Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Mano mergina pliksineja beveik pastoviai....Ir jei labiau patinka pusnuogiai lakstyt nei, kad ja aprengi.....O ir aprengus gudruole jau moka nusirenkti tai nueina i kambari ir nusirengia ir tada atnesa kokias kelnias, petkelnes ar kojnes ir sako "imk" smile.gif
Atsakyti
Mano vaikis taip pat labai mėgsta nuogas ar pusnuogis lakstyt po namus, vasarą būdavo, kad visą dieną tik su pampersu pralaksto, o kai orai atšalo dabar jau neleidžiu pusnuogiam lakstyti, bijau, kad neperšaltų...
Atsakyti
QUOTE(**karina** @ 2010 11 30, 10:24)
Mano mergina pliksineja beveik pastoviai....Ir jei labiau patinka pusnuogiai lakstyt nei, kad ja aprengi.....O ir aprengus gudruole jau moka nusirenkti tai nueina i kambari ir nusirengia ir tada atnesa kokias kelnias, petkelnes ar kojnes ir sako "imk" smile.gif

Oi mes taip zaidziame(jei galima taip pasakyti pastovei) man jau buna nebelaiko nervai nes ji gali n....kartu rengtis,nusirengti nuogai ir vel bandyti rengtis....o kai namuose salta as negaliu to matyti ir bandau drausminti...bet dukrytei tas drausminimas nelabai ka padeda... doh.gif Vasara bedu nera bet va tokiu saltu oru man baisu del vaikucio... unsure.gif Nors imk ir priklijuok tuos rubus kad negaletu nusiimti biggrin.gif blush2.gif blink.gif
Atsakyti
Bent jau kol kas noriai rengiames g.gif
Atsakyti
sunui 2 metukai ir 3 menesiai, tai neseniai visai atejo mada pusnuogiam laksyt doh.gif nusiima kelnes ir laksto, arba basutes , kojines nusiima ir basas begioja doh.gif karas tada prasideda, niekaip rengtis nenori schmoll.gif
Atsakyti
laksto po namus pusnuogis net ir ziema. vasara tai beveik visada nuogas duodas per karscius o ziema kai jau salta tai reciau, bet jam patinka kol pamelynuoja palakstyti nuo mamos nuogam
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2010 12 04, 16:12)
laksto po namus pusnuogis net ir ziema. vasara tai beveik visada nuogas duodas per karscius o ziema kai jau salta tai reciau, bet jam patinka kol pamelynuoja palakstyti nuo mamos nuogam

hihihi.gif musiskis irgi megsta palakstyti nuo mamos nuogas lotuliukas.gif nusimauna kelnes ir neleidzia apsirengti...uzplaukia tokios pliksinejimo valandeles lotuliukas.gif
Atsakyti
ir mano kavalierius tik rengi miegui ar siaip nurengi,tai tuoj basom kojom laksto ,juokias is manes ir saukia tapu tapu biggrin.gif leidziu jam truputi psiduot,bet proto ribose mirksiukas.gif arba is tualeto nulekia i kambari pusnuogis,palenda po pukine antklode ir sako,kad pupos daro biggrin.gif (taip miega vadinam)...
Atsakyti
Mano mažei irgi kažkas pasidarė gal prieš mėnesį. Neįmanoma aprengt nei iš ryto, nei į lauką, o vakare į pižamą iš viso nenori lįst. Svarbiausia prededa taip verkt kartais, kad galima pagalvoti, jog mušu "prikalusi ją prie sienos" sad.gif
išeinant į lauką, tai bent galiu pasakyti, kad pamatysime vaikų, šunų ir pan. o vakare smile.gif miego ji tai nenori, o čia dar persirengt miegui. žodžiu, dabar tikras galvos skausmas.
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2010 12 07, 22:45)
Mano mažei irgi kažkas pasidarė gal prieš mėnesį. Neįmanoma aprengt nei iš ryto, nei į lauką, o vakare į pižamą iš viso nenori lįst. Svarbiausia prededa taip verkt kartais, kad galima pagalvoti, jog mušu "prikalusi ją prie sienos" sad.gif
išeinant į lauką, tai bent galiu pasakyti, kad pamatysime vaikų, šunų ir pan. o vakare smile.gif miego ji tai nenori, o čia dar persirengt miegui. žodžiu, dabar tikras galvos skausmas.

Musu ta pati istorija, jau man taaaaaip atsibodo,mazei 2,7metai. Neimanoma vakare aprengt pizamos,sako noriu but nuoga ir viskas,nors aiskinam,kad mes irgi apsirengia,nieks jai neidomu,grysta is darzelio ir nusirengia,simta kartu aprengiu ir vel nubegus uz kampo nusirengia,tapkiu nekencia detis,o pas mus saltos grindys,tai man galvos skausmas ja pastoviai aprengt ir visi pykciai vien del apsirengimo ar del tapkiu. Cypia ,rekia,nenori rengtis,nori nuoga ir viskas,galvojau,kad cia nuo vasaros iprato ir nori buti nuoga,bet pasirodo daugeliui vaikuciu tokia problema. Kartais ji megsta atsidaryt savo spinta ir kokia gera valanda dedasi visus rubus,matuojasi,zodziu nepavargsta simta kartu apsirengt,nusirengt doh.gif
Atsakyti
Pas mus namie būna visada labai šilta, plius dar šildomos grindys tai tiek mažius tiek aštuonmetė dukrytė užsidėję pėdkelnes ir kokią maikutę be rankovių laksto. smile.gif
Atsakyti
Visko buna, ypac ryte, kol dar lepinasi su pizamytemis, ar sugulant vakare. Ir basom kojytem ir aplamai. Nuosavas namas, gana siltas, bet....Ir aplamai palaksto wub.gif Pas mus saltas kolidorius, o jame supynes. Tai buna iskelia vienmarskiniai, pasisupa ir parlekia i vidu wub.gif Na, esame reti sveciai pas gydytojus pchiu pchiu pchiu. Oi, kad tik neprisikalbeciau doh.gif
Atsakyti