Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa- Kelių metų vaiką leisti i mokyklą?

Apklausa: Kiek metukų buvo jūsų vaikui kai išleidote į 1 klasę? (408 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Meškėnė @ 2010 03 31, 08:21)
na taip, bet viskas normalu.

taip,pasisekė gimt....
Atsakyti
O aš skambinausi į Vilniaus PPT norėjom užsiregsitruoti konsultacijai dėl priešmokyklinės grupės, vaikas gimęs 12.30 ir norėtume palikti dar metus darželinėje grupėje, tai mums pacitavo įstatymą ir neužrašė konsultacijai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Munė @ 2010 03 31, 11:51)
O aš skambinausi į Vilniaus PPT norėjom užsiregsitruoti konsultacijai dėl priešmokyklinės grupės, vaikas gimęs 12.30 ir norėtume palikti dar metus darželinėje grupėje, tai mums pacitavo įstatymą ir neužrašė konsultacijai schmoll.gif

paguglink :2005m. birželio 22d.įsakymas Nr. 1180
ten išsamiai apie tą nesąmonę rašo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 31 kovo 2010 - 12:03
QUOTE(slonko @ 2010 03 30, 22:17)
mes ilgai dvejojom, bet nusprendem leisti i mokykla 6,5m.

Tai jau šiemet turėtų eiti, jei gerai suprantu? 4u.gif

QUOTE(Meškėnė @ 2010 03 31, 06:33)
o mes leisim 7.5, nes taip patare tie kas turi patirties, jog 3-4 mokslo metais ir islenda bedos pas vaikucius

O tai kokios tos bėdos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 31, 15:40)
Tai jau šiemet turėtų eiti, jei gerai suprantu?  4u.gif

Taip, siemet leisim karsta.gif Na tu keliu menesiu gal truksta, mielai leistume septyniu metuku, bet kai toks variantas neimanomas tai ka padarysi biggrin.gif O dar metus darzelyje sedeti tai atbuks vaikas unsure.gif Jau susipazinom (as ir sunus, vyras jau pazinojo) su mokytoja: labai rami, maloni, kaip tik tokia kokios mums reikia smile.gif Jei ka- pades, patars. Taip gavosi kad cia vyro seimos pazistama, todel kai suzinojom kad renka siemet pirma klase nebedvejojom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2010 03 31, 14:55)
Taip, siemet leisim karsta.gif Na tu keliu menesiu gal truksta, mielai leistume septyniu metuku, bet kai toks variantas neimanomas tai ka padarysi biggrin.gif O dar metus darzelyje sedeti tai atbuks vaikas unsure.gif Jau susipazinom (as ir sunus, vyras jau pazinojo) su mokytoja: labai rami, maloni, kaip tik tokia kokios mums reikia smile.gif Jei ka- pades, patars. Taip gavosi kad cia vyro seimos pazistama, todel kai suzinojom kad renka siemet pirma klase nebedvejojom wub.gif

kaip tai neimanoma. Jei gerai suprantu tai jusu sunus 2004 metu gimimo? tokiu paciu metu gimimo ir mano dukra. Tai ji ateinanciais mokslo metais eis tik i paruosiama, o dar kitais i mokykla ir tada jai bus 7.5. Tai jus anskciau visais metais nei priklauso pagal istatyma leidziat
Atsakyti
i mokykla dukryte iseis budama nepilnai 7 m (gimusi spalio men), nes dar metus neleisti jau bus nekas nes ji prie aukstaugiu tai jei dar palaikyti bus visa galva didesne, ir tada beveik 8 m. o pagal prota tai dar tas puse metu nepamaisytu (jauciasi darzelyje kurie gime metu pradzioj, bet yra ir dar prasciau besiorentuojanciu)
Atsakyti
leisiu nuo 7 metų 4u.gif
Atsakyti
mum patare leisti nuo 7, nes sake sesiu metu dar jiem vejai galvoj ir sunku adaptuotis pirmoj klasej, po to jie labai apleidzia mokslus ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, aš gal ir ne įtema bet labai labai reikia pagalbos.
Man reikia jūsų pagalbos esu mama 6men sūnelio ir studente. Rašau bakaluro darba tema:Šeimos ir darbo suderinimo problemos mamų auginančių vaikus iki mokyklinio amžiaus.reikia atlikti tyrimą. Galinčios padėti prašau parašykite man jurgitamuse@yahoo.co.uk
Ačiū. Laukiu.
Atsakyti
Na ką, pasitariau su auklėtojomis darželyje, pasakė, kad nesiūlo leisti į mokyklą anksčiau nei priklauso. Dabar su visa grupe dar metus išbus pas esamas auklėtojas, nuo 2011 rugsėjo eis į paruošiamąją, o 2012.09 pradės mokyklą lankyti ir tai bus visai normalu. Patikino mane, jog nesvarbu, kad pirmokė bus nuo 7,5 metų, kad tai pats tas amžius ir skubėti nėra kur. Tai ir nebesvarstau aš daugiau, palieku kaip yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 04 09, 12:04)
Na ką, pasitariau su auklėtojomis darželyje, pasakė, kad nesiūlo leisti į mokyklą anksčiau nei priklauso. Dabar su visa grupe dar metus išbus pas esamas auklėtojas, nuo 2011 rugsėjo eis į paruošiamąją, o 2012.09 pradės mokyklą lankyti ir tai bus visai normalu. Patikino mane, jog nesvarbu, kad pirmokė bus nuo 7,5 metų, kad tai pats tas amžius ir skubėti nėra kur. Tai ir nebesvarstau aš daugiau, palieku kaip yra  ax.gif

mes irgi taip nusprendem pasitare su aukletoja, kad jokioskirtumo ar vaikui7.8 ar 7.3 vistiek tias metais geriausiai pradeti lankyti mokykla su savo grupes vaikais drinks_cheers.gif
Atsakyti