labadienis
perskaičiau temą ir labai nustebau radusi nekokius atsiliepimus apie Marti Myros viešbutį . Su vaikais atostogaujame visada, esu buvus ne vienoje šalyje, ne viename viešbutyje ir būtent Marti Myroje poilsį su jais aš atsimenu su didžiausiu malonumu. Puikus pasirinkimas poilsiui su vaikais, tiek mažais tiek paaugusiais. Vienas didžiausių privalumų - Novaturo šeimos atstovas,kalbantis lietuviškai. Puikus vaikų klubas, su nemaža ir kas labai svarbu , aptverta ir saugoma teritorija. Viešbutyje pilna atrakcijų vaikams, teritorija didelė, pilna žalumos. Užsakinėdami rinkomės renovuotus kambarius, todėl tikrai buvome jais patenkinti. Renovuotuose korpusuose visur buvo liftas, todėl tikrai jokio nepatogumo laipiojant ( pati mažai juo naudojausi, tik vaikams su vyru tai buvo atrakcija

).. Maisto pasirinkimas didelis, teminės vakarienės superinės. Dvi didelės salės valgymui, todėl vietos neteko ieškot. Didžiuliai baseinai, gultų problemos irgi nepajautėm.
Daugiausia laiko , kai vaikai nebūdavo vaikų klube, praleisdavom prie varlynuko

Baseinai viešbutyje išties įspūdingi

tėveliams irgi yra ką veikti

. tiesa nuo to tramplyno teko nuvažiuot visai mūsų šeimai, net ir močiutei

vaizdas nuo jūros į viešbutį. paplūdimys ne itin smėlėtas, bet ir ne vien žvyras. Išdėlioti takeliai, kad būtų patogiau vaikščioti .. Dienomis kairėje pusėje nuotraukoje mėgdavom sėdėt ant sėdmaišių.. tada ir skėčiai būdavo išskleisti

kaip rašiau teritorija labai gražiai prižiūrima ir žalia

Vaikams atrakcija

- triušiukai. Taip pat buvo ir vėžliukų aptvaras
Labai linksmai pusryčių likučiais dalinomės su atplaukusiais svečiais

taip mes valgydavom

žuvies diena

Vaikų klubas.. čia mano vaikai praleido daugiausia laiko. Klubas nuo vaikų baseino visai netoli, todėl pasisakydavau novaturo atstovei Indrei ( galbūt dabar dirba kita, nes Indrę vjau buvau sutikus Kretoj) kur mes gulim, ir kai mažajam atsibosdavo, ji parvesdavo jį mums

Na ir minusai, kurių visada būna viešbutyje.. tik atvykę turėjom kiek palaukti kambarių..Bet susidėjom daiktus ir ėjom pietaut.. ir dažną minusą pamini kiti lietuviai, kad viešbutyje daug rusų.. Man tai visai netrukdė. Žinau kaip kartas ši tauta sugeba atkreipt į save dėmesį, bet mums ilsintis tikrai niekuo nenusivyliau.. beje nemokantiems anglų ar vokiečių kalbos šis viešbutis tikrai pats tas, nes net registratūroje yra atskiras ,,postas" rusakalbiams. todėl tikrai galite drąsiai ten važiuoti ir būsite suprasti
Taigi ,jei dar kada važiuosim į Kemero pusę ilsėtis su vaikais tai tik į Marti Myrą
Papildyta:p.s.
dar viena atrakcija vaikams - Art studija