Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(sima77 @ 2009 02 13, 16:59)
O tai idomu kur tu uodu buna? g.gif vienuose pasisakymuose kai pasiskaitai tai ojojoj kaip tie uodai nervina, kitur ne vieno, cia pagal regionus jie pasiskirste ar metu laikus g.gif , mes buvom rugpjucio gale, rugsejo pradzioj, tai irgi nebuvo smile.gif

Rugpjūčio mėnesį Alanijoje prieš trejus metus jų tikrai buvo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 16:53)
Mes keliavome su dukryte, neturinčia dvejų metukų. Jokių problemų nebuvo.
O Jūsų atveju, jei kartu keliauja ir seneliai, ar negalėtmėte keliauti taip: 2 +2 ir 2+1. Gautumėte du kambarius. O vietoje susitartumėte, kad visi vaikučiai gyvens kartu su jumis viename kambaryje... Tokio amžiaus vaikučiai vis tiek turėtų keliauti nemokamai  g.gif .

Jums problemų nebuvo, nes dukrytę vežėtės vieną. Bijau aš suklaidinti, bet kažkada kažkur lyg skaičiau, kad į standartinį kambarį galima su vienu vaiku, kuriam nekainuoja... dar tada ir pagalvojau... ką daryti dvynukų
tėveliams... bet kad nereiktų spėlioti, tai geriausiai būtų tai mamytei kreiptis į agentūrą ir viską išsiaiškinti...
Atsakyti
Pasidalinsiu patirtim apie du viesbucius.abu kartu keliavom su vaikais-pernai 5m ir 4 men leliuku buvom KUMKOY Side ,uzpernai buvo 4m,7m ir 13m.-daug apkalbetam ANTEDONE

Tai pernykstis toks "nidiskas",kompaktiskas,ramus.smelis ir juros osimas.kam tas svarbu aisku biggrin.gif Maistas super,aptarnavimas saunus-toks europinis sakyciau.neikyrus,paslaugus.SIDES grozis wub.gif
90 proc . vokieciai,kad pliusas nepasakyciau rolleyes.gif
min didziausias kad vaikai bendrauja vokiskai-jokio poreikio kitom kalbom tautybem,animacija vidutine.

ANTEDON -mano akcentai:palanga biggrin.gif triuksmindas,aktytyvus,baseininis.didelis,zalias,bet cia animatoriai nepralenkiami,ypac vaiku thumbup.gif
4m dukriuko ,nekalbancio angliskai, negalejom istraukti -picu kepimai,nagu lakavimai ,pasirodymai vakaro programoj 4u.gif
maistas,servisas su "kabliukais" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 13 vasario 2009 - 17:38
QUOTE(sima77 @ 2009 02 13, 16:59)
O tai idomu kur tu uodu buna? g.gif vienuose pasisakymuose kai pasiskaitai tai ojojoj kaip tie uodai nervina, kitur ne vieno, cia pagal regionus jie pasiskirste ar metu laikus g.gif , mes buvom rugpjucio gale, rugsejo pradzioj, tai irgi nebuvo smile.gif

Mes praeitais metais buvom liepos pradzioje Bodrume, tai uodu buvo LAAAABAI daug doh.gif doh.gif Visus mus kandziojo, bet mazylei kliuvo labiausiai, o dar grizus namo del kazko sualergizavo tuos ikandimus, tai koki menesi dar paskui vargsele atrode baisiai, tik laime, kad jai tai ,atrodo, gyventi labai netrukde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 02 13, 18:06)
Jums problemų nebuvo, nes dukrytę vežėtės vieną. Bijau aš suklaidinti, bet kažkada kažkur lyg skaičiau, kad į standartinį kambarį galima su vienu vaiku, kuriam nekainuoja... dar tada ir pagalvojau... ką daryti dvynukų
tėveliams... bet kad nereiktų spėlioti, tai geriausiai būtų tai mamytei kreiptis į agentūrą ir viską išsiaiškinti...

mes kai važiavome tai standartiniame kambaryje turėjome gyventi 3 suaugę ir 2 mažuliukai neturintys 2 metukų, bet viešbučio administracija nelabai norėjo leisti, bet sutiko (atseit, jei jiems tinka taip, kodėl ne). Tik, kad aš savo vaikučio nebesivežiau, o šiaip manau ar leis ar ne gyventi keliems vaikučiams standartiniame kambaryje priklauso tikrai nuo viešbučio.

