Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

šitoj temoj manau - kiek mamų, tiek nuomonių bigsmile.gif todėl kad, vienai atrodo, kad smagu vaikui nuogam, kitai atrodo, kad iškrypėlei žiūri... čia labai asmeniška. todėl manau,kad kiekviena tai daro savarankiškai, ir nei vienos būdas nėra blogas rolleyes.gif nu nebent per karščius vaikas maudosi su rūbais, ar šiaip kažkas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 06, 15:43)
Daug sededavo ant smelio vaiku sedi ir ses ir dar neteko girdeti kad kazkas baisaus atsitiktu  biggrin.gif Kai grizta namo vaikus ismaudo po dusu ir viskas gerai. Tikrai dauguma taip uzaugo paklauskite savo tevu kaip jie augo. Pilna vaiku plezuose nuogu, ar tik su maikutem ,nuvaziuokite ir paziurekite,  mirksiukas.gif

ax.gif man nereikia niekur vaziuot ir ziuret, as turiu savo nuomone ir elgiuosi taip kaip man atrodo teisinga, man nerupi kur kieno vaikai kaip laksto, zinau kad saviskes nuogos tikrai nepaleisciau schmoll.gif o asmeniskai 4-5 metu laktantys nuogi berniukai tikrai neatrodo labai maloniai, butu nejauku nukreipti akis i tokius blush2.gif mes gyvenam airijoj, neteko matyt nei baseine nei pleze labai daug nuogu vaiku mirksiukas.gif pavieniai atvejai - priejus isgirsti snekant lietuviskai mirksiukas.gif
cia mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 06, 17:49)
šitoj temoj manau - kiek mamų, tiek nuomonių  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif kaip ir visose kitose temose mirksiukas.gif

Atsakyti
Kalba eina ne apie 4-5 metu vaikus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikis-Puikiss: 07 liepos 2008 - 10:08
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 07, 08:07)
Kalba eina ne apie 4-5 metu vaikus

jusu sunui lygiai tiek pat kiek mano dukrytei mirksiukas.gif
mes daznai ilsimes prie ezero, ten nera smeleto kranto, ir buna labai daug panasaus amziaus vaikiuku, niekada neteko matyti nuogo vaiko (ne kiek neperdedu ).mano dukryte labai noretu buti nuoga visa laika, taciau as jai sakau, kad butina nesioti triuikelius, negrazu rodyti savo "tyte" (taip vadinam ta vietele ax.gif ) , todel, kad noriu jog ji tai suprastu.db kai silta namie nededu pamperso, bet uzedu sijonuka mirksiukas.gif
cia gal ne i tema, bet mano pusbrolio vaikas labai megsta but nuogas(4m.) ir nusirengia kada jam sauna i galva.(net darzelyje) namie sake beveik nuolat nuogas, o ir sveciuose megsta nusimauti kelenes ir triusikelius. mama sake del to labai geda, nes tik nusisuk o jis jau nuogas doh.gif karta mes gerem kava vidury dienos, o jis atejo visas nuogas kaip angelelis, mama net israudo, graziai bandem aiskinti kad taip negalima, bet sake nesikeicia situacija mirksiukas.gif
ne vienu savo zodziu neskiriu jum , nepriimkit asmeniskai.as sneku apskritai apie bendra situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviliukste: 07 liepos 2008 - 11:22
As nelabai suprantu del ko taip reikia gincytis rolleyes.gif Kas nori rengia vaikus pleze, o kas nori nuoguciams leidzia pasilakstyt. Nematau nei ten, nei ten nieko blogo. O jei kazkam nemalonu ziureti i plika vaiko uzpakali tai cia to zmogaus asmenine problema. Man tai niekada pleze netrugde nei apsirenges, nei nuogas vaikas 4u.gif

O kazkas rase kad per vandeni dar daugiu ligu gali pasigauti, na jei vanduo butu kazkuo uzkrestas tai ne tos kelnaites nepadetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai tik namie leidžiu lakstyt nuogai ax.gif ir aišku jeigu svečių jokių nėra biggrin.gif
Atsakyti
Maniskei rugseji bus treji, bet be maudomo i pliaza neina thumbup.gif Turejau pirkt atskira maudomuka, nes bendras jau nepatinka. Labai jau panele vaidint nori lotuliukas.gif Be kremo ir ne zingsnio i pliaza! Kremu ir siaip tepu, jei kur ilgiau lauke bunam
Atsakyti
pliaže nuogo paleidus nesu. schmoll.gif net minties nekilo tokios. kol nešiojo pampersą, buvo su juo, o paskui įsigijom "plavkes".
Atsakyti
Pernai turėjo ryškiai raudoną maudomą, šiemet pasirūpinau irgi ryškiais. Maniškė nesėdi vienoj vietoj - ji lekia per pliažą. Tai bėgant paskui, labai gerai matosi ryškus raudonas taškas. O va nuogi vaikai taigi panašūs, galima ir pamesti iš akių. O ir kitų mamų išvardintos priežastys man priimtinos.
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 06, 12:35)
Sveikos mamytes  smile.gif 

Noriu passidometi kaip laikote savo vaikiukus plezuose geru oru? Tenka kartais matyti kai tevai vaikui kuriam net 3 metu nera uzdeda maudymosi kelnaites " plavkes" . Apsurdas  doh.gif  Kiti vaikai su pampersais maudosi kiti isvis su kelnem.. Nesuprantu kam ta vaika taip prirengti?

Mano dykrytei irgi papludimy tenka but su kelnem, nes ant kojos vienoj vietoj turi igimta odos defekta, kurio jokiais budais negalima laikyti sauleje :verysad:Tai labai jau jus , miela mamyte,kategoriskai issireiskete, kad vaikai su kelnem tai yra apsurdas.Buna visokiu atveju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juna:):):): 07 liepos 2008 - 19:25
Mes ka tik is pajurio, tai vaizdai sviezi dar blush2.gif oras tikrai vesus, bet daug vaikuciu ir maudesi ir nuogi lakste, as saviski laikiau su kelnem ir su maikute ilgom rankovem, nes jam sloga, rankos, kojos ledines, nosis melyna, tai iseitu, kad as nenormaliai rengiu g.gif

ir man baisu ziuret, kaip vaikai be triusikeliu laksto schmoll.gif beje, musu tevai nuogu neleisdvo irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 07 07, 12:32)
As nelabai suprantu del ko taip reikia gincytis rolleyes.gif Kas nori rengia vaikus pleze, o kas nori nuoguciams leidzia pasilakstyt. Nematau nei ten, nei ten nieko blogo. O jei kazkam nemalonu ziureti i plika vaiko uzpakali tai cia to zmogaus asmenine problema. Man tai niekada pleze netrugde nei apsirenges, nei nuogas vaikas 4u.gif

O kazkas rase kad per vandeni dar daugiu ligu gali pasigauti, na jei vanduo butu kazkuo uzkrestas tai ne tos kelnaites nepadetu mirksiukas.gif

Cia ne apie grozi kalba eina. Kazin,ar pati sedit nuoga subine ant smelio,kur galbut koks suo teritorija pasizymejo ar bomzas nusispjove,ir ar labai malonu,kai smeliuko i subine ir dar kai kur prilenda? laugh.gif
Atsakyti