Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

[quote=Įdomi,2009 02 12, 09:08]
Mane tik nugasdino atsiliepimai apie vandens kalnelius verysad.gif Vos ne kiekvienam komentare rašo, kad jie seni ir nesaugūs doh.gif doh.gif doh.gif O juk svarbiausia vaiko saugumas, nesinorėtų svetimoj šaly traumų patirt schmoll.gif

Aš irgi į tai atkreipiau dėmesį, bet draugė buvo pernai ir nesisikundė. Jos mergaitė ten ištisai čiuožinėjo. Žodžiu, išbandysiu pati ir bus aišku... lotuliukas.gif Ir dar iš patirties galiu pasakyti, kad žmonės dažniausiai susižeidžia nesaugiai važinėdami... vaikai mėgsta ant pilvo, šonu, po kelis iš karto ir t.t.
Novaturo diskusijose yra atskira tema apie šitą viešbutį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 12 vasario 2009 - 12:03
QUOTE(neuzmirstuole @ 2009 02 12, 11:19)
http://www.tophotels...=... Limra&CO=0

Cia atsiliepimai apie Limra Limak viesbucius, tik nezinau tiksliai, kuris butu Novaturo siulomas  g.gif Aisku, jei rusiskai skaitot. Tiesiog, as pati ten skaiciau atsiliepimus, ieskodama viesbucio smile.gif

rolleyes.gif

QUOTE(chanuma @ 2009 02 12, 11:32)

rolleyes.gif aciu labai. cia gal kam pades geras vertejas i visas kalbas tongue.gif http://translate.goo...om/translate_t#

kaip ir neblogi atsiliepimai.
dar idomus dalykas, kelioniu agenturos skirtingomis kainomis vilioja, kiek zymiai kaina gali skirtis nuo Novaturo kainininko gal zinote? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivapach: 12 vasario 2009 - 12:10
QUOTE(SilvijaG @ 2009 02 11, 17:39)
Tikrai? O tai jei mes vaziuojam 2+1 ir dar vaikas iki 2 metu, tai nepriimtu musu?  g.gif

Dar pasitikslinkit, bet kiek susidūriau iš patirties, tai nepriima. Jus gali priimti tik tie viešbučiai, kurie ima 2+2. Jau kažkur rašiau... mums paaiškino, kad kūdikis sakičiuojamas kaip žmogus, tik tiek, kad jam kaina 0 lt.

QUOTE(safaris @ 2009 02 12, 11:49)
Priimtų  mirksiukas.gif

Netiesa. Pati nepatekau į pasirinktus viešbučius. Tada siūlo šeimyninius kambarius.
Atsakyti
mes atsiliepimus dar cia pasiziurim 4u.gif
http://www.holidaych...rkey-lid_4.html
Atsakyti
Sveiki,

Šiais metais vėl planuojame pailsėti Turkijoje. Pernai buvome Anthedon Garden. Labai patiko. Bet šiemet norėtųsi kur kitur.
Kol nepasirodė Novaturo kainynas, buvom labai susidomėję Gloria Verde. Bet kaina nustebino. Tikrai labai didelė, jei pasirenki viskas įskaičiuota.
Dar domina Marti Myra, kuri, jei gerai pamenu, lyginant su pernai metais, atpigo.
Šių dviejų viešbučių kaina 14 n. su 3 metų vaikučiu skiriasi beveik 4000 Lt!!! Esu gerokai pasimetusi, nes gerų atsiliepimų skaičiau ir apie vieną, ir apie kitą viešbutį. Norėtume į Gloria Verde, bet 12 500 Lt atrodo per brangu... Marti Myra labai patiktų, jau pernai į jį galvojome, bet kiek gąsdina dažnai minima prasta kambarių būklė. O gal dar yra kokių minusų...
Gal kas buvote abiejuose viešbučiuose ir galite palyginti?
Ir kažin ar Gloria Verde tikrai vertas tokių pinigų...
Patarkit 4u.gif

Papildyta:
Gal kam bus pravartu, pakartosiu savo atsiliepimą apie Antedon Garden 2008-06-01:

Šiandien grįžome iš Antedon Garden viešbučio šalia Kemero, Beldibi miestelyje. Įspūdžiai buvo tokie:
1. Kelionė. Mažoji kelionę ištvėrė tiesiog puikiai. Beveik visos kelionės metu nemiegojo, užmigo tik vežant į viešbutį, bet kaprizų nebuvo, pazirzė tik truputį lėktuvui leidžiantis, trynė ausytes, matyt užkrisdavo.
2. Kambarys. Pakankamai erdvus. Lovytė panaši į maniežą, skiriasi nuo mūsiškės medinės. Bet dukrytė greitai priprato ir labai puikiai joje miegodavo. Iš karto kambarį gavome su langais į gatvę . Bet vyras davė priimamajame 10 dolerių ir gavome tikrai puikų kambarį su vaizdu į jūrą. Jei būtume tokio prašę užsakant kelionę, būtų tekę mokėti daug brangiau.
3. Teritorija. Tikrai didelė. Daug žalumos. Pora baseinų suaugusiems 140 cm ir 120 cm. Vaikams su kalneliais 50 ir 35 cm. Yra vandens kalneliai suaugusiems. Aš nebandžiau, bet vyras sakė, kad jie gana vaikiški. Teritorijos minusas, nebuvo nuošalesnės vietos pamigdyti dukrytę vežimėlyje. Gana triukšminga ir ji greitai atsibusdavo. Tekdavo migdyti kambaryje. Su vyru pasikeisdami su ja pabūdavome, problemų tai nesukėlė. Matydavau, kad kiti puikiai migdė vaikus lauke, bet mums nesisekė.
4. Pajūris. Labai netoli viešbučio, gatvės pereiti nereikia. Paplūdimys akmenuotas, be apavo vaikščioti neįmanoma. Vaikučiui labai pravertė uždari maudymosi bateliai, neprilįsdavo akmenukų. Vanduo iš pradžių man pasirodė šaltokas, bet paskutinėmis dienomis buvo šiltas kaip arbatėlė .
5. Maistas. Tikrai patiko. Vaikui davėme valgyti iš bendro meniu. Problemų su maistu nekilo visai, nors labai bijojau dėl maitinimo, nes po ligų dukrytė buvo labai išranki. Visą mūsų buvimo laiką būdavo nuostabiausių skaniausių saldžiausių braškių .
6. Oras. Pradžioje (atvykome 20, išvykome 31 gegužės) buvo maloniai šiltas, pabaigoje jau ganėtinai karštas (dieną virš 30). Vakarais iš pradžių reikėjo megztuko, paskutinėmis dienomis nebereikėjo. Per mūsų buvimo laiką buvo viena visai apsiniaukusi diena, vieną dieną pusdienį ištisai pralijo, visos kitos buvo nuostabios.
7. Gyventojai. Kaip ir visur, labai daug rusų, bet man jie nepasirodė nei nekultūringi, nei labai triukšmingi, kaip daug kur tenka skaityti. Tiesiog normalūs žmonės. Labai daug lietuvių. Be galo daug šeimų su vaikais ir nėščių moterų (nedrįsau keliauti, kai laukiausi dukrytės).
8. Mini klubas. Man pasirodė puikus. Nors ten priima tik nuo 4 metų be mamų priežiūros, mes dažnai ateidavom su dukryte. Labai daug visokių dviratukų, mašinyčių, didelis žaidimų kambarys, kuriame kamuoliukų baseinas, visokios čiuožyklos, laipyklos, tuneliukai vaikams. Tikrai būdavo ką veikti. Dukryė ten mielai visą dieną būtų praleidusi. 9 val vakare vykdavo mini disko. Nufilmavome. Dabar kas vakarą šoksim namie .
9. Animatoriai. Labai šaunūs. Norint būdavo galima visą dieną užsiimti pilvo, lotynų amerikos šokiais, joga, vandens aerobika, dartais, vandens sportu ir visokia kitokia veikla. Vakare vykdavo animatorių vaidinimai. Na man jie pasirodė linksimi ir išradingi. Ir dukrytei patikdavo, po kiekvieno mini vaidinimo sakydavo "dar" .
10. Sveikata. Čia mūsų liūdnoji dalis. Nors sloga dukrytei baigėsi tą pačią dieną atvykus, turėjome kitų bėdų. Dukryte buvo kažkam alergiška, bet neatradome kam. Namuose niekam nebuvo alergiška. O ten visą laiką kūnelį berdavo smulkiais raudonais spuogučiais. Atrodo, kad dukrytei tai jokio diskomforto nekėlė, bet estetiškai atrodė nekaip. Paskutinėmis dienomis situacija pagerėjo, matyt organizmas pradėjo prisitaikyti. Spėju, gal tai buvo chloruotas vanduo. O gal kas kita, nežinau...
Turėjome nleaimę. Dukrytė vonioje paslydo ir prasikirto pasmakrę į stiklinę vonios sienelę. Viešbučio medicinos darbuotojas absoliučiai nekvalifikuotas, netgi galėčiau pasakyti - neišmanėlis. Pagalbos suteikti nelabai sugbėjo, bet sugebėjo iškviesti ligoninės darbuotojus. Ligoninėje prakirstą vitą teko siūti. Dvi siūlės ir už tą malonumą 1500 Lt. Matysim, kaip seksis susitarti su draudimu. Telefonu lyg ir gerai susikalbėjome. Maudynių mažylei kuriam laikui teko atsisakyti . Tikiuosi, neturėsime randų

