Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

As tai taip pat savo kleckui uzdedavau plafkikes arba maudyniu pampersa, man taip ir graziau ir manau lialiui patogiau. Sutinku su mamom, kad vaikui pliku sikniuku smagiau, bet esu isitikinusi, kad taip tikrai nera pliaze.
Atsakyti
Mano mazyle prie ezero, juros visada budavo su maudimosi kelnaitemis. Laikyti mazyli, ypac mergaite, be specialaus pamperso ar be maudimuko yra labai nehigieniska. Per smeli, nuo visokiu kaciu, sunu, pauksciu galima uzsikresti labai pavojingomis ir nemaloniomis ligomis. O dar ir susizeisti gali, jeigu vaiksto netvirtai.
Mano dukte apskritai nenori sedeti ant dekucio, tai pastoviai arba smelyje krapstosi, arba vandeny. Tai saugumo ir higienos sumetimais plikute po pliazus nelaksto.
Dar suprantu, kai nevaikstantys mazyliai, ant ranku ar vezimelyje, ar keduteje guli nuoguciai. Bet jau kai 5-meciai kokie laksto, tai man absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gino @ 2009 02 23, 10:50)
Mano mazius duodasi aprengiamas,nesusiduriau su tokia problema. O jei ir noretu palaksyti nuogas,leisciau ( bent trumpam ) Vistik ziema,namuose saltoka,o vasara,prasom,be problemu  smile.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu panelyte kai pagauna proga pusnuoge palakstyt,tai paskui ilgai ir nuobodziai gaudyt reikia lotuliukas.gif , viskas virsta zaidimu thumbup.gif
Atsakyti
Musu panelyte irgi laksto nuogute, tai vakarais ir rytais ar kai einam i laukuti didziausia problema kaip vaika aprengti g.gif Po ilgu derybu kaip laimejima paskiria pedkelnes teveliui, marskinelius mamytei uzdeti ir visi turi dziaugtis, kad vaikas apsirenge lotuliukas.gif Galvojom, kad tokia vienintele, bet pasirodo tai normalu, tad nebepergyvensim drinks_cheers.gif
Linkejimai 4u.gif
Atsakyti
mum irgi labai nepatinka rengtis. tai po vieną rūbelį po vieną.... didesnė bėda, kai reikia šiltus - laukinius rūbus apsirengt
Atsakyti
Laksto ir labai dėl to laimingas. Rengtis nelabai pageidauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 03 12, 20:57)
Laksto ir labai dėl to laimingas. Rengtis nelabai pageidauja ax.gif
drinks_cheers.gif laksto po namus ir visus prajuokina, lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pati laiminga kad nuoga blush2.gif o jau aprenkti tai problema tongue.gif
Atsakyti
kartais leidziu lakstyt, jei nesalta ir zmoniu nera, o jei jau rengtis reikia ir nenori tai sakau, kad susirgs, reiks i ligonine, pas mociute negales eit ir t.t. jei sako kad nori i ligonine, ne pas baba tada sakua, kad dirzas tave aprengs mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškei buvo laikas, kai apskritai basos ant žemės nepastatysi, o kai įsidrąsino, tai mėgsta po miegučio ant kilimo patripsenti, po to imu ir rengiu, kad nesušaltų, o jei priešinasi, stengiuosi greitai dėmesį į ką nors nukreipti
o šiaip mes gi pačios nustatome ribas, kiek vaikai gali neklaustyti, jei imi ir be ceremonijų ir gaudymų aprengi vieną, kitą kartą, vaikas supranta, kad čia taip turi būti rolleyes.gif
Atsakyti
manoji visada laksto po namus pusplike,nors ir aprengiu ji butinai nusimaus kelnes,kartais isvis nusirengia ir laksto plika,ziema ar vasara jokio skirtumo,dideles problemos nematau,tik prie zmoniu visada buna apsirengusi,o siaip jei susala pasako,negaudau ir neprasau kad apsirengtu smile.gif
Atsakyti
jei galetu ,tai mano dukrytes pusplikes lakstytu visa diena, bet kai dabar nera silta nelabai leidziu. Laukiam siltesniu oru, tai tada gales basos lakstyt.
Atsakyti