Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(Astyte @ 2009 02 13, 14:10)
Sveikos mamytes,
Ir mes ruosiames i Turkija geguzes vid su visa seima : 5-miaciu vaikinu ir 1-eriu mergyte. Noriu tiktrai i gera viesbuti, nes mes dviese su vyru jau buvom Turkijoj, o dabar tai tik vaikams, na ir agenturoje paskaiciavo, kad i Royal Wings ar Delphin Palace su nuolaida butu apie 6700 7 nakvynem g.gif tai va, truputi daugoka, kaip manot?

Oi neužtektų mums 7 nakvynių... g.gif Vos spėjai priprasti, o jau reikia išvažiuoti. Pernai buvome 11 nakvynių, bet dar pritrūko. Šiemet galvojame gal 12, gal daugiau...
6700 Lt 7 nakvynėm atrodo nemažai, bet jei važiuojat neilgam laikui ir su mažyliais, manau, norisi pailsėti kuo geriausiai.
Aš irgi žiūrėjau šiuos viešbučius. Bet agentūroje kol kas nebuvome, nesitarėme. Man pasirodė juose mažai žalumos ir pavėsio vaikui, tiek mums patiems. Ką jums apie tai sakė agentūroje?
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 13:29)
Oi neužtektų mums 7 nakvynių... g.gif  Vos spėjai priprasti, o jau reikia išvažiuoti. Pernai buvome 11 nakvynių, bet dar pritrūko. Šiemet galvojame gal 12, gal daugiau...
6700 Lt 7 nakvynėm atrodo nemažai, bet jei važiuojat neilgam laikui ir su mažyliais, manau, norisi pailsėti kuo geriausiai.
Aš irgi žiūrėjau šiuos viešbučius. Bet agentūroje kol kas nebuvome, nesitarėme. Man pasirodė juose mažai žalumos ir pavėsio vaikui, tiek mums patiems. Ką jums apie tai sakė agentūroje?

Cia buvo mano pasizvalgymas tiktai 4u.gif , del zalumos gi neklausiau, bet dabar skaitau kitu mamyciu atsiliepimus, tai jie kuo geriausi smile.gif man irgi mazokai tu 7 naktu, bet paskui zenkliai kyla kaina, bent Delphin uz 9 paskaiciavo jau 7500 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 14:29)

Aš asmeniškai daugiau nevažiuočiau į tokios stiliaus viešbutį, kaip delphinas su vaiku (buvom panašiam ir buvom su didele žalia teritorija, pušynais, parkeliais). Dabar kai galiu palyginti, su vaiku vis dėl to geriau, kai daug žalumos. TAip pat man patogiau maži namukai, nei milžiniškas viešbutis, nors ten ir mažiau prabangos ar nėra vaizdo į jūrą, nes užtektinai prisižiūriu į jūra dieną biggrin.gif
KAi yra vyresni vaikai, kurie nori mirkti beseinuose ir kuriems nebereikia tiek daug priežiūros, tai dideli viešbučiai su mažesnėm teritorijom - pats tas, bet kai yra vaikai maži, tai patogiau didelė teritorija, kad būtų galima pasivaikščioti, vežimėlyje pamigdyti, nuo triukšmo pasislėpti, aplinką pakeisti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 12:57)
Na, ką Jūs paminėjote, galiu palyginti su Antedonu, kuriame buvome pernai. Tai, kas mokama Marti Myroje, tas pats mokama ir Antedone. Tik Antedone animatoriai būdavo labai aktyvūs dienos metu. Taigi visą dieną galėdavai užsiimti vandens aerobika, vandens ir paplūdimio tinkliniu, smigiu ir kitomis pramogomis nemokamai. Ar to nėra Myroje? Vakariniai šou būdavo gana magūs, nors po savaitės pradėjo kartotis.
Mini baras buvo, kuriame be vandens dar būdavo kola ir kažkoks ala Spraitas, kurių mes nelabai suvartodavome.
Vaikų šokiams irgi buvo vienintelis kompaktas. Bet per 10 dienų vaikams nenusibosdavo, nes šokiai buvo labai linksmai pravedami. Gaila, animatorės kalbėjo tik rusiškai ir angliškai.
Mano mergytė pusryčiams valgydavo dešreles, blynelius, kiaušinius keptus ir virtus, bandeles.  Žinoma, tuos pačius dribsnius, kurių turbūt ir valgydavo daugiausiai. Gerdavo pieną, nes ir namuose labai daug pieno geria. Košių tikrai nepasigedom, nes namuose labai sunkiai sekasi jas valgyti. Bijau artėjnčio darželio, kaip reikės vaiką įpratinti pusryčiams valgyti košes???  blink.gif  Nors iki metų valgydavo puikiai. Turbūt įkyrėjo...
Labiausiai mane dėl Marti Myros gąsdina kambarių būklė. Nors ir žinau, kad ten praleisime nedaug laiko, vis tiek norėtųsi jei ne prabangos, tai bent normalios tvarkos. O ar yra renovuotų kambarių? Man viena mamytė parašė, kad gyveno renovuotame. Bet jų didelė šeimyna, gal didesni renovuoti?
O koks vaizdas pro lngus? Į jūrą turbūt nelabai bus vaizdo, kai gyveni nameliuose?
Ar nėra labai toli iki jūros, baseinų?

TAIP, VISA TA ANIMACIJA DIENOS METU IRGI YRA, AS TIESIOG NEPAMINEJAU: ir vandens sportai, ir aerobika ir t.t.-bet pastebejom, kad ten daugiau suagusiems, o ne vaikams-bet siaip paziureti idomu. (del darzelio- zinokit, tikrai pagrinde koshes ten meniu, na bent jau musu- tai kokius 6 kartus per savaite tikrai..)
Del renovuotu kambariu nezinau, mum nepapuole ir tetai mano irgi nepapuole.Vaizdo i jura nera, nes visi 3 a.kotedzai toliau nuo juros...reikia paeiti..
Ar toli iki juros, baseinu priklausys kur gausit kambari-vieni kotedzai arciau, kiti toliau. Mes pvz gavom paciam viesbucio gale, paskutiniam korpuse- 3 aukste- tai man nestuke.gif nebuvo smagu per diena kelis kartus eiti, laipioti, nes buvo labai karsta.
QUOTE(Astyte @ 2009 02 13, 13:22)
Sveikos mamytes,
Ir mes ruosiames i Turkija geguzes vid su visa seima : 5-miaciu vaikinu ir 1-eriu mergyte. Noriu tiktrai i gera viesbuti, nes mes dviese su vyru jau buvom Turkijoj, o dabar tai tik vaikams, na ir agenturoje paskaiciavo, kad i Royal Wings ar Delphin Palace su nuolaida butu apie 6700 7 nakvynem g.gif tai va, truputi daugoka, kaip manot?
Papildyta:
safaris, pilna az ax.gif

Astyt, o tai cia Novaturo kaina jum paskaiciavo 6700? Tai gal ner taip daug kaip 4-iems zmonems..as pasiskaiciavau rugseji tai Royal Wings brangiausias variantas iseina-9000 doh.gif -ar gali taip skirtis geguzes ir rugsejo galo kaina?? g.gif
Atsakyti
4u.gif
reikia patarimo ir informacijos, gal kas būsit susidūrę su panašia situacija. Vis pamastom, kad būtų šaunu nuvažiuot į turkiją su vaikais. Bet kažkaip esu girdėjus kad sunkiai priima vaikus iki 2 metų, o pas mus dar trys. Su mumis skirstų mano tėvai, tai išeitų 4 suaugę ir 3 vaikai iki 2 metų (planuojam į sezono pabaigą). Bet kaip tada būtų apgyvendinimas? Kiek žiūrėjau šeimyniniai kambariai maksimum 4 žmonėms, o ką daryt jei tu daugiavaikis? tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 13, 14:20)
karsta.

Astyt, o tai cia Novaturo kaina jum paskaiciavo 6700? Tai gal ner taip daug kaip 4-iems zmonems..as pasiskaiciavau rugseji tai Royal Wings brangiausias variantas iseina-9000  doh.gif -ar gali taip skirtis geguzes ir rugsejo galo kaina?? g.gif

Taip, bet is tu keturiu tik 2 suauge, biciukas- 5 metu, o musu mazoji bus metuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 02 13, 15:26)
4u.gif
reikia patarimo ir informacijos, gal kas būsit susidūrę su panašia situacija. Vis pamastom, kad būtų šaunu nuvažiuot į turkiją su vaikais. Bet kažkaip esu girdėjus kad sunkiai priima vaikus iki 2 metų, o pas mus dar trys. Su mumis skirstų mano tėvai, tai išeitų 4 suaugę ir 3 vaikai iki 2 metų (planuojam į sezono pabaigą). Bet kaip tada būtų apgyvendinimas? Kiek žiūrėjau šeimyniniai kambariai maksimum 4 žmonėms, o ką daryt jei tu daugiavaikis?  tongue.gif  doh.gif

