Kai karsta
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 02 13, 23:13)
Mano dukrele paskutinius menesius ne nori renkti drabuzelius,
is ryto atsikelia ir nori lakstyti be pedkelniu ir marskineliu,
o is ryto saltoka namie.
Tai kai bandau jai uzmauti piksta spardosi ir kartais rekia
Paskutiniu metu ir diena pavizdziui norim persirenkti ja, tai siaubas kas darosi,ji spiriasi,rekia,ir dar pradejo mustis.
Kaip tik paleisim ja tai tada laiminga laksto po namus ir zaidzia sau,vistiek kaip ne sakyk mergaite ir dar po slapimo pusles uzdegimo
tai reikia saugoti ja nuo persalimu ir infekciju.
Pavizdziui siandien niekaip ne duodavo man aprenkti pedkelnius-gal 10 minuciu gaudziau po namus,
atejo sesute davesi ir buvo rami,bet kartais ir jai nesiduoda.
O jums taip buvo?
gal yra?
kaip ne leidziate vaikui lakstyti nuogo po namus?
is ryto atsikelia ir nori lakstyti be pedkelniu ir marskineliu,

Tai kai bandau jai uzmauti piksta spardosi ir kartais rekia

Paskutiniu metu ir diena pavizdziui norim persirenkti ja, tai siaubas kas darosi,ji spiriasi,rekia,ir dar pradejo mustis.

Kaip tik paleisim ja tai tada laiminga laksto po namus ir zaidzia sau,vistiek kaip ne sakyk mergaite ir dar po slapimo pusles uzdegimo

Pavizdziui siandien niekaip ne duodavo man aprenkti pedkelnius-gal 10 minuciu gaudziau po namus,

O jums taip buvo?

maniske megeja paplikinet, tai jei ne i miesta lai plikineja

mes visis namie plikinejame, ir vaikui nedraudziame nei vasara nei ziema, nors taip grudinames
Musiske megsta papliksineti ir nieko cia tokio.Jei nenori rengtis, kai pvz.vaziuojam kazkur ar i darzeli ruosiames, tai uztenka pasakyti, kad jei nesirengs, tai ir paliksim.Neturim ir neturejom bedu su apsirengimu.Atejo laikas, kai ji tik pati viska nori daryti, tai dar lengviau

Mano dicke 2.7 men beveik visada laksto nuoga. O dar kai tokia karsta vasara! Kas cia blogo???
Pas mus po sios laaabaaaiii karstos vasaros tas pats
visa vasara pralekste nuoga,basa ...gerai kai buvo karsta buvo normalu,bet dabar nzn ka daryt nebenori rengtis,laksto nuoga,kojos ledines....na galvojam nieko tokio tegu grudinasi,bet va jau kelios dienos 38tempa ir gerklyte raudona

vaikui pati leidžiu pabūti nuogam. jei šilta, nesuprantu kam varžyti jo judesiukus visokiais rubeliais. kadangi pas mus berniukas, tai jam reiktų muveti kelnytes, kurios nepatogios ir per liemeni tempia, as net sauskelniu namuose nededu, aisku sunku buna valyti balutes, bet ko gi nepadarysi del vaiko patogumo. jis net miega nusiklojes, bet jau antri metai nera sirgęs. reikia su protu elgtis ir kada salta uzdeti kojinytes ir pan.
maniškė iki pietų visą laiką pusnuogė laksto, po to jau kojines leidžia uždėt. Su palaidinėm tai bėdos neturim. Pas mus manie šilta, tai aš ir neimu į galvą

Pas mus merginos megzta abi pasilakstyti nuogos,didzioji net ziemos metu laksto,iki pietu tik su kelnaitem,jau kita karta ir pykstames kai prasau apsirengti.Mazike is sesikes pavyzdi ir nori imti

buvo toks amzius kai plikinet norejo bet praejo, dabar pats nori rengtis nors dar ir nelabai iseina

Dabar mažylei 2,3 m. Nebuvo noro pusnuogei (ar visai be rūbų) lakstyt po namus