O natūralios sultys važiuojant su vaikais yra tikrai didelis viešbučio pliusas, nes kur vaikams gerti "jupi", o kur natūralias sultis wub.gif Net ir suaugusiam daug maloniau išgerti tikrų sulčių, o ne kokio marmalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madeiva: 14 vasario 2009 - 00:10
QUOTE(Madeiva @ 2009 02 14, 01:08)
mes kai važiavome tai standartiniame kambaryje turėjome gyventi 3 suaugę ir 2 mažuliukai neturintys 2 metukų, bet viešbučio administracija nelabai norėjo leisti, bet sutiko (atseit, jei jiems tinka taip, kodėl ne). Tik, kad aš savo vaikučio nebesivežiau, o šiaip manau ar leis ar ne gyventi keliems vaikučiams standartiniame kambaryje priklauso tikrai nuo viešbučio.
O natūralios sultys važiuojant su vaikais yra tikrai didelis viešbučio pliusas, nes kur vaikams gerti "jupi", o kur natūralias sultis wub.gif Net ir suaugusiam daug maloniau išgerti tikrų sulčių, o ne kokio marmalo

mano vaikas pvz geria tik negazuota mineralini, tai man jokio skirtumo, o ir pliuso kaip labai didelio cia nematau (jei tarkim renkiesi is dvieju viesbuviu ir viename nera sulciu nemokamai) labai uzsinorejos uz du baksus gali ju nusipirkti, litrais gi negersi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madeiva @ 2009 02 14, 01:08)

Man teko kažkur girdėti, kad Turkijos viešbučiuose reikia būti labai atargiems su ledais ir natūraliomis sultimis, nes tai dažniausiai būna priežastis pilvuko problemoms atsirasti. Tikrai nepamenu, iš kur ta informacija, bet būdami Turkijoje šių dviejų dalykų ir nevartojome. Pagrindinis gėrimas dukrytei buvo vandenukas, ir pienukas. Pilvuko problemų neturėjome. Nors natūralių sulčių ir šiaip ji nelabai geria. Kiek namuose padarau, dažniausiai paragauja tik šaukštelį ne daugiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 02 13, 15:26)
4u.gif
reikia patarimo ir informacijos, gal kas būsit susidūrę su panašia situacija. Vis pamastom, kad būtų šaunu nuvažiuot į turkiją su vaikais. Bet kažkaip esu girdėjus kad sunkiai priima vaikus iki 2 metų, o pas mus dar trys. Su mumis skirstų mano tėvai, tai išeitų 4 suaugę ir 3 vaikai iki 2 metų (planuojam į sezono pabaigą). Bet kaip tada būtų apgyvendinimas? Kiek žiūrėjau šeimyniniai kambariai maksimum 4 žmonėms, o ką daryt jei tu daugiavaikis?  tongue.gif  doh.gif

Vaikams iki 2 metu nemokamai.
Galite gauti 2 kmb. arba didesni kambariuka,jei yra.

QUOTE(Annika @ 2009 02 13, 16:57)
Mes gegužės mėnesį Kemero regione irgi nė vieno uodo nesutikome  biggrin.gif  thumbup.gif

Pernai,liepos men.,Kemere sociai ju buvo doh.gif doh.gif doh.gif i maziuka buvo gaila ziureti
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2009 02 14, 12:31)

Pernai,liepos men.,Kemere sociai ju buvo doh.gif  doh.gif  doh.gif i maziuka buvo gaila ziureti

Turbut maziukus uodai labiau megsta doh.gif Nes musu mazoji irgi buvo daugiausiai is visu sukandziota verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2009 02 14, 10:51)
Man teko kažkur girdėti, kad Turkijos viešbučiuose reikia būti labai atargiems su ledais ir natūraliomis sultimis, nes tai dažniausiai būna priežastis pilvuko problemoms atsirasti.

Esu ir aš girdėjusi dėl ledukų. Todėl kad tie ledukai būna iš vandens iš krano g.gif Aišku, gal ne visada, bet ką čia žinosi....
Atsakyti
QUOTE(safaris @ 2009 02 14, 14:33)
Esu ir aš girdėjusi dėl ledukų. Todėl kad tie ledukai būna iš vandens iš krano  g.gif Aišku, gal ne visada, bet ką čia žinosi....

na seip visur visame pasaulyje ledukus gamina is vandens is krano, nes yra kaip ir skalbimo masinos ar indaploves tiesiog prijungtos prie ciaupo ir gamina juos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 02 14, 20:30)
na seip visur visame pasaulyje ledukus gamina is vandens is krano, nes yra kaip ir skalbimo masinos ar indaploves tiesiog prijungtos prie ciaupo ir gamina juos  4u.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif Turkijoje ir aplamai egzotiskose salyse reiketu vengti leduku jei norit kad skranduko bedos nesugadintu nuotaikos smile.gif Stipresniui organizmui nieko, bet silpnesniam....
Atsakyti