Štai tokie mūsų įspūdžiai. Nepaisant kai kurių nesklandumų atostogos buvo puikios. Viešbutis tikrai nuostabus. Norėčiau ten grįžti pati su šeima ir kitiems rekomenduočiau .
Atsakyti
Noreciau paklausti gal kas buvote Papilon Benvil 5* UAI Beleke, kol nebuvo nauju katalogu ziurinejau sena- pagalvojau gal ten nieko butu..., o ir Novaturas ziuriu nebesiulo, gal kas atsimena ar Tezai veza i ji?
Atsakyti
Pernai mes buvom ji rezervave, bet pries skrydi vietas atsauke doh.gif, vaziavom i kita. tai kiek domejomis senesnis viesbutis, pakankamai zalumos, bet mes be vaiku planavom vaziuot, tai nelabai domejomes vaikiskomis pramogomis. rolleyes.gif
Uzklauskit agenturoj, gal yra pasiulymu i si viesbuti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 12, 16:03)
Sveiki,

Šiais metais vėl planuojame pailsėti Turkijoje. Pernai buvome Anthedon Garden. Labai patiko. Bet šiemet norėtųsi kur kitur.
Kol nepasirodė Novaturo kainynas, buvom labai susidomėję Gloria Verde. Bet kaina nustebino. Tikrai labai didelė, jei pasirenki viskas įskaičiuota.
Dar domina Marti Myra, kuri, jei gerai pamenu, lyginant su pernai metais, atpigo.
Šių dviejų viešbučių kaina 14 n. su 3 metų vaikučiu skiriasi beveik 4000 Lt!!! Esu gerokai pasimetusi, nes gerų atsiliepimų skaičiau ir apie vieną, ir apie kitą viešbutį. Norėtume į Gloria Verde, bet 12 500 Lt atrodo per brangu... Marti Myra labai patiktų, jau pernai į jį galvojome, bet kiek gąsdina dažnai minima prasta kambarių būklė. O gal dar yra kokių minusų...
Gal kas buvote abiejuose viešbučiuose ir galite palyginti?
Ir kažin ar Gloria Verde tikrai vertas tokių pinigų...
Patarkit  4u.gif

Na del Marti Myra - buvom rugsejo pradzioj. Na nezinau ar as antra kart vaziuociau i jy. Minusai: kad prastoki kambariai, t.y. prastai buvo tvarkomi, jokiu ten gulbiu is ranksluosciu nebuvo (nors man jos dzin..), bet kai sutepta paklode pamatai, kad vistiek nepakeista po 2 dienu (nes zinai, kad ten toj vietoj deme buvo)- tai ka as zinau. Vonioj uzuolaida dusho- tai kai pamaciau jos apacia- brr..apsitraukus kazkokiom juodom apnasom. Jau po dvieju dienu pritruko dusho zeles prausimuisi- tai taip 3 dienas ir nepapilde-dadedavo tik shampuno (savo neturejom isideje). Mano tetai (gyveno kt.kambary) pasibaige toletinis popierius ir net po kambario tvarkymo jo nebuvo papildyta. Kambary prastai veike kondicionierius pirmas dienas- po to pasiskundem-sutvarke, bet pirmaja nakti reikejo miegoti be kondiskes prie +30 doh.gif
Maistas: vaikui pusryciam niekada nebuvo nei vienos rusies koses. Maniskis kai jas megsta , tai realiai pusryciam nebudavo ka valgyti. Nes pusryciu meniu pagrinde daug siltu bandeliu visokiu , virti kiausiniai, omletas-tai su pusryciais teko vargti. Na aisku ten dribsniai visokie, sokoladinis uztepimas ant batono- skanu-bet taip 9 dienas teko maitintis. Suagusiam tai viskas ok, tikrai yr is ko pasirinkt. Na o pietus, vakariene tai liux- labai gausus skanus pasirinkimas. Is vaisiu valgem: melionai, arbuzai, nektarinai, persikai, kriauses (visada neskanios), vynuoges.
Yra du vandens kalneliai- gana staigus tokie, mano beveik sesiametis is pradziu biskuti bijojo, po to isidrasino, bet tik jei apacioj stovi tetis ir gaudo, nes gylis 1.20m. Ir vienas mini kalnelis-drambliukas negiliame vaiku baseinelyje.
na o visa kita kaip ir puiku, tik turek pinigu ir pramogu atsiras..

Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 13, 10:40)
Na del Marti Myra - buvom rugsejo pradzioj. Na nezinau ar as antra kart vaziuociau i jy. Minusai: kad prastoki kambariai, t.y. prastai buvo tvarkomi, jokiu ten gulbiu is ranksluosciu nebuvo (nors man jos dzin..), bet kai sutepta paklode pamatai, kad vistiek nepakeista po 2 dienu (nes zinai, kad ten toj vietoj deme buvo)- tai ka as zinau. Vonioj uzuolaida dusho- tai kai pamaciau jos apacia- brr..apsitraukus kazkokiom juodom apnasom. Jau po dvieju dienu pritruko dusho zeles prausimuisi- tai taip 3 dienas ir nepapilde-dadedavo tik shampuno (savo neturejom isideje). Mano tetai (gyveno kt.kambary) pasibaige toletinis popierius ir net po kambario tvarkymo jo nebuvo papildyta. Kambary prastai veike kondicionierius pirmas dienas- po to pasiskundem-sutvarke, bet pirmaja nakti reikejo miegoti be kondiskes prie +30 doh.gif
Maistas: vaikui pusryciam niekada nebuvo nei vienos rusies koses. Maniskis kai jas megsta , tai realiai pusryciam nebudavo ka valgyti. Nes pusryciu meniu pagrinde daug siltu bandeliu visokiu , virti kiausiniai, omletas-tai su pusryciais teko vargti. Na aisku ten dribsniai visokie, sokoladinis uztepimas ant batono- skanu-bet taip 9 dienas teko maitintis. Suagusiam tai viskas ok, tikrai yr is ko pasirinkt. Na o pietus, vakariene tai liux- labai gausus skanus pasirinkimas. Is vaisiu valgem: melionai, arbuzai, nektarinai, persikai, kriauses (visada neskanios), vynuoges.
Yra du vandens kalneliai- gana staigus tokie, mano beveik sesiametis is pradziu biskuti bijojo, po to isidrasino, bet tik jei apacioj stovi tetis ir gaudo, nes gylis 1.20m. Ir vienas mini kalnelis-drambliukas negiliame vaiku baseinelyje.
na o visa kita kaip ir puiku, tik turek pinigu ir pramogu atsiras..

Na nelabai pradžiuginai... g.gif
O už kokias pramogas dar ten reikia mokėti??? Mes kadangi su mažu vaiku, tai žadam pramogomis viešbučio teritorijoje pasitenkinti. Negi dar papildomai reikės už kažką mokėti?
Maniškė kadangi košių nemėgsta, problemos kaip ir neturėtų kilti... Iš aprašymo atrodo, kad menių toks pat, kaip ir Antedone. Ten košių irgi arba nebuvo, arba mes neieškojom...
O kaip ten animacija? Kažkas rašė, kad visą laiką būdavo labai gera, o paskutiniais metais suprastėjo...
Teritorijos turbūt pakanka ir pasivaikščioti, ir pailsėti nuo triukšmo?
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 10:18)
Na nelabai pradžiuginai...  g.gif
O už kokias pramogas dar ten reikia mokėti??? Mes kadangi su mažu vaiku, tai žadam pramogomis viešbučio teritorijoje pasitenkinti. Negi dar papildomai reikės už kažką mokėti?
Maniškė kadangi košių nemėgsta, problemos kaip ir neturėtų kilti... Iš aprašymo atrodo, kad menių toks pat, kaip ir Antedone. Ten košių irgi arba nebuvo, arba mes neieškojom...
O kaip ten animacija? Kažkas rašė, kad visą laiką būdavo labai gera, o paskutiniais metais suprastėjo...
Teritorijos turbūt pakanka ir pasivaikščioti, ir pailsėti nuo triukšmo?

