet cia dar nieko! po to dvi dienas bijojau i toalea eit, nes skausmas slapinantis buvo nezmoniskas!! blink.gif verysad.gif nelinkiu niekam patirt to... mana trodo, kad kai kiso ta virbala man ideure ar pradure ta slapimtaki! doh.gif tai net kraujo pasirode. ojoj...nenoreciau niekad gyvenime to patirt dar karta!
Atsakyti
Nu pas ginekologa einu jeigu ka skauda, netempiu gumos. O jei viskas gerai tai einu per metus viena karta apziurai. Skausmo kazkokio nejuntu, tik siaip gana nemalonu ax.gif
Atsakyti
niekada nejauciau nieko skausmingo ir sketiklio nebijau taip pat-jokio nepatogumo tongue.gif
Atsakyti
Kiek buvau, siaip apziurai, tai jokio skausmo, jokio nieko smile.gif Va dabar eisiu su problemele, tai itariu, kad gali truputi ir suskaust, kai pilva paspaus verysad.gif
Atsakyti
ax.gif jokio skausmo, viskas normaliai su ta apžiūra-gal tik pirmą kartą nedrąsu eit smile.gif
Atsakyti
O man skauda unsure.gif Kai makštis sausa, o ginė skėtiklį ar pirštą veda unsure.gif Šiaip viskas gerai, bet tas įvedimas doh.gif

Atsakyti