Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ginekologinėj apžiūroj skaudžiausia?

Man taip pat jokio malonumo nera eiti pas genekologa,nemalonu kai naudoja metalinius sketiklius,saukstus....bet ka padarysi....tenka daznai eiti,nes daznai pasigaunu uzdegima,tiksliau jau pereja i letini,vaziuosiu uz poros savaiciu i Druskininkus gyditis doctor.gif ,Gal kaskas pageres,nes dabar tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 02 22, 15:43)
Man taip pat jokio malonumo nera eiti pas genekologa,nemalonu kai naudoja metalinius sketiklius,saukstus....bet ka padarysi....tenka daznai eiti,nes daznai pasigaunu uzdegima,tiksliau jau pereja i letini,vaziuosiu uz poros savaiciu i Druskininkus gyditis doctor.gif ,Gal kaskas pageres,nes dabar tai doh.gif

blink.gif
neteko su tokiu susidurt, pas mus plasmasiniai-vienkartiniai naudojami g.gif

Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 22, 15:49)
blink.gif
neteko su tokiu susidurt, pas mus plasmasiniai-vienkartiniai naudojami g.gif

pas mus tik metaliniai-daugiakartiniai doh.gif Karta apziurinejo su plasmasiniu tai visai kitas reikalas.Bet tai buvo tik karta.Gal buvo tie metaliniai pasibaige g.gif tai is spintos issitrauke ana.
Atsakyti
Ingriduk o tau su metaliniu skaudziau ar tik nemalonus tas saltis? Mane visalaik su metaliniu apziuri unsure.gif Ar jums kiekvienos apziuros metu naudoja ta sauksta? Man kiekvienos,labai as jo bijau,man labai skauda scare.gif Man cia skaudziausia buna apziuroje kai juos kisa,o jums?
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 02 22, 16:54)
Ingriduk o tau su metaliniu skaudziau ar tik nemalonus tas saltis? Mane visalaik su metaliniu apziuri  unsure.gif Ar jums kiekvienos apziuros metu naudoja ta sauksta? Man kiekvienos,labai as jo bijau,man labai skauda scare.gif Man cia skaudziausia buna apziuroje kai juos kisa,o jums?

