Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Aš tai esu įsitikinusi, kad mano sūnus užaugęs bus nudistas doh.gif Nespėju jo aprengti, žiūrėk, jau po kelių minučių nuogas vėl laksto doh.gif

O šiaip problemų aprengti neturim, rengiasi normaliai be ašarų.
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 03, 16:06)
Aš tai esu įsitikinusi, kad mano sūnus užaugęs bus nudistas  doh.gif Nespėju jo aprengti, žiūrėk, jau po kelių minučių nuogas vėl laksto  doh.gif

As taip pat nudista auginu lotuliukas.gif
Atsakyti
didysis mano kai buvo mazesnis tik aprengi, o jis jau visai nuogas ir ziema buvo ir salta namie, o jam tai kas doh.gif o va dabar maziukas broliukas tik nebent kojytem basom megejas begiot, bet net parodo, kad aprengciau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 03, 17:06)
Aš tai esu įsitikinusi, kad mano sūnus užaugęs bus nudistas  doh.gif Nespėju jo aprengti, žiūrėk, jau po kelių minučių nuogas vėl laksto  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, sprendžiant pagal pasisakymus- auga nudistų karta lotuliukas.gif Beja, mes irgi į kompaniją mirksiukas.gif Nors pastaruoju metu jau mažiau vargstam su šia "bėda", tai gal ir išaugsim g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Shypsenele* @ 2011 03 04, 16:43)
As taip pat nudista auginu  lotuliukas.gif

QUOTE(rutcka @ 2011 03 19, 00:33)
Na, sprendžiant pagal pasisakymus- auga nudistų karta  lotuliukas.gif Beja, mes irgi į kompaniją  mirksiukas.gif Nors pastaruoju metu jau mažiau vargstam su šia "bėda", tai gal ir išaugsim  g.gif

Turbūt tikrai nudistų karta auga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man jau kantrybė kartais nebelaiko su tuo jo nusirenginėjimu, jau gasdinu, kad jei lakstysi pliku peliuku, įkas musė atskridus. Bet jam dzin.
Atsakyti
mano dukrytė irgi mėgsta paplikinėti, bet mūsų dar jaučiu viskas prieš akis laukia ax.gif
tik visa laimė, kad didesnių problemų dėl rengimosi neturim dar... jei nenori rengtis tai duodu su kojinytėm ar batukais pažaisti smile.gif
Atsakyti
mano dvimetukui patinka namie lakstyt pliku peliuku blush2.gif daznai net pameluoja kad ssssssssss nori, kad galėtų nusimaut kelnytes
Atsakyti
Kažkaip, kai atšilo oras, leidau keletą kartų nuogam palakstyt. Bet pastebėjau, kad vis susidomėjęs laikosi už klynuko, taip ir vaikšto laikydamas "turtą" saujoj.
Tad dabar užmaunu bent triusikėlius. O rengtis nemėgsta, visaip tenka įkalbinėt, ir gražiuoju, ir barimu. Būna, kad su šortais, kojinėm ir maikute bėgioja, o žiūrėk, jau viena kojinė čia, kita ten, šortai ant galvos, o iš maikutės viena ranka ištraukta(kitos nemoka)... smile.gif
Atsakyti
Maniškė irgi nuoga mėgsta lakstyti, bet aš prikalbinu ją nors triusikėlius užsimauti sakydama, kad į ruriuka prilįs jai dulkių ir bus labai nepatogu, o mama nežinos kaip iš ten jas išvalyti smile.gif
Atsakyti
Manyciau, visi vaikai megsta pabuti plikuciai, bet as asmeniskai ziuriu i tai siek tiek neigiamai. Mano panele turi buti apsimovusi triusikelius ir maikute. Visiskai pliku ruriuku as ja palikdavau tik iki tol, kol nemokejo ropoti. Toki nusistatyma gavau, kai pabuvau pas drauge jos dukrytes sventeje. Jos dukryte visada vakarais buna nuogu uzpakaliuku. Ta diena taip pat jinai uzsimane pabuti plikute ir drauge ja nurenge (drauges mergyte 2m), nors buvo gana daug sveciu. Siaip gal ir nebutu uzkliuve, bet labai neestetiskai atrodo, kai toks plikutis vaikas prieina prie mamos, sedasi ant keliu, sukasi i mama ir atkisa tikraja to zodzio prasme savo plika uzpakali sveciams, kurie skanauja torta. Daugelis is musu tikrai pasijuto nejaukiai. As nieko pries vaiko begiojima plikuciui, bet tam turi buti vieta ir laikas. Tai as tada jau nutariau, kad mano vaikai tokios dideles laisves negaus. Viskam turi buti ribos.
Atsakyti
Na mano mažylė 2,3 m. irgi mėgsta paplikinėti iki pusės, ypač po miego sunku aprengti ,bet per balius kažkaip nešauna jai i galvele nusirengt.Bet manau užauks ir viskas bus o.k. smile.gif
Atsakyti