QUOTE(Gaurė @ 2009 02 15, 13:24)
Kiminuose galima auginti, bet reikia labai reguliuoti laistymą. O jei vazonėliai nepermatomi, tai pakankamai sunku. Nes paviršiuje kiminai būna sausi, o giliau gerokai drėgni. Lengva supūdyti.
Tai ir man taip nesamoningai atrodo augint kiminuose, daug prieziuros reiketu,aisku or laiko
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 15, 14:04)
jukraa, parsinesiau miniuka is senuku kiminuose auganti - skubejau persodinti, nes jau papuve buvo. Dabar miniukas auga kokoso kevale: truputis zieviu, ant ju pasodinti kiminai, o VIRSUJE beveik neitvirtintas miniukas su visomis saknimis. Jaucia pakankamai dregmes, bet saknys laisvos

kad neputu. O kad laimingas
Va super variantas kaip persodint orchidejas
QUOTE(EDCKA @ 2009 02 15, 14:34)
Mergaites,na prasau patarkite ,ka man daryti su gelyte,va butent perziurejau ten kur
jukraa idejusi nuoroda ORCHIDEJU AUGINIMAS KIMINUOSE,tai vat butent taip paciai yra pazaliave vazonelio vidus,ka daryti nezinau,nes zydi,bet bijau,kad nepradetu puti saknys,prasau patarkite
Pas tave joms per slapia, girdyk ja kuo reciau, as irgi tokia buvau nusipirkusi, tai su ziedais skubejau persodint,kad saknys nesuputu nes buvo ir kiminu viduj prikrauta. pora pumpuru numete,bet gelyte isgelbeta klesti