Ir saltis nemalonus ir dar nepatinka kai ima pilvo apacia maigyt ir liepia atsipalaiduot.Man skauda ir atsipalaiduot negaliu.Primaigo kad poto puse dienos pilvo apacia skauda verysad.gif dar nemalonu kai ima tepineli is gimdos kaklelio su tokiu ilgu pagaliuku...fui....atrodo kad duria...
Atsakyti
O man dabar ginekologine apziura beveik visai nebekelia nemaloniu pojuciu tongue.gif Galbut del to, kad anksciau metus vaiksciojau pas ginekologe turedama visa dubens organu uzdegima (kurio man ilgai nenustate), ir jausdavau daug skausmo kol mane apziurinedavo, be to dar ir metalinius sketiklius naudodavo, o kai pakeiciau gydytoja ir issigydziau ta baisu uzdegima, visi nemalonumai prapuole rolleyes.gif Dabar ir su plastmasiniais sketikliais apziuri - skirtumas tikrai yra. Be to, issiaiskinau, kad maigant pilva (t. y. palpuojant), moteris, jeigu yra visiskai sveika, neturetu jausti jokio skausmo. Manes visada klausineja, ar skauda cia, ar skauda ten, o jei suskausta kazkur, iskart sako: "Aha, reiskias su sita kiauside kazkas truputi netvarkoj". Na, cia tik pavyzdi pateikiau ax.gif Zodziu, isvada, kad sveika moteris neturetu apziuros metu jausti skausmo, na, nebent, jei ginekologe nelabai stengiasi svelniai apziuret... 4u.gif
Atsakyti
as esu buvus pas 3 ginekologes ,ne viena taip nepatiko ,kaip pabandziau nuzygiuoti pas vyra.vyrai tikrai dauk svelniau elgesi.dar manau kad geras ginekologas niekada nesistenks iskaudinti,isgasdinti,kaip tik turi elgtis svelniai.
siuo metu gyvenu londone,(apie medicina tyliu)ziauru,bet kas liecia ginekologija,teko susidurti,tai nepalyginsi su lietuvos proceduromis.cia nereikia sesti i tuos vadinamus"vertaliotus".cia gulama ant kusetes,priestai 10 kartu paklausia ar tikrai sutinki.po to pries pradedant apziura viska paaiskina ka darys ,su kuo,ir kaip,jau vien tada ramiau pasidaro.visos proceduros metu ,pasakysiu tiesa net nejutau ka ji ten dare. smile.gif
Atsakyti
kas liecia tas ginekolo apziuras ,tai sakiau eisiu tik pas privatu,nes nueini i poliklinika ikisa pirsta,kaip ant pajuokos tipo kazka pamate,apciuope ir paleidzia doh.gif na as suprantu ,kad ir anksciau taip apziuredavo,bet kas liecia mano sveikata tai noriu ,kad butu viskas atlikta ciki ir pinigu nepagaileciau.privaciam kabinete man patinka,kad yra kompas,naudojamas prezervatyvas ir mato viska kas tau ten viduje darosi,aisku tie tepineliai ir visa kita tai jau kitaip ju nepaimsi,ir man nemalonu,bet sakau sveikata svarbiau ir iskenti,juk ne taip daznai ten ir eini i metus karta jei nueini tai gerai skaitosi.
manau,kad malonumo nei viena nejaucia kai metala gruda o gal kam ir patinka blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakyciau, kad malonumo mazai "tame procese', bet kai zinau kad reikia, reiskia reikia. Taip save ir nuteikti bandau. Savo gine pasitikiu 100%, tai ir ramiai einu pas ja.

Atsakyti
Na procedura kaip procedura... Tik kad paprastai einu su kokiom nors problemom, tai isibaiminusi kaip reikalas, fizinio skausmo jau ir nebejauciu rolleyes.gif
Paskutini karta kai buvau, tai kede pati issiskete ir pasikele. Net issigandau biggrin.gif Irankiai plastikiniai, nesalti ir lubrikanto daug naudojo...
Manau, kad labai daug kas priklauso nuo pacio ginekologo, nes kai seniai seniai poliklinikoj issitrauke toookius irankius, vos ne rekti pradejau, kad as dar mergaite. blush2.gif Vat tada tai stresas buvo fear.gif
Atsakyti
Na, paskaiciau cia, man tai stresas vien nuo minties kad ten reiks eiti, ruosiuosi jau kokie metai laiko, profilaktiskai pasitikrinti, bet kojos nenesa... doh.gif Viena mergina karta pasakojo, kai jai pasidare bloga ir ja nuveze pas gydytojus, reikejo eiti pas ginekolige. Kai ji pasake jog pirma karta tai gydytoja kaip pradejo staukti. sako "duodiesi su bernais, o pas ginekologa bijai ateiti..."Ta sako apsalau isgirdusi tokius zodzius.
Man tai kol kas dar taip nebuvo, bet vistiek buvo nemalonu kai ejau, vien jau tas apnuoginimas saves man kompleksa varo... doh.gif
Atsakyti
Aš būdama 23 metų pirmą kartą ryžausi, bet jau bėdai užklupus. Paskui paaiškėjo, kad bėda ne ginekologinė buvo ax.gif Tai va, džiaugiuosi, kad pagaliau nuėjau doh.gif Pirma neinu, nes - ai, man viskas gerai, kuo labiau metai bėga, tuo labiau gėda, kad man jau TIEK metų, o aš dar nei karto nebuvau, ką apiew mane pagalvos doh.gif tai aš galiu pasakyti - nieko malonaus, bet nieko pernelyg baisaus, svarbu, kad neilgai trunka ta apžiūra.
Atsakyti