Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Na mes jau prie jūros buvom kelis kartelius ax.gif Dukrytei pats didžiausias efektas smėliukas, mamytei saulutės malonumai, o tėveliui jūros gaiva biggrin.gif Na o nenukrypstant nuo temos, tiesą sakant mamos esat šaunuolės, kurios vaikiukui, kad ir kiek jis amžiaus, užmaunate kelnaites 4u.gif Ypač higienos klausimu.....Taigi negali žinot, kas prieš tave ant to smėliuko gulėjo, kas sysių padarė(o gal ir didesnį reikaliuką unsure.gif ), kas nusispjovė, ar kitus reikalus atliko doh.gif Nesakau, kad vaiką reikia laikyt labai sterilioj aplinkoj, bet elementarių higienos taisyklių - TAIP ax.gif
Atsakyti
Prie juros butinai su kelnaitem ir maikyte arba bodziuku. Kepure, skarele ant galvos. Patepu kremu, kad nenudegtu.
Be kelnaiciu ne zingsnio, nes kai pastebejau, atsirado daug gyvunu myletoju, kurie atsiveda savo augintinius, ir anie atlieka savo gamtinius reikalus tiesiai i smeliuka ant kurio musu mazuliai po to uzpakaliukais sedi ir zaidzia rankom.
Nieko pries sunis neturiu, myliu juos, bet papludimyje salia vaiku jiems ne vieta.
Atsakyti
Na mergytei esu pripirkus gražių maudymukų,tai ir su jai panelytė lakstydavo,bet ir nuogutę paleisdavau palakstyt. Kremas nuo saulės-būtinai. Kepurytės,skrybelytės,skarytė-taip pat būtinai.
Sūnus maudymosi šortukų visokių turi,tai dėdavau ir jam nuo metukų,nors paplikinet,kai būdavo mažesnis ir mėgdavo. Aš ir leisdavau smile.gif
Dabar nė už ką nuogas po pliažą nelakstytų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 07 08, 13:23)
Nu bet jus ir sulyginot doh.gif vaiko ir suaugusio nuoguma blink.gif

O kuo skiriasi vaiko ir suaugusio nuogumas?

Papildyta:
QUOTE(varhay @ 2008 07 08, 13:36)
o ka moteru pleze maza nuogu moteru??ka norit pasakyt jos visos ligas parsinesa is plezo?? ir kas cia per kriminalas isejo nuoga vaika pleze leist lakstyt g.gif pilna nuogu vaikuciu laksto ir kazkaip visiems tai yra normalu  :)kas nori gali vaikus ir su skafandrais isleist i pleza kad tik bacilos nepasigautu lotuliukas.gif , bet tikrai jau nereikia aiskint kad cia kazkas labai blogo vaikui leist pabut valandele ir be pamperso, aisku as nekalbu apie vaikus kuriems 5 metukai ar kurie turi kokiu nors odos problemu smile.gif

Niekas nieko nesako apie specialius pliazus,cia apie bendrus.
Jei tos nuogos moterys sedinetu bet kur ant smelio ar net i burna detu biggrin.gif neabejoju,kad ligu neisvengtume.
Atsakyti
Aš tai prie jūros paleidžiu su kelnaitėms , kiek ilgiau pabuvus apmaunu medvilnine suknytę .
Atsakyti
Mes kai susiruosiame vaziuoti prie juros sutepu kuneli pieneliu nuo saules skirtu vaikams, turim maudomuka, tai ji su juo ir buna. Stengiames vaziuoti vakarop kai jau saule nebuna tokia pikta. smile.gif
Atsakyti
aš sūneli tepu kremais nuo saulės ir su triusikėliais ir maikute rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi ruosiames vaziuot prie juros, tai kol maza bus su pamperiu, jei bus vejukas ar vesiau- aprengsiu, bet po metu tikrai leisiu pries saulute nuogutei palakstyti, man kaip tik grazu mazi nuogi vaikuciai, aisku jau nepaauge. bigsmile.gif Higienos klausimas galbut ir svarbus, bet nuo karstos saules daug bakteriju zuva + vandeny daug druskos, jodo, tai irgi savotiska dezinfekcija. Zodziu nesmerkiu tu, kurie nors trumpam leidzia savo vaikucius visu kunu pakvepuoti grynu oru ir saulutes paragauti, nes jausmas nepakartojamas, ypac per didelius karscius rolleyes.gif As pati vaikystej irgi nuoga pliaze esu buvus (ir dabar moteru pliaze issirengiu), nors atsimenu atejo laikas, kai mamai pasakiau, kad nenoriu rengtis, nes jau supratau, kad blush2.gif, tai mama ir neprievartavo, o leido but su triusikeliais. Tai jokiu tragediju ir neivyko. ax.gif
Atsakyti
Aha,ypac isdezinfekuoja visokie keturkojai ir nekulturingi dvikojai padarai geltonai dazydami jura lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 14, 12:33)
Aha,ypac isdezinfekuoja visokie keturkojai ir nekulturingi dvikojai padarai geltonai dazydami jura lotuliukas.gif

Galbut, bet ne vienas nuo tos "isdezinfekuotos", nors dar nepageltusios juros nenumire, labiau tersia naftos produktai, nei visa kita. tongue.gif
Atsakyti
Puikiai siais metai jau kelis savaitgalius buvome prie juros tad savo suneli budavo ir su plafkem ir su triusikeliais o jei nusiimdavo budavo nuogu pimpaliuku,,,bet kaip smagu oi kaip smagu,,,masciau kad su tokiu vaiku bus sunku bet ka jus mano is vandens neistrauksi,,,,
Kremuku mes nenaudojame nes mano berniuks is kart dega rudai ir dar kol kas nebuvo nusviles nuo saules,,,
Atsakyti
Nesvarbu,kad nenudega,saule bet kokiu atveju daro neigiama poveiki,ypac mazyliams,todel kremas tiesiog BUTINAS blink.gif
Atsakyti