Kaip faina, turit trynukus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Del tokios situacijos turbut geriausiai atsakytu kelioniu agenturoje. Net neisivaizduoju, koks apgyvendinimo tipas jums butu taikomas. Bet siaip yra viesbuciu su dideliais seimyniniais kambariais, kur maksimalus apgyvendinimas gali buti net 5-6 zmones ax.gif . Del to, kad sunkiai priima vaikus iki 2 metu, tai nesamone, o ypac Turkijoje. Juk turkai dievina vaikus, o kai pamatys jus su trimis vienodais, tai is viso turetu nuo vaikiuku nesitraukti nei per zingsni biggrin.gif Ir nesios, ir buciuos ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2009 02 13, 14:22)
Sveikos mamytes,
Papildyta:
safaris, pilna az ax.gif

jei is siu dvieju viesbuciu tai rinksciausi Royal wings, nes daugiau vietos, baseinai labai patogus, nebutina visad but prie vaikisko baseino, nes daug kur i baseina nulipama laiptukais, o ne kopeciomis, labai patogu su vaiku, baseinas labai didelis, yra daug pavesiu jame, tiek dzakuzzi po stogu, tiek pilna visokiu pavesiuku paciame baseine, nes daug visokiu tiltu, o ir teritorija didesne dvigubai. Delphinas prabangesnis, bet ten su vaiku man nelabai butu, nes teritorija maza, pavesiuku isvis nerasta. Be to Delphino aqua parko nesulyginsi su Royal wingso ax.gif As Delfine neatostogavau, apie maista negaliu sakyt, bet teritorijoj buvau smile.gif o Royal wingse buvom praeitais metais thumbup.gif Be vaiko tai vaziuociau i Delfina, visgi alacarte nemokami kasdien (royal wingse tik 1 kartas nemokamai), svieziu sulciu pastoviai buna, Royal wingse nebuvo unsure.gif O visa kita tas pats beveik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 13 vasario 2009 - 15:52
QUOTE(dragonfly* @ 2009 02 13, 15:26)
4u.gif
reikia patarimo ir informacijos, gal kas būsit susidūrę su panašia situacija. Vis pamastom, kad būtų šaunu nuvažiuot į turkiją su vaikais. Bet kažkaip esu girdėjus kad sunkiai priima vaikus iki 2 metų, o pas mus dar trys. Su mumis skirstų mano tėvai, tai išeitų 4 suaugę ir 3 vaikai iki 2 metų (planuojam į sezono pabaigą). Bet kaip tada būtų apgyvendinimas? Kiek žiūrėjau šeimyniniai kambariai maksimum 4 žmonėms, o ką daryt jei tu daugiavaikis?  tongue.gif  doh.gif

Mes keliavome su dukryte, neturinčia dvejų metukų. Jokių problemų nebuvo.
O Jūsų atveju, jei kartu keliauja ir seneliai, ar negalėtmėte keliauti taip: 2 +2 ir 2+1. Gautumėte du kambarius. O vietoje susitartumėte, kad visi vaikučiai gyvens kartu su jumis viename kambaryje... Tokio amžiaus vaikučiai vis tiek turėtų keliauti nemokamai g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2009 02 13, 14:37)
Cia buvo mano pasizvalgymas tiktai 4u.gif , del zalumos gi neklausiau, bet dabar skaitau kitu mamyciu atsiliepimus, tai jie kuo geriausi smile.gif man irgi mazokai tu 7 naktu, bet paskui zenkliai kyla kaina, bent Delphin uz 9 paskaiciavo jau 7500 g.gif

Vienas pliusas yra Laroje, kad ten ne vieno uodo ar kokio kitokio zvimbalo nesutikau lotuliukas.gif Ir dar kad atskridus nebereikia niekur trenktis toli, isvaziavus is orouosto uz 15 min buni viesbutyje, su vaiku tas labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 13 vasario 2009 - 15:57
QUOTE(sima77 @ 2009 02 13, 16:56)
Vienas pliusas yra Laroje, kad ten ne vieno uodo ar kokio kitokio zvimbalo  nesutikau lotuliukas.gif

Mes gegužės mėnesį Kemero regione irgi nė vieno uodo nesutikome biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 16:57)
Mes gegužės mėnesį Kemero regione irgi nė vieno uodo nesutikome  biggrin.gif  thumbup.gif

O tai idomu kur tu uodu buna? g.gif vienuose pasisakymuose kai pasiskaitai tai ojojoj kaip tie uodai nervina, kitur ne vieno, cia pagal regionus jie pasiskirste ar metu laikus g.gif , mes buvom rugpjucio gale, rugsejo pradzioj, tai irgi nebuvo smile.gif
Atsakyti