na pramogos viesbucio teritorijoj tokios: stalo tenisas, zaidimu kambarys su zaidimu automatais, biliardas- reikia moketi uz viska ir mum pasirode gan nepigu. Profesionali foto viesbucio teritorijoj- vienas vienetas 10-12 dolcu. Masazai, pirtys mokami. Kambary nera mini baro, kuris butu papildomas suklimis, alumi (kaip skaiciau kitu viebuciu aprasymuose, kad yra nemokamai). Tik vandenuko budavo padeta- bet tai mes jo ir patys parsinesdavom i kambari.
Teritorija labai didele- yra mini zoologijos sodas, daug graziu pushu-daug pavesio.
Animacija- kiekviena vakara vaiku diskoteka ir tas pats per ta pati vienintelis kompaktas doh.gif O po to koks nors "shou" suaugusiems...bet man tai jie shiaip sau..
Tiesa, fainas vaiku mini-klubas su lietuve Asta -kuri uzima vaikus, visokie ten konkursai, laipiojimai, pieshimai, net baseinuke "ala olimpiada" uvo surengta.. thumbup.gif
O ka jusu vaikas megsta pusryciam? ka jus isivaizduojat duosit valgyt? Nes man biski gaila vaiko buvo visa savaite serti bandelem ir dribsniais..
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 13, 12:22)
na pramogos viesbucio teritorijoj tokios: stalo tenisas, zaidimu kambarys su zaidimu automatais, biliardas- reikia moketi uz viska ir mum pasirode gan nepigu. Profesionali foto viesbucio teritorijoj- vienas vienetas 10-12 dolcu. Masazai, pirtys mokami. Kambary nera mini baro, kuris butu papildomas suklimis, alumi (kaip skaiciau kitu viebuciu aprasymuose, kad yra nemokamai). Tik vandenuko budavo padeta- bet tai mes jo ir patys parsinesdavom i kambari.
Teritorija labai didele- yra mini zoologijos sodas, daug graziu pushu-daug pavesio.
Animacija- kiekviena vakara vaiku diskoteka ir tas pats per ta pati vienintelis kompaktas  doh.gif  O po to koks nors "shou" suaugusiems...bet man tai jie shiaip sau..
Tiesa, fainas vaiku mini-klubas su lietuve Asta -kuri uzima vaikus, visokie ten konkursai, laipiojimai, pieshimai, net baseinuke "ala olimpiada" uvo surengta.. thumbup.gif
O ka jusu vaikas megsta pusryciam? ka jus isivaizduojat duosit valgyt? Nes man biski gaila vaiko buvo visa savaite serti bandelem ir dribsniais..

Na, ką Jūs paminėjote, galiu palyginti su Antedonu, kuriame buvome pernai. Tai, kas mokama Marti Myroje, tas pats mokama ir Antedone. Tik Antedone animatoriai būdavo labai aktyvūs dienos metu. Taigi visą dieną galėdavai užsiimti vandens aerobika, vandens ir paplūdimio tinkliniu, smigiu ir kitomis pramogomis nemokamai. Ar to nėra Myroje? Vakariniai šou būdavo gana magūs, nors po savaitės pradėjo kartotis.
Mini baras buvo, kuriame be vandens dar būdavo kola ir kažkoks ala Spraitas, kurių mes nelabai suvartodavome.
Vaikų šokiams irgi buvo vienintelis kompaktas. Bet per 10 dienų vaikams nenusibosdavo, nes šokiai buvo labai linksmai pravedami. Gaila, animatorės kalbėjo tik rusiškai ir angliškai.
Mano mergytė pusryčiams valgydavo dešreles, blynelius, kiaušinius keptus ir virtus, bandeles. Žinoma, tuos pačius dribsnius, kurių turbūt ir valgydavo daugiausiai. Gerdavo pieną, nes ir namuose labai daug pieno geria. Košių tikrai nepasigedom, nes namuose labai sunkiai sekasi jas valgyti. Bijau artėjnčio darželio, kaip reikės vaiką įpratinti pusryčiams valgyti košes??? blink.gif Nors iki metų valgydavo puikiai. Turbūt įkyrėjo...

Labiausiai mane dėl Marti Myros gąsdina kambarių būklė. Nors ir žinau, kad ten praleisime nedaug laiko, vis tiek norėtųsi jei ne prabangos, tai bent normalios tvarkos. O ar yra renovuotų kambarių? Man viena mamytė parašė, kad gyveno renovuotame. Bet jų didelė šeimyna, gal didesni renovuoti?
O koks vaizdas pro lngus? Į jūrą turbūt nelabai bus vaizdo, kai gyveni nameliuose?
Ar nėra labai toli iki jūros, baseinų?

Atsakyti
Sveikos mamytes,
Ir mes ruosiames i Turkija geguzes vid su visa seima : 5-miaciu vaikinu ir 1-eriu mergyte. Noriu tiktrai i gera viesbuti, nes mes dviese su vyru jau buvom Turkijoj, o dabar tai tik vaikams, na ir agenturoje paskaiciavo, kad i Royal Wings ar Delphin Palace su nuolaida butu apie 6700 7 nakvynem g.gif tai va, truputi daugoka, kaip manot?
Papildyta:
safaris, pilna az ax.gif
Atsakyti