Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(brashke77 @ 2009 02 13, 16:13)
aciu, merginos uz atsakymus. as ir nekarpiau savo gelyciu. ir isvis mazai prie ju lendu, gal uztai ir auga gerai  ax.gif
user posted image
va kokia  wub.gif

va, ziurekit visi, matot? bigsmile.gif bigsmile.gif
braske77 - wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 02 13, 16:13)
aciu, merginos uz atsakymus. as ir nekarpiau savo gelyciu. ir isvis mazai prie ju lendu, gal uztai ir auga gerai  ax.gif
va kokia  wub.gif

Gražuolytė wub.gif
Atsakyti
brashkyt, as panasia nukainota su 1 zieduku ir 1 pumpuru parsinesiau - reikejo matyti, kaip prisipirkusi dovanu krepinio popieriaus kavineje vyniavau ta orchyte, kad nesusaltu! hihihi.gif ir parnesiau didis.gif pumpuras nenorejo skleistis, o siandien saulute pasviete ir jis vos vos "praplyso" ziedlapiu sujungimuose! bigsmile.gif tai laukiu, kol prazys, ziedeliai bus kaip tavosios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 02 12, 17:31)
šitą mažulytę, pirkom nukainuotą ir be žiedų, namuose ją atgaivinom 4u.gif

user posted image

sveikos mergaites, matau diskutuojate apie orchidejas. ..turiu beda. pries 4 metus dovanota phanelopsos violetine zydejo normaliai dabar jau puse metu leidzia vien stiebus-siuo metu 4 stiebeliai su ziedasi, bet nesuprantu kas atsitike lapams- tik du nuskure lapeliai ir tie patys minksti kazkokie, jau belendantis minkstas visa. bijau kad nenumirtu gelyte, nes pilna vel ziedu...

patarkit ka daryt su ja?
verysad.gif
Atsakyti
o gal jai katastrofishkai vandens truksta? arba perlaistyta ir liko be saknu?
Atsakyti
g.gif zydeti ruosiasi, o lapai minksteja... keista! blink.gif
Atsakyti
pas mane gal tik sutapimas, bet kurios tik pradeda augint ziedstiebius, saknys buna supuve.. doh.gif nors tikrai neperlaistau.... schmoll.gif turbut pries mirty bando paskutinius ziedus isstenet..
sunkiai man kaskaip su phalaenopsiais einas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 13 vasario 2009 - 15:46
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 13, 16:43)
g.gif  zydeti ruosiasi, o lapai minksteja... keista!  blink.gif

Nieko nuostabaus. Jei šaknys nekokios, tai visą energiją skiria žiedams, o lapams nelieka.
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2009 02 13, 16:45)
pas mane gal tik sutapimas, bet kurios tik pradeda augint ziedstiebius, saknys buna supuve.. doh.gif  nors tikrai neperlaistau.... schmoll.gif turbut pries mirty bando paskutinius ziedus isstenet..
sunkiai man kaskaip su phalaenopsiais einas... unsure.gif

na, mano viena isleidusi du ziedstebius su pumpurais, saknys nupuvo nuo labai negero substrato schmoll.gif taciau ji tuo paciu ir kelias sakneles is karto leidzia bigsmile.gif du senieji labai nugelto ir nukrito, o daugiau... visa gelyte laikosi puikiai bigsmile.gif turbut zino, kad labai ja myliu wub.gif tai gyvena ir nesiruosia mirt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 13, 17:20)
brashkyt, as panasia nukainota su 1 zieduku ir 1 pumpuru parsinesiau - reikejo matyti, kaip prisipirkusi dovanu krepinio popieriaus kavineje vyniavau ta orchyte, kad nesusaltu!  hihihi.gif ir parnesiau  didis.gif pumpuras nenorejo skleistis, o siandien saulute pasviete ir jis vos vos "praplyso" ziedlapiu sujungimuose!  bigsmile.gif  tai laukiu, kol prazys, ziedeliai bus kaip tavosios  wub.gif  wub.gif

tai va, as irgi kuo dziaugiuosi,kad nenumete pumpuru,kaip kitos doh.gif o skleidzias vienas po kito bigsmile.gif
Atsakyti
Kaunietes, silainiu maximoj vel phaliku priveze naujai po 16,99 pilnas stalazas, dar neisrinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 02 13, 17:32)
Kaunietes, silainiu maximoj vel phaliku priveze naujai po 16,99 pilnas stalazas, dar neisrinkti 4u.gif

Laimei, sergu ir nekisu nosies is namu - kitaip vel su gedos ir grauzaties jausmu koki vazona pasislepus tempciau namo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti