Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa- Kelių metų vaiką leisti i mokyklą?

Apklausa: Kiek metukų buvo jūsų vaikui kai išleidote į 1 klasę? (408 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(nerilyte @ 2010 03 18, 19:04)
Čia ne į temą, bet... O man iškilo toks klausimukas, gal kas galit atsakyti. Mano mergytė gimusi rugpjūčio 15 d. Jei norėčiau leisti į mokyklą nuo 6 m. ar ji jau galėtų eiti? Anksčiau buvo galima eiti jei kai sueina 6 m į mokyklą galima eiti po kelių mėn.  g.gif

PPT atlieka brandos testą ir nusprendžia
bet kodėl tokia mažulytę norite leist?
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 18, 21:11)

smile.gif Ne, nenorim. Mums dar iki mokyklos tolokai, bet šiaip labai įdomu pasidarė. Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2010 03 18, 19:04)
Čia ne į temą, bet... O man iškilo toks klausimukas, gal kas galit atsakyti. Mano mergytė gimusi rugpjūčio 15 d. Jei norėčiau leisti į mokyklą nuo 6 m. ar ji jau galėtų eiti? Anksčiau buvo galima eiti jei kai sueina 6 m į mokyklą galima eiti po kelių mėn.  g.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 18, 19:11)

turiu pvz, kai draugai sumąstę leido mergaitę 5 m 11 mėn... schmoll.gif Taigi daug kas įmanoma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 25 kovo 2010 - 12:15
Aš dabar kaip tik ir spręndžiu tą dilemą, ar leisti dukrą mokyklon kitąmet, kai jai bus lygiai 6,5 metų, ar dar metus laukti.. Į darželį irgi pradėjo eiti anksti, yra žingeidi, namie jai nėra ką veikti, mėgsta užsiimti darbeliais ir šiaip nematau jokios bėdos, kad leisti 6,5, nes bijau, kad dar po metų jau jai bus vėlokai g.gif
Bet juk ištiesų, tėvai patys mato, ar jų vaikas jau pasiruošęs tam, ar ne..
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 30, 16:48)
Aš dabar kaip tik ir spręndžiu tą dilemą, ar leisti dukrą mokyklon kitąmet, kai jai bus lygiai 6,5 metų, ar dar metus laukti.. Į darželį irgi pradėjo eiti anksti, yra žingeidi, namie jai nėra ką veikti, mėgsta užsiimti darbeliais ir šiaip nematau jokios bėdos, kad leisti 6,5, nes bijau, kad dar po metų jau jai bus vėlokai g.gif

kitais metais į mokyklą eis visi,gimę nuo 2004-01-01 iki 2004-12-31 privaloma tvarka.
Jei vaikas gimė vėliau,bet yra subrendęs mokyklai,reikia pažymos iš PPT
Atsakyti
Jo, dėl pažymos jau skaičiau.. Na, kaip jau sakiau, reikės pasikalbėti su auklėtojom.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 30, 17:48)

mes ilgai dvejojom, bet nusprendem leisti i mokykla 6,5m.
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2010 03 30, 22:17)
mes ilgai dvejojom, bet nusprendem leisti i mokykla 6,5m.

o mes leisim 7.5, nes taip patare tie kas turi patirties, jog 3-4 mokslo metais ir islenda bedos pas vaikucius
Atsakyti
QUOTE(Meškėnė @ 2010 03 31, 06:33)
o mes leisim 7.5, nes taip patare tie kas turi patirties, jog 3-4 mokslo metais ir islenda bedos pas vaikucius

o kaip taip galima?kokiam jūs mieste?
mano asmeninė patirtis sako tą patį,o įstatymas visai ką kitą.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 31, 06:38)

ta prasme jus leidot vyresni vaika ar jaunesni?
mes is Kauno. O ko negalima?
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 31, 07:38)

Jei vaikas gimęs metų pradžioje, tai jis į mokyklą eis 7,8 m (pagal įstatymą) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 03 31, 07:20)
Jei vaikas gimęs metų pradžioje, tai jis į mokyklą eis 7,8 m (pagal įstatymą)  mirksiukas.gif

na taip, bet viskas normalu.
Atsakyti