Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Maniskis iki 3 metu kol sedejomje namie kartu irgi nuogas lakste, ir ziemomis slogavo, kai emiau leisti i darza nustojo sirgti sloga, nes darze apsirenges vaiksciojo, bet tik grizdavo namo ir jau nusirengia. Apsirengti - ne, nu nebent labai i lauka noredavo, tada apsirengia, taip po siai dienai ji rengiu, nes jam tai vienodai, griau be rubu. labai nustebau, kai suzinojau is darzelio aukletojos, akk jis vienintelis vaikas, kuris neleidzia, kad jam padetu apsirengti blink.gif nuo a iki z apsirengia darze pats, nes pasake, kad jei nesirengs, i baseina eiti negales.
Dabar namie laksto dazniausia apsirenges, bet jei eina kaku, tai nusirengia ir nebeapsirengia. kalusiu, kodel, juk tik kelnes nusimauk, o jis man atrezia, kad nenori jog marskineliai susiteptu blink.gif taip vat ir gyvenam su nuogaliu..tiesa jau pradejo siemet miegoti su pizama
Atsakyti
MANO MAZIUI TAI ZIAURIAI PATINKA PLIKUCIUI PABUTI IR PABEGIOTI, AS LEIDZIU LAI BEGIOJA. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergaitė labai mėgdavo, o ir dabar tebemėgsta lakstyti po namus nuogutėlė, bet namie nešalta, o ir palaksčiusi pati ateidavo apsirengti. Manau, kad tai išaugama smile.gif
Atsakyti
Manoji vasaros metu labai megsta po namus plikineti rolleyes.gif .Bet kai namuos +25 negi vaika barsi,kad rubelius nusirengia doh.gif .O vesesniu oru nera buve,kad megtu isirengineti schmoll.gif
Atsakyti
Tereikia minutėlei nusisukt ir mano gražuolė nuogutėlė, o pati iš džiaugsmo šokinėja ir rėkauja "aš plikšis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niu ką padarysi, tegul biggrin.gif , manau ateis laikas, išaugs iš to 4u.gif
Atsakyti
Mano zuikutis ir nemegsta rengtis schmoll.gif niekada nemego,tai rengiames prievarta
Atsakyti
As irgi i ta nudizma nekreipiau demesio, kol maklinejo nuoga po namus. Po to pradejo nusirengineti ir vidiniam kiemelyje. Na, cia irgi dzin, tik pora kaimynu, prikise nosis prie langu ten ja gali matyti. Vakar mano grazuole issirenge VIESOJ VAIKU ZAIDIMU AIKSTELEJ ir jau ruosesi nuogu uzpakaliu lipt ant ciuozyklos. Baisiai supykau, greit ja aprengiau, po keliu minuciu ziuriu, vel mazoji marskinelius maunasi (po to eina kelnes ir kelnaites). Bandziau as jai aiskinti, bet siuo klausimu musu nuomones ryskiai nesutapo ir konsensuso neradom. Abi labai piktos issinesdinom is aiksteles (ji ne savo noru).
Po menesio ji prades eiti i darzeli (Jai metu pabaigoj bus du metai). Nezinau, kaip kovoti su nudizmu.
Atsakyti
Maniškiai irgi mėgsta pabūti nuogi, bet gerai kad patys nenusirenginėja dar doh.gif
Atsakyti
Na ir as prisidesiu cia ax.gif maniskis taip pat labai megsta buti nuogas kojnes jau nuo metuku ar net anksiau nusimauna ir be ju laksto tas jau nenaujiena doh.gif bet va dabar tai jau pradeda mokintis nusirengineti kelniu dar nepavyksta nusimauti bet jau nedaug truksta o megstini tai jau ismoko nusmauti doh.gif pas mus beda tame kai ismaudau niekad neleidzia aprengti unsure.gif nors ir salta buna as vaikstau su megstiniu o jis mat nuogas ir ne prokur neapvilksi paskiau aisku snargliuojas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingavysnia @ 2007 09 21, 03:28)
Na ir as prisidesiu cia  ax.gif maniskis taip pat labai megsta buti nuogas kojnes jau nuo metuku ar net anksiau nusimauna ir be ju laksto tas jau nenaujiena  doh.gif bet va dabar tai jau pradeda mokintis nusirengineti kelniu dar nepavyksta nusimauti bet jau nedaug truksta o megstini tai jau ismoko nusmauti  doh.gif pas mus beda tame kai ismaudau niekad neleidzia aprengti  unsure.gif nors ir salta buna as vaikstau su megstiniu o jis mat nuogas ir ne prokur neapvilksi paskiau aisku snargliuojas  verysad.gif

Ingavysnia, gal cia mano nudistei kavalieru augini - maniske gimus 2005 11 27 biggrin.gif . Taip pat galetu tavo kavalieriu visokiu tipu nusirenginejimu pamokinti (kelnes su saga ir tas kazkaip nusirengia) biggrin.gif . Kad tokia gabi butu ant puoduko sedejimo klausimu, tai net apsidziaugciau.
Atsakyti
na, nors mes ir mazesnes uz jus, bet mokam kuo puikiausiai nusimiauti kojines ir nusivilkti liemene ar megztini, tuoj nepamatysiu kai nusmaus pati pedkelnes ir pampersus nusiimis doh.gif su aprengimu buna dienu tai kaip kosmaras koks, negaliu nei papersu uzdeti nei aprengti net maikue, nekalbant apie visa kita schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituskas @ 2007 09 21, 17:11)
Ingavysnia, gal cia mano nudistei kavalieru augini - maniske gimus 2005 11 27  biggrin.gif . Taip pat galetu tavo kavalieriu visokiu tipu nusirenginejimu pamokinti (kelnes su saga ir tas kazkaip nusirengia)  biggrin.gif . Kad tokia gabi butu ant puoduko sedejimo klausimu, tai net apsidziaugciau.

geras mes tik viena diena viresni thumbup.gif bet kad pamokytu tai nenoriu blush2.gif ir taip jauciu ant ziemos pats ismoks ir prasides musu bedos doh.gif jam dabar tik su petkelnem problema bet rytais tai visad kadangi be kelniu miega tai pampera nusimauna gerai jei speju ant puoduo pasodinti ax.gif o to daznai avariju ryte padaro doh.gif
Atsakyti