QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 12:57)
Na, ką Jūs paminėjote, galiu palyginti su Antedonu, kuriame buvome pernai. Tai, kas mokama Marti Myroje, tas pats mokama ir Antedone. Tik Antedone animatoriai būdavo labai aktyvūs dienos metu. Taigi visą dieną galėdavai užsiimti vandens aerobika, vandens ir paplūdimio tinkliniu, smigiu ir kitomis pramogomis nemokamai. Ar to nėra Myroje? Vakariniai šou būdavo gana magūs, nors po savaitės pradėjo kartotis.
Mini baras buvo, kuriame be vandens dar būdavo kola ir kažkoks ala Spraitas, kurių mes nelabai suvartodavome.
Vaikų šokiams irgi buvo vienintelis kompaktas. Bet per 10 dienų vaikams nenusibosdavo, nes šokiai buvo labai linksmai pravedami. Gaila, animatorės kalbėjo tik rusiškai ir angliškai.
Mano mergytė pusryčiams valgydavo dešreles, blynelius, kiaušinius keptus ir virtus, bandeles. Žinoma, tuos pačius dribsnius, kurių turbūt ir valgydavo daugiausiai. Gerdavo pieną, nes ir namuose labai daug pieno geria. Košių tikrai nepasigedom, nes namuose labai sunkiai sekasi jas valgyti. Bijau artėjnčio darželio, kaip reikės vaiką įpratinti pusryčiams valgyti košes???

Nors iki metų valgydavo puikiai. Turbūt įkyrėjo...
Labiausiai mane dėl Marti Myros gąsdina kambarių būklė. Nors ir žinau, kad ten praleisime nedaug laiko, vis tiek norėtųsi jei ne prabangos, tai bent normalios tvarkos. O ar yra renovuotų kambarių? Man viena mamytė parašė, kad gyveno renovuotame. Bet jų didelė šeimyna, gal didesni renovuoti?
O koks vaizdas pro lngus? Į jūrą turbūt nelabai bus vaizdo, kai gyveni nameliuose?
Ar nėra labai toli iki jūros, baseinų?
TAIP, VISA TA ANIMACIJA DIENOS METU IRGI YRA, AS TIESIOG NEPAMINEJAU: ir vandens sportai, ir aerobika ir t.t.-bet pastebejom, kad ten daugiau suagusiems, o ne vaikams-bet siaip paziureti idomu.
(del darzelio- zinokit, tikrai pagrinde koshes ten meniu, na bent jau musu- tai kokius 6 kartus per savaite tikrai..)
Del renovuotu kambariu nezinau, mum nepapuole ir tetai mano irgi nepapuole.Vaizdo i jura nera, nes visi 3 a.kotedzai toliau nuo juros...reikia paeiti..
Ar toli iki juros, baseinu priklausys kur gausit kambari-vieni kotedzai arciau, kiti toliau. Mes pvz gavom paciam viesbucio gale, paskutiniam korpuse- 3 aukste- tai man

nebuvo smagu per diena kelis kartus eiti, laipioti, nes buvo labai karsta.
QUOTE(Astyte @ 2009 02 13, 13:22)
Sveikos mamytes,
Ir mes ruosiames i Turkija geguzes vid su visa seima : 5-miaciu vaikinu ir 1-eriu mergyte. Noriu tiktrai i gera viesbuti, nes mes dviese su vyru jau buvom Turkijoj, o dabar tai tik vaikams, na ir agenturoje paskaiciavo, kad i Royal Wings ar Delphin Palace su nuolaida butu apie 6700 7 nakvynem

tai va, truputi daugoka, kaip manot?
Papildyta:
safaris, pilna az
Astyt, o tai cia Novaturo kaina jum paskaiciavo 6700? Tai gal ner taip daug kaip 4-iems zmonems..as pasiskaiciavau rugseji tai Royal Wings brangiausias variantas iseina-9000

-ar gali taip skirtis geguzes ir rugsejo galo kaina??
Nieks ir nežadėjo, kad vaikus auginti bus lengva ! Taip, kad...pirmyn