Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Na be kremo i pleza tai ne zingsnio schmoll.gif
Na o del ligu pasigavimo tai manau cia didesnis pavojus mergaitems gal. Bet smeliuko tai neisvengsi, maniskis ji saujom valgo, tik spek gaudyt ir rankutes valyt. Tai manau cia pavojingiau nei kad su nuogu uzpakaliuku atsisestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 07 06, 14:08)
Na be kremo i pleza tai ne zingsnio schmoll.gif
Na o del ligu pasigavimo tai manau cia didesnis pavojus mergaitems gal. Bet smeliuko tai neisvengsi, maniskis ji saujom valgo, tik spek gaudyt ir rankutes valyt. Tai manau cia pavojingiau nei kad su nuogu uzpakaliuku atsisestu mirksiukas.gif

Mes taipat krema tepam. O del smelio tai i jura ismaudyti kartais galima. Mes labai linksmai maudomes thumbup.gif neislenda juros
Atsakyti
Pernai vasarą pliaže buvo su plonom medvilninėm kelnaitėm - kažkaip nemanau, kad patogu nuoga dupce ant smėlio sėdėti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 06, 14:11)
Mes taipat krema tepam. O del smelio tai i jura ismaudyti kartais galima. Mes labai linksmai maudomes  thumbup.gif  neislenda  juros

Jūroj ne ką mažiau visokių "blogiečių". Gal net lengviau skysčio forma pasigaut g.gif
Juk jūs tai nesėdinėjat nuogu užpakaliu kur pakliuvo?
Atsakyti
Mums 1 metai ir 4 men., bet mes maudomes su maudomu. Pirmiausia del to, kad dar nelabai mokam pasiprasytiant puoduko, o antra i uzpakaliuka prilindes smeliukas nelabai smagu...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 06, 14:50)
Jūroj ne ką mažiau visokių "blogiečių". Gal net lengviau skysčio forma pasigaut  g.gif
Juk jūs tai nesėdinėjat nuogu užpakaliu kur pakliuvo?

Vaikas sedasi visur ir prie juros ant smelio ir ant ranksluoscio ir kopose zaidzia, cia yra normalu, visi taip uzaugom, ir nereikia manau taip visko ispusti. Blogieciu yra visur ir nieko cia nepadarysi.
Atsakyti
Visi taip užaugom? Ne visi biggrin.gif Ir čia ne pasiteisinimas, kad visi taip užaugom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2008 07 06, 12:35)
Sveikos mamytes  smile.gif 

Noriu passidometi kaip laikote savo vaikiukus plezuose geru oru? Tenka kartais matyti kai tevai vaikui kuriam net 3 metu nera uzdeda maudymosi kelnaites " plavkes" . Apsurdas  doh.gif  Kiti vaikai su pampersais maudosi kiti isvis su kelnem.. Nesuprantu kam ta vaika taip prirengti? As savisi tai laikau nuoga, po pusvalandzio mazdaug uzdedu maikute pabuna kazkiek tada vel nuimu, kad kvepuotu odyte, grynas oras gera juk  thumbup.gif

dabar tokie laikai, kai aplink pilna iskrypeliu. vaikas neapsaugos savo intymiu vietu, todel tevai turetu pasirupint, kad intymu ir butu intymu (cia grynai mano nuomone, nepersu niekam), todel as, kol vaikas mazas, pridengiu ji visad, o kai paaugs ir gales suprast tokius dalykus, pats pasirinks kaip jam but.
man mano kunas yra labai ,,mano" ir nesu linkus jo visiskai apnuogint kazkur, tai kodel vaika reiktu? gal jam ir nesmagu, tik nemoka to asakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 06, 17:45)
dabar tokie laikai, kai aplink pilna iskrypeliu. vaikas neapsaugos savo intymiu vietu, todel tevai turetu pasirupint, kad intymu ir butu intymu (cia grynai mano nuomone, nepersu niekam), todel as, kol vaikas mazas, pridengiu ji visad, o kai paaugs ir gales suprast tokius dalykus, pats pasirinks kaip jam but.
man mano kunas yra labai ,,mano" ir nesu linkus jo visiskai apnuogint kazkur, tai kodel vaika reiktu? gal jam ir nesmagu, tik nemoka to asakyt smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes pries pora savaitgaliu prie atlanto vandenyno ilsejomes ax.gif nors vanduo ledinis buvo, panelytes istraukti is vandens nejo ... mes naudojom uv 30 apsauga bet vistiek idege blink.gif tevelio oda paveldejo, tik biski saules ir visa ruda .veidas ir rankytes net ziema rudos buna, idega kasdien lauke budama, nors naudoju jai dienini krema su uv15, vistiek siek tiek idega. o va pajury taj mes visada su maudymosi pampersu mirksiukas.gif jis lengvas, nieks nesunta su juo, cia daugiau jei "rimtesni" reikaliuka prirektu padaryti (nes dar nepasipraso blush2.gif ) o kartais ir su maudymosi kostiumeliu bunam, jis jai lb patinka, pati praso kad uzdeciau.
manau butu estetiskiau , jei vaikuciai butu apmauti kad ir paprastais trusikeliais ax.gif kai ilsejomes prie ezero, mano dukryte buvo labai susidomejusi vieno berniuko " daigciuku" ir vis norejo uz jo timptelti, be to visa gerkele reke fuiiiii kaka doh.gif
jauciausi labai nemaloniai pries berniuko tevus, taciau nei vieniem nei kitiem nebutu teke papulti i sia nemalonia situacija jei tevai butu uzdeje kelnytes mirksiukas.gif
o siaip kaip mylimuke teisingai sake, pabandykite ant smelio pasedeti nuogu uzpakaliu biggrin.gif man jau per maydymosi kostiumeli jei patenka smeliuko, jausmas tikrai ne is maloniuju schmoll.gif
Atsakyti
Daug sededavo ant smelio vaiku sedi ir ses ir dar neteko girdeti kad kazkas baisaus atsitiktu biggrin.gif Kai grizta namo vaikus ismaudo po dusu ir viskas gerai. Tikrai dauguma taip uzaugo paklauskite savo tevu kaip jie augo. Pilna vaiku plezuose nuogu, ar tik su maikutem ,nuvaziuokite ir paziurekite, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 06, 17:45)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As savo dukrytei net namie,kai silta,uzmaunu kelnaites,o apie viesas vietas nera nei kalbos doh.gif Niekad nuogute nelaksto schmoll.gif
Atsakyti