Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

greit vaziuosiu iki MAXIMA BAZES ir zinau, kad ten bus orchideju umn.gif
ir dabar galvoju, kaip nenusipirkti dar vienos.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jeg @ 2009 02 14, 22:30)
jei ne paslaptis kiek kainuoja?  4u.gif

Maximoj mokejau 21.99

QUOTE(Taniushka @ 2009 02 14, 23:18)
na as kiek zinau tos geliu parduotuves gauna skintas geles ir orchidejas turetu gauti taip pat, nes manau jeigu jie karpitu ziedstebius, tai kai nuperki iskart matytusi nukirpti ziedstebiai, nes jie juk ne per nakti  sudziuna

Tikra tiesa, savo akim esu macius kaip gauna supakuotas glebiais cimbidziu sakas.
Mano puske prie geliu dirba, tai irgi taip paciai gauna - atskiras sakas, nuo nieko neskina.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 15, 16:06)
Maximoj mokejau 21.99
Tikra tiesa, savo akim esu macius kaip gauna supakuotas glebiais cimbidziu sakas.
Mano puske prie geliu dirba, tai irgi taip paciai gauna - atskiras sakas, nuo nieko neskina.

man vyras cimbiuka parnese nurezta virsune verysad.gif verysad.gif verysad.gif is senuku.... doh.gif
Atsakyti
O ne, viskas, vaziuoju i maxima blink.gif
palinkekit man sekmes! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pasiimsiu del visa ko krepinio popieriaus - jis gelbsti geles nuo salcio hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 15, 16:42)
O ne, viskas, vaziuoju i maxima  blink.gif

pasiimk maziau pinigu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir sekmes biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif , oi, ta maxima, su nuolaidom ne vienai gadina gyvenimą, aš MB pasižadėjau pristabdyti- įsivaizduoit, ar pavyks? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 02 14, 09:36)
Vilijampolėj net buvus nesu, o Aleksote iki I-VI iki 13 val - bent taip ant durų rašo.

O kas cia per baze Aleksote? Kur ji tiksliau yra? kazkaip negirdejus g.gif
Atsakyti
netoli mokesčių inspekcijos, yra nuoroda į gėlių bazytę- ten ir pirkau cimbidį savo- vakar nemažas orchių pasirinkimas buvo ir nukainuotų nemažai, net po 5 litus...
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 02 15, 11:49)
sveikutės, rodau vyro dovaną ir visiškai pritariu dėl skynimo, už tai vietoj 50, teko pakloti 80, nes šita gėlytė su begale naujų pumpurų , tik per lapus nesimato(na ir fotografė iš manęs ne kokia blush2.gif ), o pigios- visos nukarpytos. Pastebėjau , kad ir lapai pakarpyti, kad nesimatytų pajuodusių galiukų ( ką jie prognozuoja? g.gif )
user posted image
user posted image

oho, kaip už tokį galingą krūmą ir dar taip gausiai žydinti tas 80 lt. visai normaliai atrodo. Nes šiandien vėl tik vieną radau, panašaus didumo kaip čia rodai, tai 120 lt. doh.gif Siaubiakas unsure.gif Šturmuosiu tą Smėlio gatvę po švenčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 02 15, 19:44)
oho, kaip už tokį galingą krūmą ir dar taip gausiai žydinti tas 80 lt. visai normaliai atrodo. Nes šiandien vėl tik vieną radau, panašaus didumo kaip čia rodai, tai 120 lt.  doh.gif  Siaubiakas  unsure.gif  Šturmuosiu tą Smėlio gatvę  po švenčių biggrin.gif

šitas ne iš smėlio gatvės, o Kaune pirktas, dėl smėlio spėju tik, nes pas mus žalioj stotelėj iš ten vežtos orchidėjos.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 02 15, 20:47)
šitas ne iš smėlio gatvės, o Kaune pirktas, dėl smėlio spėju tik, nes pas mus žalioj stotelėj iš ten vežtos orchidėjos.

Tai aš tą jau supratau dalyką aną dieną. Juk rašei, kad Kaune pirkai. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gavom dovanu orchideja. Kazin kada ja laistyt pirma karta? Is ko nustatyt 4u.gif ismeigtas toks lapukas i vazona, kad lygtai reik laistyt kas 7 dienas g.gif
Atsakyti