Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Mes nuo 11 menesiu prie juros ilsejomes. Tik su plavkem smile.gif Nes po to, kai vaikas pliku uzpakaliu pasedi ant smelio, po to krapstyti smeli is uzpakaliuko kaifo jokio smile.gif O kas ten pas mergaites vyksta, as net isivaziduoti negaliu, galima ir kokia infekcija pasigauti. Todel as uz kelnaites, plavkes ir t.t.

Pampersas maudynems nepatiko, nes jis iskart permirksta, pasidaro sunkus ir nepatogus, reikia daznai ji keisti. O su plavkem - super smile.gif
Atsakyti
vat kai kuriom atrodo negrazu,nehigieniska vaika palikti nuoga,prie ezero,juros.man tai normalu,normalu ir kai 2metu laksto plikas.ar su plafkem ar be pasisios ir pan.as saviski paleisdavau nuoga,dabar uzdedu plarkes,nes prisiskaiciau nuomuoniu,kad kai kuriom tai nehigieniska ir pan.na o ir mano mazasis vis karts nuo karto pasiciupineja savo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodinka @ 2008 07 14, 21:07)
Pampersas maudynems nepatiko, nes jis iskart permirksta, pasidaro sunkus ir nepatogus, reikia daznai ji keisti. O su plavkem - super smile.gif

O kuom jis skiriasi tada nuo paprasto? g.gif
Atsakyti
musiskis tai pradejo smeliuka pilt ant saves nesupranta, kiek pila viskas nubega ir ne slapia lotuliukas.gif
o i jura tai brendam nors iki kaklo tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 15, 15:57)
O kuom jis skiriasi tada nuo paprasto?  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pleze vaikas buna priteptas kremu ir su kelnaitem.Jei labai kepina saule uzdedu plona balta maikute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 15, 12:57)
O kuom jis skiriasi tada nuo paprasto?  g.gif

Kuom skiriasi?Tuom,kad su juo galima maudytis vaikui tongue.gif Nezinau apie koki cia mama rase,bet specialus maudymuisi skirti pampersai yra neslampantys,kai vaikas maudosi jo tik pavirsius buna dregnas,bet viduje sausa-kiaurai nepermirksta 4u.gif Aisku poto kai vaikas daug pasysioja kaip ir visi kiti pampersai jis issipucia ir ji reikia mest lauk 4u.gif Be sitokiu pamersu cia vaiku i baseina neileidzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 15, 17:38)
Kuom skiriasi?Tuom,kad su juo galima maudytis vaikui tongue.gif Nezinau apie koki cia mama rase,bet specialus maudymuisi skirti pampersai yra neslampantys,kai vaikas maudosi jo tik pavirsius buna dregnas,bet viduje sausa-kiaurai nepermirksta 4u.gif Aisku poto kai vaikas daug pasysioja kaip ir visi kiti pampersai jis issipucia ir ji reikia mest lauk 4u.gif Be sitokiu pamersu cia vaiku i baseina neileidzia cool.gif

As irgi taip galvojau,bet kai cia parase,kad permirksta,tai nepagavau kampo mastau.gif
Atsakyti
Mano mazylis tai dziaugiasi pajuriu nuogut nuogutelis. O kada dar gales? Uzaugs ir uzsimaus tas "plafkes" biggrin.gif .
Atsakyti
iš pradziu ir mes be triusikeliu lakstem bet poto uzsidejom,nera reikalo cia visiems ziureti blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nepaleisciau vaiko nuogo papludimyje lakstyti.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 21, 20:29)
Niekada nepaleisciau vaiko nuogo papludimyje lakstyti.

drinks_cheers.gif aš taip pat, uždedu triusikėlius kaip sušlampa uždedu kitus, vaiką laikyt nuoga schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 07 08, 12:36)
o ka moteru pleze maza nuogu moteru??ka norit pasakyt jos visos ligas parsinesa is plezo?? ir kas cia per kriminalas isejo nuoga vaika pleze leist lakstyt g.gif pilna nuogu vaikuciu laksto ir kazkaip visiems tai yra normalu  :)kas nori gali vaikus ir su skafandrais isleist i pleza kad tik bacilos nepasigautu lotuliukas.gif , bet tikrai jau nereikia aiskint kad cia kazkas labai blogo vaikui leist pabut valandele ir be pamperso, aisku as nekalbu apie vaikus kuriems 5 metukai ar kurie turi kokiu nors odos problemu smile.gif

nesakom kad nenormalu. tiesiog as nenoriu net galvot, kad aplink yra visokiu iskrypeliu kaip cekanavicius ir pan, kurie masturbuosis krumuose ziuredami i vaiko uzpakali ar pimpaliuka. gal perdaug paranojike as, bet man geriau uzkirst tam kelia ir ramu...

QUOTE(Lorute @ 2008 07 08, 21:18)
Tai gal norite pasakyti kad visos mamos kurios su metuku vaikais eina i pleza ir paleidzia juos nuogus turetu eit i nudistu pleza? g.gif

kai palyginta buvo su moteru plezu, tai toks ir atsakymas buvo.

QUOTE(mylimuke @ 2008 07 09, 17:27)
O kuo skiriasi vaiko ir suaugusio nuogumas?

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 15, 12:36)
vat kai kuriom atrodo negrazu,nehigieniska vaika palikti nuoga,prie ezero,juros.man tai normalu,normalu ir kai 2metu laksto plikas.ar su plafkem ar be pasisios ir pan.as saviski paleisdavau nuoga,dabar uzdedu plarkes,nes prisiskaiciau nuomuoniu,kad kai kuriom tai nehigieniska ir pan.na o ir mano mazasis vis karts nuo karto pasiciupineja savo... biggrin.gif

plavkes reik ne del kitu nuomones det, o del savo. nebent jos neturit.
Atsakyti